Vaše volby jmen :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.6.15 09:52

Dobrý den, poraďte prosím které jméno se Vám líbí více?? Nella nebo Darina?? Rychlíková :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.6.15 09:52

@Nicolle1992 Darina. Nelinek je strašně moc, navíc nikdy nevíš, kolik je tam L - a ta Darinka je taková neobvyklá (když odhlédneš od Dary Rolins ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.6.15 09:54

@Junkyska Eleonora je super! Uznávám, že oslovování je trochu problém - ale zase jsem si jistá, že byste doma vymysleli nějakou zdrobnělinu, co by se nepletla (a ve škole nebo v práci jí tak klidně můžou říkat). Za mě manželovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.6.15 09:56

Mě se strašně líbí Stela a Darina, obojí teda se nesetkalo s kladnou odezvou :mrgreen: :mrgreen: můj muž je spíš na klasická jména, takže jsme museli hledat spíše v takových. Nakonec máme Evu a v porodnici nám říkali, že snad dvacet let tam Evu nepamatují :mrgreen: Kluk by byl Pepík, po manželovo taťkovi, který už nežije a kdyby byla další holčička, tak já bych chtěla Annu…hrozně se mi líbí říkat jí Andulko a tak :) ale manžel se teda na to taky netváří, ale věřím, že tím, že je to klasika, tak že bych si to prosadila…ale Darinku si neprosadím nikdy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
10.6.15 10:02

@Slečna Ferka Zdrobnělin má dost to je fakt, ale je to taková složenina ze dvou jmen, tak mi to přijde divné :P hlavně je to podle auta Dominica z Rychle a zběsile žeee (proto to tak chce) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.15 10:05

Děkuji všem co radí =) také se mi ta Darina moc líbí, jen jsem si říkala, že je hodně tvrdé na malé miminko ALE NELINEK JE VŠUDE OPRAVDU HODNĚ… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.6.15 10:07

@Nicolle1992 Za mne Darina. Já to taky měla v užším výběru :) Líbilo by se mi říkat jí Dájo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.6.15 10:08

@Nicolle1992 Hlasuju pro Darinu, není jich tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.15 10:12

Jménem, které svému dítěti vyberete, mu tak trochu vytyčuje cestu, po které jej budete postrkovat než si uvědomí samo sebe, než dospěje. Každé jméno totiž něco znamená, charakterizuje osobu, má své kořeny. Není to však předurčení, osud, který nelze změnit. Více, co znamená jméno Vašeho dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.6.15 10:15
@Nicolle1992 píše:
Dobrý den, poraďte prosím které jméno se Vám líbí více?? Nella nebo Darina?? Rychlíková :srdce:

Nella, i když j bych dala s jedním L. Darina mi moc drnčí, nelíbí se mi…Když už, tak Darja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
10.6.15 10:17

@mapre Zcela souhlasím s Vaším názorem :)..Máme Davida a Viktora..také jsme dbali na to, aby se jména hodila k příjmení..Je potřeba to pořádně promyslet, to jméno si opravdu dítě nosí celý život (pokud se nenechá přejmenovat, což bych v některých případech i pochopila :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.6.15 10:31
@Anna766 píše:
@beruska9 tak naopak :think: holka po tatovi, kluk po tobe :andel: :mrgreen:

Hmmm to taky ne :D…Tak upresnim, kluka nebo holku po nem a holku po me…moje nema klucici verzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
10.6.15 11:00

@Nicolle1992 Darina je moje srdcovka, ale k příjmení Rychlíková, bych měla výhrady. Nel je zase strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.6.15 11:23

Mě se moc líbí jméno pro holčičku Sofie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
10.6.15 12:10

My máme pro holčičku vybranou Adélu a pro kluka Filipa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze