Vdechnutí jídla - dušení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1663
10.8.15 21:10

Nase prave taky vypadala ok, myslela jsem, ze pujdem domu a doktor rekl, ze se ji tam musi pod narkozou podivat, i kdybychom nechteli :nevim: Prave kvuli tomu zanetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67401
10.8.15 21:12

@Lenca27
No nam rekli hlidat a merit teplotu a na kontrolu k detsky dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.8.15 21:12
@verulicek píše:
@zuzu224 no tak ale o moc moudřejší teda nejsi. pokud tam něco zůstalo a stoupla teplota, zánět bude tak či tak i kdybys tam nejela. Já teda po nějaké nestandardní situaci dítě prvních 24 hodin sleduju skrz vše (teplota, motorika, jídlo - trávení, zvracení, průjem..to je běžný postup)

to je ale tvůj běžný postup, evidentně ne lékařů :zed: Přes anonymní internet jsi expertka téměř na vše, chtěla bych tě někdy vidět a slyšet na nějaké odborné přednášce, když tak přesně všechno víš a znáš, přesně víš, jak to bylo a co bude následovat…
Tak zakladatelka si zavolá na pohotovost kde jí řeknou-hned přijeďte, ale TY prostě víš, že jak dokroři, tak ona udělali chybu, ještě jí vyčti, že její dítě vyšetřili za peníze, které byli potřeba na něco důležitějšího, než na dítě, které se dusilo :palec: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
10.8.15 21:14

@zuzu224 tak to je každého věc. já bych nejezdila, jelikož návštěvami po nemocnicích se děti akorát tak traumatizují..a pokud s tímto tempem budeš řešit věci i nadále, tak si tam za rok se všemi potykáte 8)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.8.15 21:16
@kapuletka píše:
to je ale tvůj běžný postup, evidentně ne lékařů :zed: Přes anonymní internet jsi expertka téměř na vše, chtěla bych tě někdy vidět a slyšet na nějaké odborné přednášce, když tak přesně všechno víš a znáš, přesně víš, jak to bylo a co bude následovat…
Tak zakladatelka si zavolá na pohotovost kde jí řeknou-hned přijeďte, ale TY prostě víš, že jak dokroři, tak ona udělali chybu, ještě jí vyčti, že její dítě vyšetřili za peníze, které byli potřeba na něco důležitějšího, než na dítě, které se dusilo :palec: :zed:

8o 8o 8o nechápu, co tady na mě zkoušíš..napsala jsem, že je to každého věc, a taky svůj pohled na tento problém…poud máš nějaký ty se mnou, můžeš mi napsal soukromou zprávu. Přednášky teď už nedělám, nejsem v pracovním procesu..ale pár projektů jsem vedla, můžeme se někdy domluvit :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
67401
10.8.15 21:23

@verulicek
Tak to jsem v klidu, jelikoz maleho doktori vubec netraumatizuji, ma doktory rad a uz nas tam znaji ptz jsme byli na detskem hospitalizovany kdyz byl novos s necim s cim si moc nevedeli rady, takze ac jsem si zrovna tuto dr. nepamatovala tak ona nas jo :) a ano pokud mne reknou, ze mam prijet, tak prijedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
10.8.15 21:26
@zuzu224 píše:
@tumpach @verulicek
No kovbojku bych z toho nedelala kdyby mne lekari nerekli, ze mame urcite prijet. Vysetrili nas na pohotovosti a jeste odeslali na detske, kdeho vysetrili podrobneji. Takze lekari si asi nemysli, ze je to sranda. Pro vysvetleni od dr. Mohl vdechnout mensi kousek, ktery kdyz se dostane pres jicen tak uz se nedusi, ale zpusobi vznik zanetu. Takze ma ted klidovy rezim a hlidat teplotu apod. jestli se neco nerozjizdi. Takze to asi zase takova sranda neni…
Ono kdyz vite co vdechl a to samy vykasle tak ok, ale mladej si narval plnou pusu, takze neni jasny jestli slo vse ven.

Oni ti to říct musí, když už jsi tam volala… ;) a je dobře že je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67401
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@zuzu224 no tak pak nechápu, proč zakládat diskuse když máš svůj postup jasný..myslela jsem, že chceš znát názory ostatních..ale asi jsi chtěla slyšet jen některé názory :nevim:

• Citovat
  • Upravit
67401
10.8.15 21:35

@verulicek
Nauc se cist. Prispevek zacina zda s tim mate nekdo zkusenost ne jaky na to mate nazor. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
10.8.15 21:37

Reagovala bych stejně jako zakladatelka. Pokud se dítě dusí nějakým konkrétním předmětem, který z něj vypadne, tak je to OK. Ale pokud jde o nějaké množství jídla, kde si člověk není jistý, že z něj vypadlo vše, tak bych jela.
Jak psala zakladatelka, když by se nějaký ten kousek jídla dostal přes hrtan (ne přes jícen), tak už se dítě dusit nebude, ale přesto to dokáže udělat v plicích pěknou paseku. Může se ucpat nějaká menší průduška a část plic může být nevzdušná - což člověk doma fakt nepozná a dítě mít žádné příznaky nemusí, může se rozjet celkem slušný zánět plic…
Je určitě lepší to zkontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.8.15 21:40

@zuzu224 názor jsem napsala, moje malá vdechla jídlo taky, to jsem zapomněla připsat..no tak pardon…spíš myslím, že málokteré dítě nikdy nic nevdechlo :think:

• Citovat
  • Upravit
12550
10.8.15 21:40

@verulicek Proč jsi tak proti zakladatelčinu rozhodnutí jet na pohotovost? Já bych tam jela, být v její situaci. Navíc, pokud jen pro informaci zavoláš a zeptáš se a je ti odborníky řečeno, že je potřeba přijet, ty bys s klidným svědomím zůstala doma? Když jde o tvé dítě?
Nemyslím to zle, jen mi to nedá nenapsat. Zakladatelce držím palce, ať je brouček v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67401
10.8.15 21:41

@kve-tinka
Nevim, ale popravde lekarka na pohotovosti to opravdu jako banalitu nebrala. Jinak ho poslwchne a posle nas domu. Ona ho vysetrila a jeste nas poslala na detske. Coz samozrejme normalne nedelaji, jen u pripadu se kterymi si nejsou jisti. Ale to jen tak na okraj. Nejsem zadnej plasan. Malej je dost divokej, takze jedna boule denne je normal, ale prave i v nejaky papire prvni pomoci kojencum je napsano, ze se ma jet do memocnice po takovem incidentu, proto jsem tam volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
10.8.15 21:42

@majki.r já nejsem proti, ať klidně jede, vždyť mě po tom nic není..já jsem prostě na pohotovost ještě nevolala :nevim: každá jsme jiná, chtěla názory, má tady i takový názor..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA