Vdovec s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9577
3.5.13 17:42

Upřimnou soustrast a hodně síly.. Poradit, bohužel, neumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
3.5.13 20:24
@čop píše:
Před 14 dny jsem zustal sam a 2 dětí, žena po dlouhé nemoci skonala.jsem z toho v…y. nevím co mam dělat. :?

Uprimnou soustrast. Jak mas stare deti? Mas oporu v rodine, pomuze ti nekdo? Ja to zazila pred sesti lety, mela jsem deti 3, ty me drzely nad vodou. Ty to nesmis vzdavat hlavne kvuli nim, ted te budou potrebovat, jako nikdy predtim :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
3.5.13 22:08
@čop píše:
Před 14 dny jsem zustal sam a 2 dětí, žena po dlouhé nemoci skonala.jsem z toho v…y. nevím co mam dělat. :?

Taky přeji upřímnou soustrast a mnoho sil…vypiš se tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.5.13 09:08
@čop píše:

To je fakt šílený. Je mi to moc líto. Taky by mě zajímalo, jestli vám někdo pomáhá. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laicici
4.5.13 21:43

Já žiju 10 let s mužem, který ovdověl, když dětem bylo 7 a 9 let. Za 4 měsíce po pohřbu jsem se seznámila s ním přes naši kamarádku. Tak teď vychováme společně 5 dětí ( moje 2 a jeho 2 a společného syna). Ze začátku jsem i tedy žárlila, když jsme si třeba prohlíželi fotky jeho "první " rodiny. Sama jsem to chtěla a pak jsem žárlila, jelikož měli tak krásné a láskou naplněné manželství. Ríkala jsem si, to mu nemůžu dát. Už dlouho vím, že ano a zase je to jiné. Teď si myslím, že mu trvalo taky pár let, než se s tím dokázal jakžtakž smířit (celkem by mě zajímalo, kdy mě začal opravdu milovat, on mi to neříká, ale dokazuje skutky) Nikdy u psychologa nebyl ani děti. On to ani nedával ten smutek najevo, ani se nebavil o ženě. Fotky poschovával, na hrob chodíme společně. Stýkáme se i s její maminkou a rodinou. Myslím, že nemluví kvůli tomu, že mně to vadilo, i když jsem udělala asi chybu. Ale s dětma o mamce mluvíme, jak jinak, mamka je jen jedna. :hug: Teď mi to připadá jako bychom byli spolu věčnost a je ten vztah čím dál krásnější. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
59
2.8.13 10:55

Žila jsem s vdovcem 13 let

Kdysi jsem si taky myslela že je to možné vycházet s nevlastníma dětma, zpočátku to i šlo, jenže jak začali dospívat tak to bylo čím dál těžší. Jejich tatínek je nevedl k žádným povinnostem, tedy hlavně syna, kterému je už 27 let a myslím si že nikdy nebude soběstačný, to koneckonců tvrdí i jeho tatínek. Dcera má 23,ale s ní sem počítala že se nepostaví na vlastní nohy, protože je duševně nemocná. Já mám 20letou dceru se kterou jsem se loni odstěhovala do podnájmu, protože už jsem nemohla snést jak se na mě sousedi ptali mé kamarádky jestli jsem opravdu tak zlá. Nemyslím si to, jen díky tomu že syn mého partnera doma nic nedělal, večer šel do hospody a pak celý den prospal, na jídlo nedával, tak sem mu přestala vařit a prát. On si pak všude stěžoval že se o něho nikdo nestará. Poslední kapka byla když mému příteli přišla sms od jeho švagra, kde nás oba poslal do pr…e Přítel nic neudělal a synovi taky nic neřekl a tak jsem to postupně vzdala. Vztah jsme neukončili, jen se navštěvujeme já se před ním chovám že jsem v pohodě, ale je mi smutno jak to dopadlo, pořád ho miluju a chybí mi třeba jen to prohodit s ním každý den pár slov. Cítím se sama, ale bydlet dál s jeho synem pod jednou střechou bych nedokázala :pocitac: měla sem nervy čím dál víc na pochodu. Máte někdo podobnou zkušenost? A co by jste mi radili mám říct příteli jak se cítím, nebo mám pořát dělat frajerku co je v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minki nepr.
2.8.13 11:02

Rika se, ze polovinu doby co jsme byli ve vztahu trva nez po smrti partnera jsme pripraveni milovat plne dalsiho cliveka. Nekdo to ma kratsi nekdo delsi a nekdo se nesmiri nikdy. A to proste mluvi za vse :nevim: sestrenice zije s vdovcem a jsou spolu uz nekolik let, ale on byl 4 roky po smrti zeny sam a se synem mu pomahala maminka. Proto to mozna funguje, ze nevytloukal klin klinem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Rmana
2.8.13 11:07

Těžký radit, každý si do vztahu nese nějaké břímě a je na druhém, zda ho chce také nést. Jestli v tom jsou vzpomínky atp., tak pomůže čas.

Vynucovat si lásku není právě emaptické. Pokud ji nemá rád a nedává to najevo skuty, co u něj ksakru dělá?

• Citovat
  • Upravit
11370
2.8.13 11:09

Jako by jsi psala o mý mámě. Ta tam je jen proto, že má pevný nervy. Jeho dceři je 29, synovi 25 a ani jeden nehne prstem a tatínek je jen obskakuje. Tátovi dávají na nájem a na jídlo 1000 Kč a jinak že by pomohli na zahradě nebo s barákem? Ani je nehne a to jeho dcera je zahradnice. Oni nic nemusí a jak mi tehdá řekl, jediné co po nich chce je aby chodili do školy. Teď chodí do práce a ani jeden se nehne. Táta jim vaří, uklízí, pere… Máma už se naštvala a řekla, že dopělým frackům vaařit nebude, syn je kuchař a neumí uvařit pomalu ani polívku. No takže všechno dělá on a omlouvá je, jak to mají těžký. Jejich maminka je mrtvá 14 let, ale pořád to jsou chudinky… Já tam jezdím nerada, ale baví mě koukat na V. jak je vytočená když tam s prckem přijedu. :D jsem potvora. Jednou jsem si dovolila, tam přivíst prádlo, protože mi to tu v bytě blbě schne a tam mají zahradu. V. šla a řekla to starýmu a ten mě pak buzeroval, jestli jsme přivezla provijant za to, že si tam věšim prádlo. Jemu to nevadí, to jí, ale on jí z ní úplně poprděnej. No máma kdyby měla kam jít, tak snad už odejde. Ale na druhou stránku ví, že by jim udělala hroznou radost a nemusí platit nájem. Zaplatí inkaso a občas udělá nákup a má klid. Relativně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rmana
2.8.13 11:15

@čop chápu, že to je těžký, ale máš 2 děti a ber realitu tak jak je. Nikdo nemá záruku, že tady bude věčně. Takové to čeké bolístkaření při pohřbu a následné blbinky kolem mrtvých, jsou jen produkt ateismu (nic proti němu nemám). Jsou to jen věci a jen vzpomínky a s druhým se má sdílet vztah, ne privátní vzpomínky.

V USA jsou evangelíci nebo v Itálii katolíci na tom lépe, protože berou že smrtí to nekončí, nelutují druhého, když už mu není pomoci a tak ani sebe nelitují a neotravují ex a exkami ty druhé.

• Citovat
  • Upravit
Rmana
2.8.13 11:19

@Nikittka tohle ti prostě něvěřím. Popisuješ ho jako největší zrůdu, ale přitom jsi s ním žila několik let.

• Citovat
  • Upravit
59
2.8.13 11:23

Můj přítel žil sám s dětma taky dost dlouhou dobu, ale dnešní situaci nepřisuzuju smutku po manželce, myslím že mě doopravdy miloval, ikdyž sem občas cítila že mě srovnává s bývalou ženou, ale myslím si že moc dětem ulehčoval život asi aby jim vynahradil to že vyrůstali bez matky. Vůbec je nepřipravil na život, nemají žádnou zodpovědnost ani žádné povinnosti a mě stavil do situace, když chceš aby něco dělali tak jim to taky sama řekni, on po nich nic nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rmana
2.8.13 11:29

@mihulik tak to je snad i v normálních rodinách. Prostě jeden je měkčí a jde jen o to, aby ten měkčí respektoval rozhodnutí toho tvrdšího a neumožnil únik dětem. Párkrát to manžel takto zkusil a musel se z pokoje pakovat. Takto prostě nejde. Děti nikdy nemlátím ani na zadek, ale to co řeknu já nebo manžel, tak platí a i kdyby neměli oběd a večeřia a brečeli hlady, tak to udělat museli.

• Citovat
  • Upravit
59
2.8.13 11:31

Jo finančně to bylo jednodušší, teď je to na těsno, ale mám klidnější nervičky ale vím že jeho synovi sem udělala ohromnou radost.Jen se bojím jak se moje dcera za měsíc odstěhuje jak mají v plánu se svým přítelem že mě ta samota sežere :zed: Bohudík že máme v práci samé super baby a člověk se může vykecat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.8.13 11:37

@mihulik jenže když řekneš tak co udělají? Neudělají nic, protože ty nejsi máma a táta to po nich nechce. U nich to bylo to samé dokola. On nechtěl po nich nic, a když řekla máma, že by V. mohla laskavě aspoň umejt okna, tak se radši velkej H. zvednul a šel to udělat za ni. Takže tohle už moje máma dávno vzdala. Jsou spolu 8 let. Spíš spolu už ani nejsou. On se navážel do nás, když jsme tam bydleli, ale máma na ně nesměla nic říct, když jsme se odstěhovali, tak najednou nebylo do koho se navážet a když máma řekne, že V. je velká dost na to, aby si vyprala sama, tak H. vytáhne úplně něco jinýho, takže výsledná hádka je úplně kvůli něčemu jinýmu. Nemá to cenu. Oni tam budou pořád, protože V. vypráví po vesnici, jak se máma o ně nestará a že máma tam neuvidí ani kliku od dveří. Čeká jen, kdy si našetří a odejde. Tenhle vztah nemá význam. On na nich nevidí jedinou chybu a snaží se jim všechno vynahradit. Ani jeden z nich nemají partnery, protože H. nehne zadkem od počítače a V. neumí jedinou domácí práci. Umí jen kmínovou polívku a vyluxovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí