Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bersaba píše:
Můj brácha zase jednou v nouzi místo toaleťáku použil mentolový papírový kapesníčky.
Prosím vás, doma to nezkoušejte! A pokud přece jen neodoláte, tak brácha vzkazuje, že jediné východisko je sprcha s vlažnou vodou.
to se mi stalo taky. Navíc na prvnim rande.jeli jsme na zámek kozel.Po cestě mě přepadla čurací a měla sem jen mentol kapesníky. Zastavil, běžela sem do lesa, utřu mindu
a letim zpátky. Za chvilku mě pálila a já si na prvnim rande chtěla hrát na dámu tak sem nedala nic na sobě znát a musela sem s tou pálivou běhat dvě hodiny po zámku a podzámčí
.hruza. Vubec sem nevnímala co mi řiká, jen sem vnímala ostrou bolest ![]()
@Anonymní píše:
Tak dnes se mi stala perlička. S přítelem jsme se chtěli milovat a já, že použijeme lubrikant, který nám došel jako vzorek spolu se zbožím. Zaštráchala jsem po tmě ve svém chaotickém stolku plného kosmetiky atd, až jsem konečně na onen vzorek narazila. Natřela jsem to příteli na to ono a divila jsem se, jakou to má zvláštní konzistenci a vychvalovala jsem si úžasnou vůni tohoto lubrikantu.
Při milování mě to nějak divně „hřálo, až trošku štípalo“ a já si říkám, že to bude nejspíš ono, ten „dráždivý“ efekt lubrikantu, už jsem o tom výrobku pár věcí vyčetla. Ku všemu to i začalo hodně lepit…No jo, houby lubrikant!!! Ale vzorek make-upu
![]()
![]()
Tak mě se stal taky pěkný trapas. Pracuju u " pomáhačů a chráničů"
a jednou jsem řídila provoz na silnici a hlídala přechody před základní školou, aby děti mohly před zahájením vyučování bezpečně přecházet. No, tak vlezu do silnice, z jednoho směru zastavím auta, kolega na druhé straně to samé a děti přešly silnici. Pak dám povel, že se můžou rozjet, couvám k chodníku a nějak jsem to neodhadla a zakopla o obrubník a už jsem se válela přede všema na zemi a ještě mi spadla čepice a odkutálela se do příkopu.
No byla jsem rudá až na pr,,, kolega i řidiči v autech samozřejmě vytlemený a celá ulice na mě čuměla. Nejradši bych se v ten moment propadla do kanálu. Dneska se už tomu směju, ale tenkrát jsem myslela, že asi umřu. ![]()
@Helii ooooh… nepříjemné
hlavně u takového povolání, kdy jsi „autoritativní“ a teď mají z toho najednou všichni bžundu.
Mě hodně pobavilo, když jsme byli v centru Ostravy, tam byl policista, který v příšerném větru naháněl svou čepici přes celé náměstí (nebo baret? Těžko říct) a ne a ne ji dohonit chudák
Za tím cupital jak baletka na pódiu.. už se pro ni zohýbal a zase „fuk pryč“ až nakonec si ji přiťápl nohou po pár marných pokusech
hlavně ten jeho kolega se ohýbal smíchy v pase a ani mu nepomohl ![]()
@Helii píše:
Tak mě se stal taky pěkný trapas. Pracuju u " pomáhačů a chráničů"a jednou jsem řídila provoz na silnici a hlídala přechody před základní školou, aby děti mohly před zahájením vyučování bezpečně přecházet. No, tak vlezu do silnice, z jednoho směru zastavím auta, kolega na druhé straně to samé a děti přešly silnici. Pak dám povel, že se můžou rozjet, couvám k chodníku a nějak jsem to neodhadla a zakopla o obrubník a už jsem se válela přede všema na zemi a ještě mi spadla čepice a odkutálela se do příkopu.
No byla jsem rudá až na pr,,, kolega i řidiči v autech samozřejmě vytlemený a celá ulice na mě čuměla. Nejradši bych se v ten moment propadla do kanálu. Dneska se už tomu směju, ale tenkrát jsem myslela, že asi umřu.
Naše mimčo mě dneska postavilo v čekárně u doktorky do celkem svízelné situace.
Jsou mu skoro čtyři měsíce a byli jsme u doktorky. Čekárna plná lidí, dětí. Měla jsem jít na řadu, tak jsem chtěla prcka ještě narychlo přebalit, sundám plenu, dám pod něj tu novou a než stihnu mrknout, rozhodl se, že vykoná potřebu. Vzhledem k tomu, že nebyl 2 dny na velké, dokážete si představit tu spoušť. Problém byl, že jediná plenka na přebalení, kterou jsem měla u sebe „to“ schytala a neměla jsem ho ani do čeho přebalit.
Všude jeho biologický materiál byl nejen cítit, ale bylo to i na zemi, já jsem od toho byla taky, všude kolem to bylo, jak kopal nožkama… no zpanikařila jsem
Už jen proto, že se na mě každý otráveně díval ![]()
@Anonymní píše:
Naše mimčo mě dneska postavilo v čekárně u doktorky do celkem svízelné situace.Jsou mu skoro čtyři měsíce a byli jsme u doktorky. Čekárna plná lidí, dětí. Měla jsem jít na řadu, tak jsem chtěla prcka ještě narychlo přebalit, sundám plenu, dám pod něj tu novou a než stihnu mrknout, rozhodl se, že vykoná potřebu. Vzhledem k tomu, že nebyl 2 dny na velké, dokážete si představit tu spoušť. Problém byl, že jediná plenka na přebalení, kterou jsem měla u sebe „to“ schytala a neměla jsem ho ani do čeho přebalit.
Všude jeho biologický materiál byl nejen cítit, ale bylo to i na zemi, já jsem od toho byla taky, všude kolem to bylo, jak kopal nožkama… no zpanikařila jsem
Už jen proto, že se na mě každý otráveně díval
@Anonymní píše:
Naše mimčo mě dneska postavilo v čekárně u doktorky do celkem svízelné situace.Jsou mu skoro čtyři měsíce a byli jsme u doktorky. Čekárna plná lidí, dětí. Měla jsem jít na řadu, tak jsem chtěla prcka ještě narychlo přebalit, sundám plenu, dám pod něj tu novou a než stihnu mrknout, rozhodl se, že vykoná potřebu. Vzhledem k tomu, že nebyl 2 dny na velké, dokážete si představit tu spoušť. Problém byl, že jediná plenka na přebalení, kterou jsem měla u sebe „to“ schytala a neměla jsem ho ani do čeho přebalit.
Už jen proto, že se na mě každý otráveně díval
bože
budu všude nosit dvoje oblečení a dvoje pleny ![]()
@sunnyho.motylek Verůůůů to vypadá jako by tě počůral sám doktor
![]()
Taky vámi dva dny přidám 1: Je to tak po revoluci, pracovala jsem na to čerpací stanici a jako jedni z mála tenkrát jsme už měly invalidní wc i když málo používaný. Jednou brzy ráno přijela paní na vozíku a jela na záchod. Když se vrátila tak jen poznamenala konečné jsem se umyla
a ja ji na to řekla, jo studena voda po ránu hned každého postavi na nohy ![]()
No a pak jsem jednou v OC vletěla na pánský záchod, aniž bych si to uvědomila a pak když jsem si umyvala ruce koukám co tam dělají ty pisoáry.. Můj muž tomu ještě dodal korunu, když jsem vylezla jen poznamenala By me zajímalo cos tam delala ![]()
@sunnyho.motylek píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co plenu sehnala jsi nakonec???Šikulky ví, kdy mají kadit-)))Mě takto počural dr
To jo, ale vzala to tenkrát sportovně a zasmála se tomu taky ![]()
Tak sa pridám, podnešku už sama neviem čo si mám o sebe myslieť
Občas sa prechádzam doma nahá, dnes som bola dosť dlhú chvíľu v kuchyni, chlap telefonoval v chodbe. Len v tričku (bez všetkého ostatného) vybrala som sa k práčke že dám prať, kým sa uvarí rýža. No, čo som netušila, keď som sa prešla po chodbe až k dverám na záhradu (a ešte som pri nich chvíľu zostala stáť v miernom predklone - čumela som na záhradu) bolo, že pri vchodových dverách stojí chlapov zamestnanec a vyvaľuje na mňa oči ![]()
Ani by som si ho nevšimla, keby sa ma chlap nespýtal, či mi nevadí, že máme návštevu
čoo? kde?
… za mnou… a za ním jeho zamestnanec.
no nazdar… ešte rýchlo som sa schovala k práčke a natiahla na seba použité pančuchy a keď som prechádzala nazad do kuchyne tak chlap vraj: Prý máš hezkou prcinu… čau Sabii ![]()