Vdovec s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17894
16.8.21 16:36

Seznamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122803
16.8.21 16:39
@Anonymní píše:
Vlastní děti mít už nikdy nebudu. Partner to neustál. Je mi přes 40. Jako nejlepší alternativa mi vychází vdovec s malým dítětem. Co myslíte? A kde ho najít?

Proč píšeš anonymně? Takto ti nikdo nemůže odpovědět. Souhlasím s holkama- moc vdovců není- ale také se najdou. A ještě bych napsal, odkud jsi. Zkus si podat inzerát- Rande, Štěstí, holky by ještě poradily Badoo. Já jsem našel na Štěstí- byť ještě spolu nežijeme. Taky jde o to, jak to tobě a případnému partnerovi bude vyhovovat. A holky určitě potvrdí- vztahy jsou složité, může, ale i nemusí to vyjít.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
16.8.21 17:00
@podzim píše:
@Kriss Tina tohle nikdy nepochopim, jak nekdo muze opustit sve dite 8o

Já taky ne, pro mě nepředstavitelné. Ale znám takové. Bývalá švagrová nechala chlapa i děti kvůli nějaké sektě, od manžela kolegy zas začla brát drogy a taky zmizela a děti nechala. Je takových dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
16.8.21 17:16
@Anonymní píše:
Vlastní děti mít už nikdy nebudu. Partner to neustál. Je mi přes 40. Jako nejlepší alternativa mi vychází vdovec s malým dítětem. Co myslíte? A kde ho najít?

jako že ke splnění svého mateřského pudu využiješ chlapa, co má dítě? A budeš cíleně hledat vdovce? Takže budeš hledat chlapa podle kritéria vdovec mající dítě? Tak to je dobrej úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107519
16.8.21 18:28
@Anonymní píše:

Chces chlapa nebo dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
6.7.26 06:57

@Anonymní jak to na konec dopadlo? Našla sis partnera s dítětem?
Také nepochopím, jak může maminka opustit své dítě, naštěstí nikoho takového osobně neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
6.7.26 09:04

Pred hodne lety jsem na seznamce cetla o vdovci s trema detma same holcicky. Vsechny male, myslim, ze to byla dvojcata a jedna mladsi..sama bych do toho nesla..mela jsem uz dite.ale kolikrat jsem si rikala zda nasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
6.7.26 09:14

Já sem si před tím než sem našla ex říkala, že kdybych nemohla najít klidně bych brala muže s malým dítětem, mě by nevadilo ho vychovávat, vzít za vlastní, milovat ho, někdy jsou to opravdu šílené osudy, pokud jsou pravdivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí