Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo tak ty jsi jeden velký hrozně strašlivý trapas no
Ale tak kdo je nemívá ![]()
@Anonymní píše:
Před půl rokem byli třídní schůzky a já se připojila a zapomněla jsem to říct dceři a ta na mě křičela „už jsi se připojila?“ jenze já s tím neuměla a zapomněla jsem vypnout mikrofon, takže to slyšeli úplně všichni![]()
Jednou jsem měla kurz angličtiny a učitelka mě vyvolala a já místo square (obdélnik) řekla squirt (stříkat)
Prosím anonym, je to pro mě citlivé.![]()
![]()
Pred hodne moc lety jsem pracovala poprve a naposled jsko asistentka prodeje ve velkem obchode s obal. materialem a ten den jsem vedela ze prijde novy zakaznik pro jakesi zvlastni sacky, no bohuzel jmeno jsem zapomnela ale vedela jsem ze pan se venuje inseminaci hospod. zvirat..ano prisel, takovy ruzovoucky kulaty pan, otevrel pusu a… A ja na nej mlady kure..zvesela zahelekala..vy jste urcite ten pan co oplodnuje cuniky a chcete ty sacky..a pan stuhnul s pokerovym vyrazem..ne jsem ing. Donat a jdu za sefem..myslela jsem ze se propadnu az do zapadniho nemecka ![]()
Kdysi jsme se vraceli s partou kamarádu z dovolené po ČR a já se ještě s kamarádkou zašla před tím než jel autobus vyčůrat mezi stromy a stoupla jsem tam do h.ovna , kámoška nejspíš ne. Už v buse to bylo cítit a došlo mi to, že to můžu být já. Pak jsme předsedali na vlak tak na záchodě jsem se podívala a bylo tam, zkoušela jsem to čistit, ale moc to nepomohlo. Pak když už to smrdelo i v tom vlaku, tak kámošovi došlo, že to musí být někdo z nás a ptal se, kdo stoupl do ho.vna …já červená jak rak mlčela a tiskla botu k zemi, aby to tak nesmrdelo. Pak když jsme dojeli tak pri loučení se zeptal zas : tak už se priznejte, kdo stoupl do toho hovna!! No mlčela jsem
![]()
Mě se stal podobný trapas
Mám fajn zubařku a neváhám k ní jezdit skoro 100 kilometrů. No ale pořád je to zubař, že. Nervy trošku pracují, vzdálenost, zkrátka musím na velkou v čekárně. Splachování moc nespolupracuje, odvětrání taky nic moc, ač dělám, co můžu, prostě je to cítit až v čekárně
![]()
Co čert nechtěl, z ordinace vyšla slečna a hned na wc, který jsem před minutou opustila ![]()
Usmívá se, zavře. A hned zas rozrazí dveře a doslova zdrhá
Ještě se jí na klice zachytila kabelka, takže to trvá celý snad hodinu ![]()
Bože
Od té doby vždycky stavím na benzínce ![]()
Trapasy z vlaku :
Příšerný chlap na sedadle naproti se se mnou chtěl pořád bavit, já měla discmana sluchátka v uších, on walkmana sluchátka v uších a pořád, co poslouchám otravoval, pil pivo, výpary, a pak nakonec to završil, že si ty walkmany vyměníme a dával mi to i s těmi jeho sluchátky at si pěkně poslechnu, co poslouchá, fuj se mi zvedl kufr
Byly porouchané dveře od vlaku a samy se zavíraly, otvíraly jak se jim chtělo. Ale bohužel jsem jimi chtela vystoupit (už nevím proč jsem nešla jinyma, možná že blbly i ty jine ), tak jsem si to načasovala, že to stihnu, ale měla jsem strašně těžkou krosnu a za tu krosnu mě skriply a já jsem spadla z těch schůdku z vysky rovnou na peron, ale záchytla jsem se úplně novou zimní bundou o kliku dveří a kromě pěkně blbého padu jsem si roztrhla rukáv té bundy
k tomu jsem malem spadla pod vlak jak mě ta krosna na zemi převážila. Naštěstí to byla konečná, já poslední vystupujici a pozdě večer tak to nikdo neviděl, jak se tam valim na zemi, jen nějaký mladý kluk a ten mi nepomohl, škoda že jsem nebyla pohotovější a nezarvala jsem na něj něco, abych si aspoň ulevila
. Mamka mi pak vyčítala, že jsem si měla jít stěžovat at mi úhradi tu bundu. Druhý den už jsem se tomu strašně smála, že to snad ani není možné, co se mi může stát. Bundu jsem zasila hrozným stehem a nosila dal. Toto si budu pamatovat fakt celý život
Zrovna dneska jsem měla trapné ráno, tahle diskuze mi fakt ulevila a nasmála jsem se. Ale k dnešku: Šla jsem na odběry, v batohu žádanky a další papíry. A flašku s vodou. Dojdu do čekárny, vyndám všechny formuláře a všechny jsou rozmočené z vylité vody. No polil mě pot, začínám panikařit, ale už mě volá sestra. Tak se jí omlouvám, že mám problém, ale že se mi v batohu vylila voda. Ta mě seřvala, že to teda opravdu problém mám a tohle mi nepřijme. Cítila jsem se strašně, jak nějaká malá školačka. Tak říkám „no, tak asi na shledanou“. Sestra mě zavolá zpátky, nakonec to přijme, vezme odběry. Poděkuju, odcházím.
Vejdu do dveří a tam na mě zírá doktorka s těhotnou paní. Já zírám na ně. Prostě jen všichni stojíme a zíráme na sebe, než mi dojde, že jsem nevlezla do čekárny, ale do ordinace. Sestra na mě volá, že dveře jsou vedle. Červená se otočím a vlezu teda do dveří vedle, tam sklad. Sestra už nervózní volá, že dveře jsou támhle. Rychle zmizím. Nevím, co si o mně musela myslet, vědět to nechci.
@pujda Upřímně? Tohle byl trapas primárně té sestry. Ječet na pacienta a nedokázat ho dovést do správných dveří je neprofesionální.
Moje kamarádka má slepého přítele. Jednou jsme se nějak neplánovaně potkaly a ona byla zrovna s ním, v tu dobu spolu byli už déle, takže jí nedošlo, že nás nepředstavila. A prostě kecáme, když se zeptá: „Jo a už se vlastně spolu znáte?“ A já: "Ne, ještě jsme se neviděli''
Došlo mi to hned, jak jsem to vypustila z pus.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, ať to tu úplně neutichne, byla by to škoda, protože jsem ji přečetla celou od začátku a lámala se smíchy. ![]()
Rozhodla jsem se, že vám sem taky přihodím pár trapasů. ![]()
Diskuzi jsem vyhledala záměrně, abych sama sebe trochu uklidnila po dnešním fiasku. Kolegyně, která pracuje ve firmě už několik let, odcházela dnes na mateřskou dovolenou. Sešly jsme se všechny uprostřed kanceláře, odcházející kolegyně připravila nějaké drobnosti k pohoštění, povídaly jsme si a nakonec jsme se vytasily s kyticí a malým dárkem pro miminko. Všechny holky chodily kolegyni přát a loučit se, u toho vždy odcházející kolegyni objaly a daly jí pusu na tvář. Jelikož já tuto kolegyni nikdy moc nemusela (když mě zaučovala, prošla jsem si peklem), tak jsem se rozhodla ji jen obejmout. Pověsila jsem se jí okolo těla a najednou jsem na krku cítila její rty. Ona si myslela, že si tu pusu dáme taky!
Ani jedna z nás nereagovala nijak a vzniklou situaci jsme úplně odignorovaly, každopádně mně je trapně ještě teď.
Další trapas se mi stal, když jsme byli s přítelem na dovolené v Egyptě, zaplatili jsme si výlet na moře, abychom viděli delfíny a mohli s nimi plavat. Posádka zařvala delfíni a už nás lifrovali na člun, aby nás k nim dopravili co nejblíže. Uprostřed moře byly velké vlny, přítel si lokl vody a začal se dusit. Já mu vyplašená dala svoji potápěčskou masku, plavala pro pomoc a křičela na posádku na člunu, aby se otočili, tak se i stalo. Bohužel se nejdřív rozhodli z vody vytáhnout mě. Ovšem jakým způsobem, na to nejspíš nikdy nezapomenu.
Klučina ve člunu mě chytil dost silně za zápěstí a švihem mě vyzvedl na palubu člunu, rozpleskla jsem se tam na tvrdé, mokré podlaze a přišlo mi divné, jak mě přítomné osazenstvo pozoruje. V úleku jsem zjistila, že můj vrchní díl plavek nevydržel rychlé vyšvihnutí na člun a odhalil vše, co skrýval. Takže jsem ležela uprostřed člunu rozlámaná, s cecky venku a pozorovalo mě asi 7 cizích lidí! Do konce výletu jsem už nevylezla z vrchní paluby. ![]()
Pak mi ještě v hlavě utkvěl trapas z doby, kdy jsem chodila na SŠ. Jeli jsme na hory, byla jsem šestnáctiletý kvítko a jak už to tak bývá, víc než lyžování mě zajímali pěkní spolužáci. S kamarádkou jsme si je každý večer braly na pokoj a celkově se nás tam vždy po večerce scházelo alespoň 10 (mix holky a kluci). Jeden večer jsme takto popíjeli a mně začalo být dost špatně, rozhodla jsem se teda, že si lehnu do postele a pokusím usnout (hluk mi nikdy nevadil, tak nebyl problém, že se budou ostatní bavit). Během pár minut jsem tvrdě usnula a najednou mě vzbudil smích ostatních. ZE SPANÍ JSEM NAHLAS PRDĚLA! A jak to vím? Všichni to samozřejmě aktivně natočili, video se rozšířilo po celé škole, internetu a dokonce i mezi učiteli. Teď už se tomu směju, ale další dva roky jsem lezla kanálama. ![]()
Další trapas se mi stal nedávno, když jsem jela navštívit svou nejlepší kamarádku. Přijela jsem k bytovce, kde bydlí, zavolala jí a ona mi sdělila, že pro mě zajde dolů. Ráda bych ještě podotkla, že jakmile jsme spolu, jsme vcelku šílený a trapasy se nám dějí prakticky pořád. Čekala jsem teda přede dveřmi, přešlapovala a najednou viděla, jak se rozsvítilo světlo na hlavní chodbě. Říkala jsem si pro sebe, že to už bude asi ona a rozhodla se ji vylekat. Výtah byl za rohem a do poslední chvíle nebylo vidět, kdo jde, otevřely se vchodové dveře a já nahlas,,BAF, KRAVKO!” No, co vám budu, nebyla to moje kamarádka, ale stará paní, která šla venčit jezevčíka a na místě dostala skoro infarkt. Naštěstí jsem jí vše vysvětlila, uznala, že se nejednalo o úplně vhodný vtip a nakonec jsme se tomu zasmály. Ale kdykoliv ji potkám, říká mi, jestli ji náhodou nechci zase vystrašit. ![]()
Toť zatím vše, co mi tak nejvíce utkvělo v hlavě, ale určitě toho bylo mnohem víc. ![]()
Byla jsem neotrkaná, začínající, a jak je zvykem, když není ve školském zařízení chlap na opravy, tak se přes děti škemrá o šikovného tatínka nebo dědu. Přestal fungovat jeden z dětských záchodů. Zaradovala jsem se, když druhý den ráno přišel s jedním chlapečkem tatínek s brašnou přes rameno. Bylo mi jasné, že žádost některé dítě nezapomnělo vyřídit a měla hned ohlas.,,Jé, vy jste hodný." povídám místo pozdravu.,,No, a jestli pak víte, jak to kluk doma vyřídil?"
Poněkud mi strnul vítací úsměv.,,Tatínku, paní učitelka nemůže na záchod, máš se na to přijít podívat!" Táta fešák, já rudá jako rak. Nasměrovala jsem ho a volám ještě za ním vděčně:,,A kdybyste chtěl na tom záchodě něco podržet, tak na mě houkněte."
Přišla k nám návštěva a děti v nestřežené chvíli vlezly do ložnice, sebraly můj vibrátor, přinesly ho do obýváku a položily mezi chlebíčky na stůl. Zkuste to někdo trumfnout…
@Dahliaa píše: Více
Tak mne rici kamoska baf krafko tak nechapu. Za nas to byla nadavka..
@lilith1 Každá máme nejspíše jiný styl humoru a to je v pořádku. Já ani ona to jako nadávku nebereme.