Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@wildcherry píše: ,,Proc zrovna ja…,,
Tak jsem se prostě spletl, to se stává, no. Ale neměla jsi se předklánět, když máš na sobě minisukni ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, žádný smysl pro to, že tu jsme není. Jaký smysl má existence mravenců, žiraf, nebo třeba medúz? Svět (země) by existovala i bez člověka.
To byla hluboká myšlenka 😂
@Prof. Farnsworth píše:
Okouzlil tě samozřejmě tím, jak smekal lodičku - od toho má to, že žena musí doma smekat.
Kdepak, slibil, ze me ubrani pred revansisty. Sem tehda jeste nebyla tak sectela a myslela si, ze to je neco jako sexualni obsournik.
@Prof. Farnsworth píše:Á tady to má někdo rád na cibulku
Tak jsem se prostě spletl, to se stává, no. Ale neměla jsi se předklánět, když máš na sobě minisukni
@ontarova.stara píše:
Kdepak, slibil, ze me ubrani pred revansisty. Sem tehda jeste nebyla tak sectela a myslela si, ze to je neco jako sexualni obsournik.
Revanšisty? V Čiernej? U hranic se Sovětským svazem, bratrem naším nejvěrnějším? Holka hloupá, reakcionář, revizionista a možná i dekadent to je!
@Prof. Farnsworth píše:
Revanšisty? V Čiernej? U hranic se Sovětským svazem, bratrem naším nejvěrnějším? Holka hloupá, reakcionář, revizionista a možná i dekadent to je!
Tak bylo mi deset a na podzim to prdlo…
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, žádný smysl pro to, že tu jsme není. Jaký smysl má existence mravenců, žiraf, nebo třeba medúz? Svět (země) by existovala i bez člověka.
Tak nevím, příroda se mi zdá celkem promyšleně provázaná… Ovšem jestli se člověk tomu koloběhu vymknul nebo je to sofistikovaný parazit, těžko říct…
@Ba-stet píše:
Tak nevím, příroda se mi zdá celkem promyšleně provázaná… Ovšem jestli se člověk tomu koloběhu vymknul nebo je to sofistikovaný parazit, těžko říct…
Samozřejmě, příroda je provázaná, vše na sebe reaguje, ale jaký má celá příroda včetně člověka smysl? Žádný. Vše co příroda a člověk vytváří ovlivňuje pouze naše prostředí. Žádný jiný smysl to nemá.
@LuSof píše:
Jestli opravdu existuje něco po smrti![]()
Otázka na kterou nikdo nezná odpověď a nikdy ji ani znát nebude
![]()
![]()
přesně… jestli to co myslím je pravda… jestli je další život… a pak možná jak se vyrovnat se smrtí blízkých lidí…
@Prof. Farnsworth píše:
Tak jsem se prostě spletl, to se stává, no. Ale neměla jsi se předklánět, když máš na sobě minisukni
Voe
![]()
@ontarova.stara píše:
Tak bylo mi deset a na podzim to prdlo…
Takže pionýrka. A nepozná diverzanta v řadách statečných soudruhů Československé lidové armády!
@Prof. Farnsworth píše:
Samozřejmě, příroda je provázaná, vše na sebe reaguje, ale jaký má celá příroda včetně člověka smysl? Žádný. Vše co příroda a člověk vytváří ovlivňuje pouze naše prostředí. Žádný jiný smysl to nemá.
Jo takhle, no to asi jo
A nebo obráceně - Země má žirafy a pávy a opice a je využitá, kdežto ty ostatní planety jsou jen plýtvání místem, když se nezmůžou ani mravence ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Takže pionýrka. A nepozná diverzanta v řadách statečných soudruhů Československé lidové armády!
Ale odznak SNP mel, tim me zmatl.
@wildcherry píše:
Voe![]()
![]()
Voe? Předtím jsi mi říkala „bejku“ a „pojď, pojď, přidej“, což jsem nepochopil, neboť jsem stál hned za tebou a už vůbec jsem nevěděl, kam že to mám jít
![]()
@ontarova.stara píše:
Ale odznak SNP mel, tim me zmatl.
Ten byl falešnej - já jsem byl vo Slovenskom národnom povstani a Ontaráka jsem tam nikde neviděl! Ani na letisku Tri duby nebol, k.kot jeden dreveny plechom pobity! ![]()