Váš největší trapas :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
31.10.17 20:15

Je to pár měsíců. Měli jsme zrovna tělák a hráli basket. No spíš takové ragby. Vzhledem k mé sexuální orientaci jsem se snažil se s klukama nepřijít do moc přímého kontaktu. Tak hrajem, mám míč a jeden pěknej :oops: spolužák se mě snažil bránit, nevybral to a přirazil mě na stěnu. Pěkně mezi nohy. No, tělo na mužskou blízkost reagovalo. Chtěl jsem ho odstrčit a on na celou tělocvičnu, „To ti stojí jako ze mě?“ :roll: No, utekl jsem do šatny… Od tý doby se říkalo - Petr, Petr, Petr, už nepotřebuje svetr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.10.17 20:37
@Anonymní píše:
Můj asi největší trapas se stal na první dovolené s mým teď už manželem. Chodili jsme po horách a já měla strašně nafouklé břicho. :lol: Snažila sem se upouštět nenápadně, aby můj milý nic nepoznal (byly jsme spolu hodně krátce). Ovšem jen do té doby než se mi do cesty postavil kořen stromu a mně se zvrkla noha a uprdla sem si na celý les. :oops: :lol: Snažila sem se dělat jakože nic, ale po pár vteřinách jsme se na sebe podívali a oba vybouchli smíchy. :lol: Byl to hrozný trapas, ale dneska se tomu už i s kamarádama smějeme. :)
:mrgreen: to nemá chybu. Konečně jsem se dneska pořádně zasmála :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 08:12

Jednou jsem v práci popojížděla na židli a najednou, vůbec jsem to sama nečekala, jsem si velice nahlas uprdla. A kolegyně hned: „Týjo, to vrznutí židle znělo úplně jako prd!“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
7205
1.11.17 10:52
@Anonymní píše:
Jednou jsem v práci popojížděla na židli a najednou, vůbec jsem to sama nečekala, jsem si velice nahlas uprdla. A kolegyně hned: „Týjo, to vrznutí židle znělo úplně jako prd!“ :lol:
:D S těma prdama je sranda. Já jsem říkala mojemu, že když jsme se poznávaly, tak musel docela trpět. Jelikož jsme spolu často po ránu dlouho lehávali v pelechu a povídali si a on prdí nejvíc právě po ránu. Takže se tehdy musel asi dost přemáhat. Dneska už to teda neřeší :mrgreen: Já ale před ním nikdy neprdím. Před ním jsem za dámu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
1.11.17 13:16

Ne největší trapas, jen úsměvná situace.
Jednou jsem projížděl jistý e-shop a viděl jsem v možnostech platby jen dobírku. Napsal jsem na jejich mail dotaz, zdali jejich obchod nabízí možnost platit předem.
Avšak psal jsem na mobilu bez diakritiky a přemáčknutím jsem vynechal jedno zásadní písmeno, takže jsem se obchodu zeptal, zdali nabízí možnost platit prdem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.11.17 13:28

Spíš zvláštní věc, než trapas… Potkala jsem v tramvaji prastrýce, musím říct že s rodinou se nedružím, viděli jsme se za posledních 13 let asi 3×, pamatuji si ho spíš jako dítě, už je to starý pán. Tak se k němu hrnu „ahoooj to jsem překvapená, jak se máš?“… byla jsem přeci jen v rozpacích, že jsme se potkali, říkám mu jak vypadá dobře…a co „teta“ (jeho sestra která bydlí v jiném městě), mluvila jsem o mojí mamce (jeho neteři), no a stryc mi odpovídal, bavil se se mnou, i když se mi zdál nějak zaražený.
No zkrátím to… když jsem se s ním rozloučila, a já tak bodře ať se má hezky atd, že se někdy s dcerou stavíme, tak mi začalo pomalu docházet, že to byl cizí člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.11.17 14:03
@lilithlilith píše:
Spíš zvláštní věc, než trapas… Potkala jsem v tramvaji prastrýce, musím říct že s rodinou se nedružím, viděli jsme se za posledních 13 let asi 3×, pamatuji si ho spíš jako dítě, už je to starý pán. Tak se k němu hrnu „ahoooj to jsem překvapená, jak se máš?“… byla jsem přeci jen v rozpacích, že jsme se potkali, říkám mu jak vypadá dobře…a co „teta“ (jeho sestra která bydlí v jiném městě), mluvila jsem o mojí mamce (jeho neteři), no a stryc mi odpovídal, bavil se se mnou, i když se mi zdál nějak zaražený.
No zkrátím to… když jsem se s ním rozloučila, a já tak bodře ať se má hezky atd, že se někdy s dcerou stavíme, tak mi začalo pomalu docházet, že to byl cizí člověk.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 13:07

Jeden trapas se mi stal na základce v matematice, kdy jsem se přihlásila, abych se zeptala jestli můžu jít na WC a když jsem dostala svolení, tak jsem chtěla vstát jenže jsem zapomněla, že mám propletenou nohu kolem nohy lavice takže jsem se šprajcla a padala jsem tak nějak zpomaleně a přitom jsem se marně snažila chytat lavic až jsem nakonec spadla a málem převrhla lavici na sebe :D učitelka se mě s kroucením hlavy zeptala co dělám a ostatní byli mrtví smíchy (bohužel jsem seděla úplně vepředu takže mě viděli všichni) :mrgreen:

Když jsem byla v devítce tak jsme měli jako třídní učitelku takovou skvělou postarší dámu a ona nám vyprávěla něco, že má doma kožich, kterej je strašně drahej a spolužák na to ze srandy prej „To máte z bobra, ne?“ A ona: „Ne, ale bobra mám taky“ :lol: Všichni jsme leželi mrtví smíchy se slzama v očích jak jsme se nemohli ani nadechnout :lol: Učitelka se smála s náma i když nechápala proč, protože pak dodala, že z bobra má čepici nebo co :D

A poslední přeřek učitele se stal na zdravotní škole, kdy jsme měli dva tělocvikáře (staršího a mladýho) a ten starší nám nabízel, že by jsme mohli chodit plavat, jenže skoro všem holkám se nechtělo a on se začal rozčilovat a pronesl tu super větu: „Nechápu, proč nechcete chodit plavat, vždyť to posiluje váš orgasmus“ 8o :lol: samozřejmě myslel organismus a neuvědomil si, co vlastně řekl takže se pak ještě rozčiloval, čemu se smějeme a musím říct, že se tlemil i ten mladej učitel :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.18 13:36

A ještě jsem si vzpomněla na jeden trapas ze základky :)

Jednou jsem chtěla po spolužákovi, kterej seděl hned před učitelským stolem hodit propisku a on zrovna uhnul, takže jsem ji hodila učiteli do hlavy :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1950
15.1.18 13:41

Mému dědečkovi amputovali nohu pod kolenem. Dostal protézu. Jednou mě poprosil, jestli bych mu donesla botu z chodby. Přinesla jsem 1 a zeptala jsem se ho, kde má tu druhou, že jí nemohu najít. :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
15.1.18 13:43
@Anonymní píše:
A ještě jsem si vzpomněla na jeden trapas ze základky :)Jednou jsem chtěla po spolužákovi, kterej seděl hned před učitelským stolem hodit propisku a on zrovna uhnul, takže jsem ji hodila učiteli do hlavy :oops: :lol:

To jsou takové ty milé trapasy ze školy. Po mě jednou chtěl jeden hezký kluk kapesníčky, jestli nemám. Tak jsem chmátla do tašky a podala mu je… akorát to nebyly kapesníčky, ale omylem jsem mu podala takový ten cestovní balíček intimek :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
15.1.18 13:53

Já jednou zaplatila v pekárně namísto mincí menstruačním tamponem/nosila jsem jeden pohotovostní v příruční pidikapsičce, stejně jako dvacku na drobné nákupy/. Na mou obranu, bylo to brzy poránu, spěchala jsem a byla jsem rozespalá..
No v pekárně mě pak dobrý měsíc, možná déle neviděli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.1.18 15:45

Manžel a tchán byli se synem na sonu ledvin po narození. Přijeli do nemocnice, čekárna narvana miminky a hrdymi rodiči. Všechny děti až na to naše měli na hlavě cepicky. Tchán se rozhledl a nahlas se manžela zeptal, proč to naše dítě nemá cepicku, když ostatní děti ji mají. Manžel do úplného ticha pronesl, ze naše dítě ji nepotřebuje, protože je krásné a ne žádná malá obludka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 18:14

Mně se stal trapas ve škole, kdy se mě kamarádka zeptala „Jak to děláš, že máš tak pěknou postavu?“ A já odpověděla že nevím.. No a pak jsem zjistila že nemluvila ke mně 8o :D

• Citovat
  • Upravit
719
14.8.18 23:10

Není to přímo trapas, ale my se lámali smíchy.

Na gymplu jsme měli matikáře, který vždy o holkách mluvil jako o dívkách. Jednou holky hrály školní zápas ve volejbale. A on „tak co ty naše děvky?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová