Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
30.10.12 10:32
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
30.10.12 10:54

Anonymní: Tak to je drsný, to bych se hanbou propadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.10.12 12:19
@Anonymní píše:
Když jsme měli v práci poradu, byli tam přítomni i manažeři, ředitel a další. Já zrovna měla přednést svou práci. Při vášnivém vyprávění, mi ruplo ramínko podprsenky. Příroda mi na velikosti nešetřila, takže jak mi to jedno prso „kleslo“, zaznamenali úplně všichni, především v mém topu s hlubokým výstřihem. Už jsem po zbytek výkladu byla nervózní, protože všichni se zaměřili pouze na moje ňadra. Každopádně teprve perlička měla přijít. Když jsem se usadila zpět, psala jsem svému příteli nenápadně pod stolem sms, že co se mi stalo a k tomu jsem připsala, že mě to tak rozparádilo, že mám na něj šílenou chuť. Vypsala jsem do sms všechny své divoké představy o vášnivé předehře a sexu (a to dost detailně). 8) Hotovo, odesláno a najednou v místnosti se jen ozve „pípííííp“. 8o Kouknu na doručenku a v tu chvíli mám chuť umřít na místě… rozhlédnu se po místnosti a zabodly se do mě oči zástupce ředitele, takového téměř šedesátiletého pána, a mi došla ta krutá rána osudu. Jsem zvyklá sms odesílat automaticky na poslední používané číslo v smskách, což bývá z pravidla můj partner. Ale výjimečně jsem před poradou psala zástupci řediteli, že stojím v koloně a na poradu dorazím později.
Už je to půl roku a „starouš“ na mě hází zasněné pohledy.. asi chce taky do pout a pořádně si nechat naplácat :twisted:

8o tak to je mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
30.10.12 17:54
@Anonymní píše:
Když jsme měli v práci poradu, byli tam přítomni i manažeři, ředitel a další. Já zrovna měla přednést svou práci. Při vášnivém vyprávění, mi ruplo ramínko podprsenky. Příroda mi na velikosti nešetřila, takže jak mi to jedno prso „kleslo“, zaznamenali úplně všichni, především v mém topu s hlubokým výstřihem. Už jsem po zbytek výkladu byla nervózní, protože všichni se zaměřili pouze na moje ňadra. Každopádně teprve perlička měla přijít. Když jsem se usadila zpět, psala jsem svému příteli nenápadně pod stolem sms, že co se mi stalo a k tomu jsem připsala, že mě to tak rozparádilo, že mám na něj šílenou chuť. Vypsala jsem do sms všechny své divoké představy o vášnivé předehře a sexu (a to dost detailně). 8) Hotovo, odesláno a najednou v místnosti se jen ozve „pípííííp“. 8o Kouknu na doručenku a v tu chvíli mám chuť umřít na místě… rozhlédnu se po místnosti a zabodly se do mě oči zástupce ředitele, takového téměř šedesátiletého pána, a mi došla ta krutá rána osudu. Jsem zvyklá sms odesílat automaticky na poslední používané číslo v smskách, což bývá z pravidla můj partner. Ale výjimečně jsem před poradou psala zástupci řediteli, že stojím v koloně a na poradu dorazím později.
Už je to půl roku a „starouš“ na mě hází zasněné pohledy.. asi chce taky do pout a pořádně si nechat naplácat :twisted:

Jéééžkovo voko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 22:09
@MUFICE píše:
Anonymní: Tak to je drsný, to bych se hanbou propadla :mrgreen:
:jazyk: :jazyk: :jazyk: Však já se málem propadla, nějakou dobu jsem chodila tak, aby na mě jen tak nenarazil. Jenže to šlo těžko, když naše pracovní místo dělilo prosklené okno velké jako vstup na letiště.. to jsem se vždy jen schovala za počítačem a.. :pocitac: :zed: 8o
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 21:36

Tak dnes se mi stala perlička. S přítelem jsme se chtěli milovat a já, že použijeme lubrikant, který nám došel jako vzorek spolu se zbožím. Zaštráchala jsem po tmě ve svém chaotickém stolku plného kosmetiky atd, až jsem konečně na onen vzorek narazila. Natřela jsem to příteli na to ono a divila jsem se, jakou to má zvláštní konzistenci a vychvalovala jsem si úžasnou vůni tohoto lubrikantu. :twisted:
Při milování mě to nějak divně „hřálo, až trošku štípalo“ a já si říkám, že to bude nejspíš ono, ten „dráždivý“ efekt lubrikantu, už jsem o tom výrobku pár věcí vyčetla. Ku všemu to i začalo hodně lepit… 8o

No jo, houby lubrikant!!! Ale vzorek make-upu :twisted: :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
48576
9.1.13 21:55
@Anonymní píše:
Tak dnes se mi stala perlička. S přítelem jsme se chtěli milovat a já, že použijeme lubrikant, který nám došel jako vzorek spolu se zbožím. Zaštráchala jsem po tmě ve svém chaotickém stolku plného kosmetiky atd, až jsem konečně na onen vzorek narazila. Natřela jsem to příteli na to ono a divila jsem se, jakou to má zvláštní konzistenci a vychvalovala jsem si úžasnou vůni tohoto lubrikantu. :twisted:
Při milování mě to nějak divně „hřálo, až trošku štípalo“ a já si říkám, že to bude nejspíš ono, ten „dráždivý“ efekt lubrikantu, už jsem o tom výrobku pár věcí vyčetla. Ku všemu to i začalo hodně lepit… 8oNo jo, houby lubrikant!!! Ale vzorek make-upu :twisted: :lol: :zed:
:mrgreen: horší by bylo vteřinové lepidlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.1.13 21:57
@Anonymní píše:
:lol: to je hustý :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.1.13 21:57
@Anonymní píše:
Při milování mě to nějak divně „hřálo, až trošku štípalo“ a já si říkám, že to bude nejspíš ono, ten „dráždivý“ efekt lubrikantu, už jsem o tom výrobku pár věcí vyčetla. Ku všemu to i začalo hodně lepit… 8oNo jo, houby lubrikant!!! Ale vzorek make-upu :twisted: :lol: :zed:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.1.13 21:59
@Anonymní píše:

To je dobrý mě jednou chlap masíroval tygří mastí a pak sme se mazlily, zbytek si domysli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
9.1.13 22:11

@sunnyho.motylek au au auuuu. To je jediný co mě napadá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.1.13 22:13
@girlie sage píše:
@sunnyho.motylek au au auuuu. To je jediný co mě napadá :lol: :lol: :lol:

Jo au au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.1.13 22:24
@sunnyho.motylek píše:
To je dobrý mě jednou chlap masíroval tygří mastí a pak sme se mazlily, zbytek si domysli :)

Můj brácha zase jednou v nouzi místo toaleťáku použil mentolový papírový kapesníčky.
Prosím vás, doma to nezkoušejte! A pokud přece jen neodoláte, tak brácha vzkazuje, že jediné východisko je sprcha s vlažnou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.1.13 22:25
@Bersaba píše:
Můj brácha zase jednou v nouzi místo toaleťáku použil mentolový papírový kapesníčky.
Prosím vás, doma to nezkoušejte! A pokud přece jen neodoláte, tak brácha vzkazuje, že jediné východisko je sprcha s vlažnou vodou.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.1.13 22:26
@Bersaba píše:
Prosím vás, doma to nezkoušejte! A pokud přece jen neodoláte, tak brácha vzkazuje, že jediné východisko je sprcha s vlažnou vodou.

Au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová