Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.4.21 22:22

Před půl rokem byli třídní schůzky a já se připojila a zapomněla jsem to říct dceři a ta na mě křičela „už jsi se připojila?“ jenze já s tím neuměla a zapomněla jsem vypnout mikrofon, takže to slyšeli úplně všichni :lol:

Jednou jsem měla kurz angličtiny a učitelka mě vyvolala a já místo square (obdélnik) řekla squirt (stříkat) :lol: :D :mrgreen:

Prosím anonym, je to pro mě citlivé. ;)

• Citovat
  • Upravit
395
13.4.21 22:36

:lol: :lol: :lol: Ten poslední příspěvek je fakt trapas. A ještě k tomu citlivý. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
13.4.21 22:37

Ahoj :mavam: docela slušnej trapas se stal našemu učiteli na střední při IT hodině (už to bude cca 13 let zpátky). Po probrání výuky nám dal „volno na net“ jenže si sám frajer zapomněl odpojit projektor a pustil si péčko :mrgreen: sice jsme to měli bez zvuku, ale i tak :oops: Všichni měli výtlem, když si toho všiml, tak projektor odpojil a dělal jako, že se nic nestalo :lol: Už jsme byli maturitní ročník, takže k porušení mravní výchovy nedošlo, zkažení už jsme byli dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.4.21 22:38

Po letech jsem potkala svou učitelku ze základky, v té době již starší dámu. Byla jsem překvapená a vyhrkla: Jé dobrý den, Vy ještě žijete? Kámošky, co šly se mnou se mohly umlátit smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
13.4.21 22:38

Celé téma je plné příšerných trapasů teda. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.4.21 22:46
A jednou při nějaké rodinné oslavě, ve chvíli ,kdy jsem myslela, že u mě stojí tehdy asi roční Matyáš a chce se nakojit, jsem vytáhla prso na právě procházejícího psa mých rodičů :lol: No.. ostatní docela koukali, co to tam předvádim :mrgreen:

Musela jsem dočíst az do strany 6 v mírném pousmevu abych se az ted smíchy malem pocurala a rozplakala :D tak tohle je TOP :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
13.4.21 22:56

Tak přihodím jeden můj, ještě z dinosauří doby.
Rok cca 1988.
Stojím frontu na košík v narvaným obchodě.
(na malý košík do ruky, to ještě nebyly koše na kolečkách o velikosti zeměkoule :mrgreen: )
Trpělivě jsem si vystála v řadě asi 10 minut.
Nakupující baba vyndává u kasy zboží z košíku a dává si ho do tašky.
Mezitím platí a prodavačka jí vrací 5kčs, které položila na pult.
(5 korun československých, tehdy pro mě puberťáka majlant!!!)
Moje oči zůstaly viset na té pětikoruně a nevšimla jsem si, že košík už je prázdný a můžu si ho vzít.
Stojím a čumím.
Chlap za mnou: „No, tak si to vezmi“
Já: „To ne, to se nedělá…“
Chlap: „Cože? Jak nedělá?“
Já, už dočervena, styděla jsem se a pravím: „To je blbý…“ :oops:
Chlap:" A proš tu teda stojíš?"
Já už trochu uraženě: " No kvůli tomuhle rozhodně ne!"
Chlap: "Jak myslíš, popadl košík a šel nakupovat :mrgreen:
Chvíli jsem tam stála jako opařená a pak jsem z krámu utekla.
Co ten asi musel myslet… :mrgreen:
Vůbec mi nedošlo, že on celou dobu mluvil o košíku a já o pětikoruně :mrgreen:
Už vidím, jak doma vyprávěl, že stál ve frontě a přede ním stála holka, takovej magor… :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.04.21 v 23:02

• Citovat
  • Upravit
5950
13.4.21 22:57
@divine woman píše:
Po letech jsem potkala svou učitelku ze základky, v té době již starší dámu. Byla jsem překvapená a vyhrkla: Jé dobrý den, Vy ještě žijete? Kámošky, co šly se mnou se mohly umlátit smíchy.

:lol: :lol: :lol: No to je strašný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.21 23:04
@Dajdí píše:
Ahoj :mavam: docela slušnej trapas se stal našemu učiteli na střední při IT hodině (už to bude cca 13 let zpátky). Po probrání výuky nám dal „volno na net“ jenže si sám frajer zapomněl odpojit projektor a pustil si péčko :mrgreen: sice jsme to měli bez zvuku, ale i tak :oops: Všichni měli výtlem, když si toho všiml, tak projektor odpojil a dělal jako, že se nic nestalo :lol: Už jsme byli maturitní ročník, takže k porušení mravní výchovy nedošlo, zkažení už jsme byli dost :lol:
:mrgreen: :potlesk: :palec: :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.4.21 23:04

Vaše trapasy jsou sice blbě, ale myslím, že na mě nemáte :mrgreen: Já jednou ucpala WC na veřejných záchodech v obchoďáku, nejhorší bylo, že na ně byla fronta a prostě ta žena, co by šla po mě by viděla WC plné hnědé vody - až po okraj a samozřejmě
by přesně věděla, kdo to udělal, no fakt to bylo nechutný… Spláchla jsem asi 10×, už to samo o sobě bylo strašné trapný, jenže to vůbec nepomohlo, jak už to tak u ucpaných záchodků bývá. Strašně jsem zpanikařila a nevěda, co mám dělat, jsem to prošťouchla rukou obalenou do nějakého igeliťáku, který jsem našla v místním koši na hygienické potřeby. Pak jsem si asi hodinu tu ruku myla a od té doby mám z tohohle takové trauma, že když už musím na veřejnosti na velkou a vím, že toho bude jaksi víc, tak jdu nadvakrát, nejdřív vypustím trochu a pak spláchnu a pak to dokončím :mrgreen: omlouvám se za nechutný příspěvek :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.21 23:16

Já pracuji v lékárně a když jsem tam byla teprve měsíc, tak jsem si pletla Clavin ( na erekci) a Claritine ( na alergii), prostě blbý názvy.. :mrgreen:..no přišel mladý kluk a chtěl Claritine, tak jdu a samozřejmě sáhnu pro Clavin..začala jsem mu říkat dávkování, kolik si má vzít tablet před pohlavním stykem a jaký čas…kluk rudý, vykulený povídá.." ale já mám alergii"…hih :lol:, pak se mi to stalo málem ještě párkrát..ale vždy se otočím a opakuji si Clavin, Claritine.. :mrgreen:. Plus jsem samozřejmě asi 2× řekla slečnám/paním " To je pro Vás? Když řekla ano, tak povídám: to ale v těhotenství nesmíte…nooo, těhotná nebyla ani jedna ;)

• Citovat
  • Upravit
26559
13.4.21 23:19

Ja ani nevim jestli je to trapas, spis takova divna prihoda. :think: Byla jsem si zaplavat v kampusu v sobotu. Bazen ma spolecne satny s americkym fotbalem. A uz koncim, kdyz vidim, ze plavcik stoji prede dverma zenskych saten. A kdyz chci dovnitr rika, ze tam nemuzu, ze bude zapas a dva teamy nemuzou dat spolu, ze by se porvali :mrgreen:, tak hoste, ze jsou v zenskych satnach. Ja: no ale ja tam mam veci, tak ja si tam jen zaskocim. On se mi uprene koukl do oci: tam proste nepujdes! Ja ti tam zajdu. Tak jsem mu vysvetlila, kde je moje skrinka a on odesel, tak jsem si vzpomnela, ze jsem udelala ve skrince takovou hromadku z obleceni, ze nahore, jak tresnicka na dortu :mrgreen:, jsou moje spodary. Ja se tak strasne zastydela a chtela jsem ho zastvavit, ze jsem tam vlitla…no behem chvilky jsem byla obklopena z vetsi casti napul svlecenyma cernochama kolem dvou metru vysky. 8o No neco mi rikali, kdyz tam plavcik mezi nas vlitnul, vcetne tech mych spodaru v rukach, a odvlekl me ven. :mrgreen: Proste divna a neprijemna vzpominka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
13.4.21 23:29

Dám sem trapas mojí babičky, co se jí stal asi před rokem. Přijela k ní návštěva z daleka, ale ona měla byt v rekonstrukci, tak nechtěla aby přijeli. Oni to moc nepochopili a stejně se k ní na týden nastěhovali. Babička stála na balkoně, volá svoji sestře a říká ji : " No teď na ně koukám, jdou ke mě Ivo, ona je taková tlustá kráva a on úplný blbeček. Jenže karma je zdarma… babička vytočila číslo té „tlusté krávy s blbečkem“ místo sestry vše řekla jim :mrgreen: Zahrála to do kouta s tím, že to ví a že si přece dělá srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.21 23:49

Trapas se stal moji spolužačce na zdrávce, když jsme o hodině somatologie v prváku trochu víc kecaly. Dostaly jsme za trest vypracovat referát o pohlavním ústrojí muže a říct ho před celou třídou, který jsme stejně ten týden měli všichni probírat. Já trochu šprt vše vymakaný u ní to bylo horší. Učitelka se jí zeptala jaký je sperma, zda je pH zásaditý nebo kyselý. Ona koulela očima po třídě ať ji napoví a jelikož ze strachu nikdo nic neřekl ( nemohl) tak odpověděla." No… je prostě takový slaný". :lol: V tu chvíli šla do kolen i učitelka a odpověděla : nechci slyšet osobní zkušenost, mě zajímá pH, zda je kyselý či zásaditý… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
779
14.4.21 00:07

Jednou moje sestra jela jako každý den do práce autobusem, problém byl v tom, že měla od rána střevní potíže. A co čert nechce, nejvíc ji to chytlo při 30 min jízdě busem. Když vystoupila rozběhla se směr záchody v práci. V běhu ji odchytila TV prima, s tím, že tu dnes od brzkých hodin hořelo a zda jim může poskytnout rozhovor. V ten moment jak na ni mířila kamera a všude dav reportérů, který ji stopli (asi zřejmě kvůli tomu že běžela :mrgreen: ), tak se prostě po. srala, vykulená stála, zapli kameru a natočili rozhovor. Nejvtipnější je, že to bylo v Tv a nikdo neví doteď (z diváků), že ta vysmátá holka (ač hoří, se po. srala) Smála se úlevou :mrgreen: přestalo ji bolet břicho :P. Přes kabát nic vidět nebylo a pak běžela do práce a zase domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová