Vaše zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
16.11.10 14:17
Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat co to je ten hamilton

Ahoj, mě ho udělali 6den po termínu)včera to byl měsíc), ale bylo to tak, že mě v 7h přijali, vyšetřily, udělali HH, šla jsem zpět do čekárny za manželem, za asi půl hoďky nás volali a přijali, ale i když kontrakce byli, 2× zaváděli pilulku na vyvolání, píchali vodu… no žádná slast, maléj se narodil 17:10h a musím říct, že i přes neuvěřitelný bolesti a to i křížový, epidural zabral jen v první dávce, pak už ne, navíc špatně píchléj, takže to sama o sobě byla bolest… ale stálo to zato!!! Koukám na našeho prďolku a je mi náááádherně :huban: A vysvětlení…
Hamiltonův hmat – bimanuální stlačení dělohy při poporodním krvácení. Jedna ruka je zavedena do vaginy, druhá tlačí přes stěnu břišní A. Hamilton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.11.10 15:11
lucie.t píše:
Anonymní píše:
tak to me taky zajima, jeste jsem o tom neslysela :oops:

Hamiltonův hmat se provádí tak, že se prst zavede do čípku a obkrouží se dolní děl. segment, čímž se odlepí vak blan od sliznice dělohy a to vyprovokuje produkci prostaglandinů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.11.10 15:28
fragola píše:
lucie.t píše:
Anonymní píše:
tak to me taky zajima, jeste jsem o tom neslysela :oops:
Hamiltonův hmat se provádí tak, že se prst zavede do čípku a obkrouží se dolní děl. segment, čímž se odlepí vak blan od sliznice dělohy a to vyprovokuje produkci prostaglandinů.

omlouvam se , mimo diskusi, prekvapily me tvoje metriky, jak to zvladas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.11.10 15:44
lucie.t píše:
omlouvam se , mimo diskusi, prekvapily me tvoje metriky, jak to zvladas?

Ale jo, ono se to zvládnout dá, je to sice hukot, ale neměnila bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
16.11.10 22:24

awouuu já jdu taky mimo diskuzi,pač mě málem vypadly oči když jsme viděla metřík Fragoli,jako mazec klobouk dolů,já jsme k.o.po těch mých dvou čerticích a ty teda válíš já bych už byla v blázinci,jako fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.11.10 23:05
Olčík píše:
awouuu já jdu taky mimo diskuzi,pač mě málem vypadly oči když jsme viděla metřík Fragoli,jako mazec klobouk dolů,já jsme k.o.po těch mých dvou čerticích a ty teda válíš já bych už byla v blázinci,jako fakt…

a vsimla sis, jak pekne vaha novorozenych miminek narusta?
Fragolo seste bude mit 4,5 kg nebo rovnou 5?
Mas muj obdiv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky