Vdovec s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
2.8.13 11:37

No jo výchova je jednodušší když sou oba rodiče vlastní, obrazně řečeno těžko poliskáš nevlastní děti. Ale já dítě taky nikdy neuhodila na dceru mi stačí domluvy i když výchova mé dcery dostala taky na prdel, protože když nemuseli nic dělat oni, tak se těžko vysvětluje proč musí ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rmana
2.8.13 11:38

@mejdylko přečti si po sobě, jak píšeš o jiných, vypovídá to hlavně o tobě samotné…

• Citovat
  • Upravit
59
2.8.13 11:44

@mejdylko Jako by si taky psala o mém životě, jejich tatínek to taky radši udělal sám. Už kolikrát se mi svěřil že neví co snima bude kdyby se mu něco stalo. A já mu na to opověděla že nevím protože je k ničemu nevedl.Mi v domě odkud jsem se odstěhoval patří čtvrtina, ale nevím co s tím, dokud mi nebude hrozit že budu bydlet v krabici pod mostem tak asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.8.13 11:52

@mihulik mamka tam nemá nárok na nic. Ani trvalý bydliště jí tam nechtěl udělat. Takže se jednou sbalí a odejde. A bude líp. Měla ho ráda, na začátku to vypadalo, že to půjde, ale nešlo. Já jsem odešla po 2 letech, protože jsem nedávala to, že my jsme s bráchou dělali domácí práce, pomáhali a oni nemuseli nic. Oni tam byli doma, jak mi bylo řečeno. Tak co bych tam dělala, když tam nejsem doma? Teď mám svůj život, rodinu a jsem spokojená. Pak malej H. přišel a povídá mamce, že je naštvanej na svou mámu, protože tátu tam nechala a on je na všechno sám a je unavenej z toho, jak pracuje. Ale to, že oni nehnou prstem to nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.8.13 12:16

@mejdylko Já sem si myslela že spolu budeme až do smrti, ale to se považovala za normální že děti odrostou a osamostatní se a my si budeme konečně dělat co chceme, ale jak vás pořád štve že musíte něco po někom dospělém uklízet a nemůžete se vykoupat ani ve vaně aniž byste ji předtím museli vydrhnout, já vím jsou to blbosti, ale časem to nabírá obrátky a narušuje to vztah, který by byl jinak perfektní. Nechtěla sem aby ze mě časem byla hysterka co ječí kvůli každé blbosti.Ale přítelův postoj mě tak strašně bolí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.8.13 12:24

@mihulik by jste si s mojí mamkou měli očem popovídat. Teď jsem tam byla a koukam pod hrnce a tam černý kolečka. A řikám jí: Mami je tam špína. A máma na to: Co já se budu snažit? Meju to rok co rok jak blbec já a když tady neuvidim ani kliku od dveří, tak co bych se namáhala. Včera mi napsala, že to uklidila, protože nechce žít ve špíně. A tak je to pořád dokola. Teď se měla po 10 letech konečně udělat fasása, protože se na ní našetřilo. Ale H. radši koupil auto, aby měl včem V. jezdit do práce. To je prostě nekonečný… A mamce už je taky skoro 50, těšila se přesně jako ty, že pak vylítnou z hnízda a že bude klid a že budou jezdit na návštěvy jako já, ale když teď V. táhne na 30 a pořád se nic neděje, tak už to fakt nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.8.13 13:28

@mejdylko Já sem taky částečně rezignovala na uklid, ale to se nedá, dělalo mi to zle na psychiku a jim to stejně nevadilo. Naposledy con jeho syn s donucením něco dělal je tak 3roky zpátky a dělal to s donucením hrabal trávu co tatínek posekl a na to tatínkovi řekl že stejně jednou skočí pod vlak.Od té doby nemusí nic a přítel tehdy prohlásil že je lepší syn co nic nedělá než mrtvý syn.Je to vyděrač a já mu na to řekla že taťka si to nezaslouží a jestli chce tak mu donesu jízdí řád. Přítelova manželka měla schyzofrenii a skočila pod vlak když byli malí. Jeho dcera to sdědila po mamince. Už sem tu situaci neustála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laicici
2.8.13 15:37

Přítel dosud neví, že jste se odtěhovala kvůli jeho rodině? Neptal se? Já bych mu to řekla, proč odcházím. Nebo už jsem vyčetla, že to teda ví, ale nic neudělal. Jestli nechcete být sama, tak vztah udržujte jak je, jinak nevím, jestli to má cenu. ( Reaguji na Mihulik)

• Citovat
  • Upravit
59
3.8.13 09:41

Přítel ví proč sem se odstěhovala, dokonce. Nejprve sem to zkoušela řešit u psycholožky, kde byl i on, ale jak mu pořád říkala co má dělat, jak má přistupovat k synovi, aby mu nastavil pravidla a finanční spolupráci na domácnosti, tak už tam po 3 návštěvě nešel, protože jí nemá co říct. A doma se to spíše ještě zhoršilo. myslím že tomu ani nevěřil že se nakonec odstěhuju. Jen mi je celkem líto té práce co jsem tam udělala, nahazovala sem po práci koupelnu, betonovala podlahy, dělala fainovou omítku v pokojích, alespoň mají jeho děti pohodlía pro mě to byl nejspíš dobrý rekvalifikační kurz :roll: takže je ze mě teď ferda mravenec. myslím že vdovci jsou asi hodní chlapi, protože jim život dal pořádnou facku, ale pro další partnerky je to dost těžké, často jsem si připadala že já jsem u nich ne že jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikittka2
3.8.13 18:06

Nemám důvody si vymýšlet nic z toho. Oni to manipulátoři hodně dobře s ženami umí. Byla jsem jen obě´t, taková ta žena trpitelka. Naštěstí se mi včas rozsvítilo. Ostatním přeji jen dobré zkušenosti. Já na neměla štěstí a to si myslím, že jsem si zkusila dost. pořád jsem věřila, že slušnost zvítězí. Skutečná čistá pravda. A to tam tho ještě hodně chybí. Například to, že tchýně nakonec tchána zabila, a děti to málem viděli v přímém přenosu. Jsou věci, které sie vymyslet nedají. Docela jste mě dostala, tohle slyším od někoho poprvé. asi proto, že mě neznáte a tiho člověka a celoiu tu situaci také ne.

• Citovat
  • Upravit
Nikittka2
3.8.13 18:09

A souhlasím s větou jedné paní tady v příspěku. Často jsem si připadala, že jsem u nich, ne že jsme spolu.
Tohle hodně podtrhuje.
Dnes s dcerou hledám nového partnera, a určitě né vdovce. Děti mi nevadí, ale nesmí jich být moc. Není mi 50, abych s novým mužem ještě nechtěla mít dítě.

• Citovat
  • Upravit
pecas
9.9.13 17:10

blbá situace

No chlap v takové situaci asi úplně potlačí city… a pokusí se naprosto tvrdě jít dál. Je tu šance, že v něm někde ten,, cit je,, ale už ho tak nějak zapomněl projevit. Poradil bych si s dotyčným pánem promluvit a nechat ho chvíli samotného. Opustit ho na třeba 3 měsíce, je možné že si vše uvědomí a probere se a pokusí se vrátit. V opačném případě tato lhůta prospěje i paní k tomu si ujasnit myšlenky. Je to tvrdý návrh, ale je dost pravděpodobné že se dotyčný pán probere. Je třeba mu to ale citlivě vysvětlit. Petr

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.18 22:15

odpověd

Ahoj, jsem na tom stejně. Ty jsi to ale psal dřív, a jestli dobře počítám, tvojí malé je už 6 let. Na jaře budu řešit přijetí mojí malé do školky. Našel jsi novou ženu a pro dcerku nevlastní mámu, nebo jste pořád sami?

• Citovat
  • Upravit
122803
8.1.18 19:05
@Slimy píše:
Ahoj anonymní,před 3 měsíci mi zemřela manželka při autonehodě. Zůstal jsem sám s dcerou která teprve bude mít 2 roky za pár měsícu. Bolest a žal který si nesu ve svém srdci je nepopsatelný a v žádném případě bych to nikomu nepřál. Nicméně k tématu ti povím jen to že já osobně si nedovedu představit žádnou jinou ženu po svém boku.Byla jedinečná a pokud ten dotyčný to takhle uspěchal tak udělal chybu a tvá kamarádka bude trpět, protože jí bude i nadále srovnávat se svou ženou. Akorát si s ní udělal otroka co se stará o domácnost…

Jako kdybych tady četl svůj příběh. Konec srpna 2017 a taky autonehoda, smrt a 2 letá dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 21:45

odpověd Slimymu

Jako kdyby to byl můj příběh. Už víc jak 4 měsíce jsem bez ženy, dcerka bez maminky. Rok prý trvá stesk, pak je možný další vztah. Tak jsem se chtěl zeptat, ikdyž je to individuální, zda jsi našel nový vztah, nebo jste sami dva?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky