Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vlastní děti mít už nikdy nebudu. Partner to neustál. Je mi přes 40. Jako nejlepší alternativa mi vychází vdovec s malým dítětem. Co myslíte? A kde ho najít?
Proč píšeš anonymně? Takto ti nikdo nemůže odpovědět. Souhlasím s holkama- moc vdovců není- ale také se najdou. A ještě bych napsal, odkud jsi. Zkus si podat inzerát- Rande, Štěstí, holky by ještě poradily Badoo. Já jsem našel na Štěstí- byť ještě spolu nežijeme. Taky jde o to, jak to tobě a případnému partnerovi bude vyhovovat. A holky určitě potvrdí- vztahy jsou složité, může, ale i nemusí to vyjít.😊
@podzim píše:
@Kriss Tina tohle nikdy nepochopim, jak nekdo muze opustit sve dite
Já taky ne, pro mě nepředstavitelné. Ale znám takové. Bývalá švagrová nechala chlapa i děti kvůli nějaké sektě, od manžela kolegy zas začla brát drogy a taky zmizela a děti nechala. Je takových dost.
@Anonymní píše:
Vlastní děti mít už nikdy nebudu. Partner to neustál. Je mi přes 40. Jako nejlepší alternativa mi vychází vdovec s malým dítětem. Co myslíte? A kde ho najít?
jako že ke splnění svého mateřského pudu využiješ chlapa, co má dítě? A budeš cíleně hledat vdovce? Takže budeš hledat chlapa podle kritéria vdovec mající dítě? Tak to je dobrej úlet.
@Anonymní píše:
Chces chlapa nebo dite?
@Anonymní jak to na konec dopadlo? Našla sis partnera s dítětem?
Také nepochopím, jak může maminka opustit své dítě, naštěstí nikoho takového osobně neznám
Pred hodne lety jsem na seznamce cetla o vdovci s trema detma same holcicky. Vsechny male, myslim, ze to byla dvojcata a jedna mladsi..sama bych do toho nesla..mela jsem uz dite.ale kolikrat jsem si rikala zda nasel.
Já sem si před tím než sem našla ex říkala, že kdybych nemohla najít klidně bych brala muže s malým dítětem, mě by nevadilo ho vychovávat, vzít za vlastní, milovat ho, někdy jsou to opravdu šílené osudy, pokud jsou pravdivé