Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
28.2.17 18:36

Tak já taky jeden přihodim. Tehdy byly dceři cca 3roky. Stojíme v dlouhé frontě v obchodě a všude plno lidí. Vytahuju z kabelky peněženku a co čert nechtěl, vypadl mi tampón. Dcera hned běžela, že mi ho podá. Jenže nezapomněla dosti důrazně a srozumitelně zavolat."Mami, tady to Ti vypadlo, to máš na Boženu, že jo? No celá fronta včetně mě výtlem totální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
28.2.17 18:41
@HankaS82 píše:
Tak já taky jeden přihodim. Tehdy byly dceři cca 3roky. Stojíme v dlouhé frontě v obchodě a všude plno lidí. Vytahuju z kabelky peněženku a co čert nechtěl, vypadl mi tampón. Dcera hned běžela, že mi ho podá. Jenže nezapomněla dosti důrazně a srozumitelně zavolat."Mami, tady to Ti vypadlo, to máš na Boženu, že jo? No celá fronta včetně mě výtlem totální.
:potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.3.17 20:55

@HankaS82
na Boženu :P tohle začnu používat, to je skvělé, ještě jsem to neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.3.17 21:21

@zrza8 u nás maj holky Boženu a kluci pindíka :palec:…Ještě jsem si vzpoměla na jednu perlu.Loni se dcera v 5třídě učila o Janu Husovi. Přišla ze školy a hlásí, že zítra budou probírat Husa. A můj manžel prohlásil"To byl ten první kosmonaut, co uhořel při startu".A tím devátá skončila. Druhý den proběhla dcera celá rozčílená ze školy. Učitelka se jich totiž ptala, kdo byl Jan Hus. A to trdýlko se přihlásilo a na celou třídu vykřiklo, že to byl kosmonaut, co uhořel při startu.No učitelka z toho měla trauma, děti umíraly smíchy a málem to skončilo poznámkou. Dcera nechápala proč…Nikoho z nás doma nenapadlo, že to holka vezme vážně. A jelikož je premiantka, byla z toho celá rozhozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
5.3.17 00:33

Kdyz mi bylo asi 13 let, byli jsme bruslit a cigosi mi ukradli na stadionu boty.
Venku byla opravdu velika zima, takze v ponozkach se jit nedalo.
Tehdy jeste nebyly bezne mobilni telefony, takze jsem sla na tech bruslich po chodniku k babicce kamaradky, ktera mi pujcila duchodky.
Upozornuju, ze bydlela dost daleko a na bruslich se po chodniku faaakt blbe chodi.
Od te doby jsem na brusle nevlezla.

Meli jsme v baraku domovni schuzi a tesne pred tim sundali papir z nastenky, kdy se kona.
Ja stala pred mistnosti, kde se konala a nikde nikdo. Najednou si tam prisel jeden mladej chlapek z naseho domu uklidit kolo a povida: vy tu cekate na schuzi jo? Myslel to jako vtip.
A ja: he, he no ja uz se strasne nemuzu dočkat.
Schuze se konala az za 2 a pul hodiny :oops:

Jo a jednou me chytil prujem. Byla jsem s detma na hristi minutku od baraku, ale proste to neslo.
Mela jsem sukni a tanga. Vic psat nebudu :lol:
Nastesti me nikdo nevidel, ale to ponizeni ve me zustalo :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.3.17 15:52

Pro pobavení…Jedna moje sousedka má psa Maxe a druhá má syna Maxe. Klučina je maličko opožděný a dlouho místo mluvení štěkal. Jednou takhle sedíme v obýváku, okna dokořán. Slyšíme kroky a štěkot. V tom můj táta zahuláká„Doufám, že se nám ten její kripl zas vy.ere ke vratům.“Hádejte, která sousedka šla kolem? Každopádně nás od té doby nezdraví ani jedna :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
7.3.17 16:21
@HankaS82 píše:
Pro pobavení…Jedna moje sousedka má psa Maxe a druhá má syna Maxe. Klučina je maličko opožděný a dlouho místo mluvení štěkal. Jednou takhle sedíme v obýváku, okna dokořán. Slyšíme kroky a štěkot. V tom můj táta zahuláká„Doufám, že se nám ten její kripl zas vy.ere ke vratům.“Hádejte, která sousedka šla kolem? Každopádně nás od té doby nezdraví ani jedna :lol:.
:potlesk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.5.17 19:24

Ahoj, chci taky přidat čerstvý trapas. Dnes sem tankovala u ONO, nádrž vlevo. Vždy zastavují tak abych tankovala vlevo ale dnes tam byla v celé délce cisterna Madeta, couvnout nešlo. Tak na druhou stranu ale bohužel nepřetahla sem hadici od pistole. Řidič Madetky mi pomohl autem mi couvnul auto otočil, couvnul ke stojanu a natankoval, ja mezitím zaplatila a on mi auto nechal stát opodál. V autě byl syn ve věku 14.Když sem vycházela od placeni všichni řidiči se bavili tím jak blondýna nemohla natáhnout hadici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.5.17 20:27

Ted mě akorát napadá, když jsem byla ve 4 ročníku na praxi v nemocnici a měla jsem pokoj na ortopedii s chlapama (fotbalisti) a měli neustále dvojsmyslné narázky a já jsem byla z nich už tak nervozni, že jsem jednomu řekla, že mu zvednu POHLAVNÍ panel místo pod hlavou :D Hodně hodně hooodně se smáli a zbytek týdne jsem byla oblíbená nemravná sestřička :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.5.17 21:06

????To nic na takové věci ja sem asi převodník. Parkovala sem na málem parkovišti u nemocnice v Pejru, lilo, jediné volne misto na couvačku, tak jo. Dopadlo to skvele nic sem neodřela a nikoho nepřejela a radosti udělala gesto í rukama takové to jooo a nějaký chlap me celou dobu sledoval. Vylezl z vozu a ukázal na me 1???? Doktorovi sem pak řekla že počasí a bolest me donutila tak parádně zaparkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
6.5.17 21:30

Ja uz v zivote mela tolik trapasu, ze ani nevim, ktery je nejvetsi.
Nic mene kdyz mi bylo 24 a s manzelem sme zacinali koncila sem odpoledne v ptaci driv abych za nim jela vlakem 200 km kde tehdy pracoval.
Vlakem sem cestovala na VŠ tak sem se tesila, ze zavzpomina.
Vetsina cesty v pohode, az na to vedro. Kdyz sem nastupovala do posledniho vlaku, byl jiny nez sem byla zvykla. Vsechny dvere prosklene a na cudliky. Premyslela sem jestli zustanu stat nebo vlezu vedle a najdu posledni misto k sezeni. Na posledni chvili sem si rekla, ale jo, vlezu tam a v tu chvili se ty dvere zacali zavirat a me v tech dverich „zmackli“.
Chlap na proti dvetim vybuchl smichy a ja pak dalsi hodku sedela kousek od nej :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 21:40

Ve 4. třídě…ve škole jsem strašně potřebovala na velkou, doběhla jsem na holčičí záchody a sundala jsem kalhoty a šla na věc. Moje maminka mě učila, že na cizích a veřejných záchodech se nemá sedět (hygiena) tak jsem si nesedla. No.. v tom spěchu a bez sedání jsem si nevšimla, že bylo zaklopené víko od záchoda. :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
110
6.5.17 22:02

At žijí z trapasy :lol: Byla sem jednou v bance vybrat peníze a nějak sme se s paní zakecaly, ona mi dala ty peníze 2× a ani jedna si to neuvědomila. Pak za mnou druhý den přišla do práce že si jde pro peníze a ja jaký peníze? Zjistila bych to až bych platila no mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.10.17 19:30
@HankaS82 píše:
Pro pobavení…Jedna moje sousedka má psa Maxe a druhá má syna Maxe. Klučina je maličko opožděný a dlouho místo mluvení štěkal. Jednou takhle sedíme v obýváku, okna dokořán. Slyšíme kroky a štěkot. V tom můj táta zahuláká„Doufám, že se nám ten její kripl zas vy.ere ke vratům.“Hádejte, která sousedka šla kolem? Každopádně nás od té doby nezdraví ani jedna :lol:.
:mrgreen: :mrgreen:
Mám trochu podobnou historku :pankac: Měli jsme z útulku notorického útěkáře křížence jménem Denis. Nejčastěji to vzal k sousedům, takže nám pak zavolali, poslali zprávu, nebo ho rovnou přinesli. Jednoho dne jsem potkala sousedku a ta říká, máme Denise, já hned nadávám, že je to opravdu hajzlík a zasloužil by jednu dostat, sousedka na mě vyjeveně kouká, co to melu, tak jí říkám, že se tam hned stavím, to se dívá ještě víc vykuleně a diví se, že je z porodnice pustí až po neděli… Samozřejmě se jim narodil vnuk Denis :oops: Obě jsme to naštěstí vzaly s humorem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
28.10.17 23:20

Nedávno se mi o pěkný trapas postaral muj 2,5měsíců starý milaček-syn. Zašli jsme si po hřišti do hospody na džusík. Představte si malýho rozkošnýho blonďáčka, jak tam semnou sedí na lavici u stolu a najednou úser, za kterej by se nemusel stydět 50ti letej fotr…no hruza, hamba, ostuda, všichni se na mě otočili, jak kdybych to byla já a pak se smáli, když zjistili, že to byl malej a ten, jak zjistil, že se mu všichni smějou, si to dal ješte 2×…jak to rezonovalo o tu lavičku, bože, ostuda, z hospody jsem letěla jak namydlenej blesk :oops: :roll: :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová