Vdovec s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
3.8.13 09:41

Přítel ví proč sem se odstěhovala, dokonce. Nejprve sem to zkoušela řešit u psycholožky, kde byl i on, ale jak mu pořád říkala co má dělat, jak má přistupovat k synovi, aby mu nastavil pravidla a finanční spolupráci na domácnosti, tak už tam po 3 návštěvě nešel, protože jí nemá co říct. A doma se to spíše ještě zhoršilo. myslím že tomu ani nevěřil že se nakonec odstěhuju. Jen mi je celkem líto té práce co jsem tam udělala, nahazovala sem po práci koupelnu, betonovala podlahy, dělala fainovou omítku v pokojích, alespoň mají jeho děti pohodlía pro mě to byl nejspíš dobrý rekvalifikační kurz :roll: takže je ze mě teď ferda mravenec. myslím že vdovci jsou asi hodní chlapi, protože jim život dal pořádnou facku, ale pro další partnerky je to dost těžké, často jsem si připadala že já jsem u nich ne že jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikittka2
3.8.13 18:06

Nemám důvody si vymýšlet nic z toho. Oni to manipulátoři hodně dobře s ženami umí. Byla jsem jen obě´t, taková ta žena trpitelka. Naštěstí se mi včas rozsvítilo. Ostatním přeji jen dobré zkušenosti. Já na neměla štěstí a to si myslím, že jsem si zkusila dost. pořád jsem věřila, že slušnost zvítězí. Skutečná čistá pravda. A to tam tho ještě hodně chybí. Například to, že tchýně nakonec tchána zabila, a děti to málem viděli v přímém přenosu. Jsou věci, které sie vymyslet nedají. Docela jste mě dostala, tohle slyším od někoho poprvé. asi proto, že mě neznáte a tiho člověka a celoiu tu situaci také ne.

• Citovat
  • Upravit
Nikittka2
3.8.13 18:09

A souhlasím s větou jedné paní tady v příspěku. Často jsem si připadala, že jsem u nich, ne že jsme spolu.
Tohle hodně podtrhuje.
Dnes s dcerou hledám nového partnera, a určitě né vdovce. Děti mi nevadí, ale nesmí jich být moc. Není mi 50, abych s novým mužem ještě nechtěla mít dítě.

• Citovat
  • Upravit
pecas
9.9.13 17:10

blbá situace

No chlap v takové situaci asi úplně potlačí city… a pokusí se naprosto tvrdě jít dál. Je tu šance, že v něm někde ten,, cit je,, ale už ho tak nějak zapomněl projevit. Poradil bych si s dotyčným pánem promluvit a nechat ho chvíli samotného. Opustit ho na třeba 3 měsíce, je možné že si vše uvědomí a probere se a pokusí se vrátit. V opačném případě tato lhůta prospěje i paní k tomu si ujasnit myšlenky. Je to tvrdý návrh, ale je dost pravděpodobné že se dotyčný pán probere. Je třeba mu to ale citlivě vysvětlit. Petr

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.18 22:15

odpověd

Ahoj, jsem na tom stejně. Ty jsi to ale psal dřív, a jestli dobře počítám, tvojí malé je už 6 let. Na jaře budu řešit přijetí mojí malé do školky. Našel jsi novou ženu a pro dcerku nevlastní mámu, nebo jste pořád sami?

• Citovat
  • Upravit
122374
8.1.18 19:05
@Slimy píše:
Ahoj anonymní,před 3 měsíci mi zemřela manželka při autonehodě. Zůstal jsem sám s dcerou která teprve bude mít 2 roky za pár měsícu. Bolest a žal který si nesu ve svém srdci je nepopsatelný a v žádném případě bych to nikomu nepřál. Nicméně k tématu ti povím jen to že já osobně si nedovedu představit žádnou jinou ženu po svém boku.Byla jedinečná a pokud ten dotyčný to takhle uspěchal tak udělal chybu a tvá kamarádka bude trpět, protože jí bude i nadále srovnávat se svou ženou. Akorát si s ní udělal otroka co se stará o domácnost…

Jako kdybych tady četl svůj příběh. Konec srpna 2017 a taky autonehoda, smrt a 2 letá dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 21:45

odpověd Slimymu

Jako kdyby to byl můj příběh. Už víc jak 4 měsíce jsem bez ženy, dcerka bez maminky. Rok prý trvá stesk, pak je možný další vztah. Tak jsem se chtěl zeptat, ikdyž je to individuální, zda jsi našel nový vztah, nebo jste sami dva?

• Citovat
  • Upravit
12571
8.1.18 22:41

Ahoj, rok je určitě minimum, uspěchat se to nedá. Já byla schopná hodnotného vztahu po dvou letech, do té doby to byly jen pokusy a náhražky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 22:13
@Martina T píše:
Ahoj, rok je určitě minimum, uspěchat se to nedá. Já byla schopná hodnotného vztahu po dvou letech, do té doby to byly jen pokusy a náhražky.

Díky za radu. Je to sice záhul, ale malá mě ted potřebuje

• Citovat
  • Upravit
12571
10.1.18 06:53
@Anonymní píše:
Díky za radu. Je to sice záhul, ale malá mě ted potřebuje

Právě, já měla 3 děti, takže jsem fungovat také musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.18 22:02
@Anonymní píše:
Jako kdyby to byl můj příběh. Už víc jak 4 měsíce jsem bez ženy, dcerka bez maminky. Rok prý trvá stesk, pak je možný další vztah. Tak jsem se chtěl zeptat, ikdyž je to individuální, zda jsi našel nový vztah, nebo jste sami dva?

Ahoj, moc mě mrzí tvoje/vaše ztráta. Jsem vdova s miminkem, 32 let. Pokud by jsi se chtěl sejít a jen si popovídat, budu ráda. Zatím se s tím také srovnávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.18 08:18
@Sophie18 píše:
Ahoj, moc mě mrzí tvoje/vaše ztráta. Jsem vdova s miminkem, 32 let. Pokud by jsi se chtěl sejít a jen si popovídat, budu ráda. Zatím se s tím také srovnávám…

Chvilku to trvá, než se s tím úplně srovnáš. Tím nechci říct, že jsem s tím srovnaný… Věnuj se miminku, potřebuje tě. Když budeš unavená, neboj se říct o pomoc rodičům, nebo sourozencům. Sejít se? Proč ne. Jen si myslím, že by byla moc velká náhoda, kdybychom byli byt ze stejného okresu. Odkud jsi? Už jsem si tu psal s holkou z Chomutova. No, to je z Valašska pěkně daleko.

• Citovat
  • Upravit
3
31.3.18 20:21
@Anonymní píše:
Chvilku to trvá, než se s tím úplně srovnáš. Tím nechci říct, že jsem s tím srovnaný… Věnuj se miminku, potřebuje tě. Když budeš unavená, neboj se říct o pomoc rodičům, nebo sourozencům. Sejít se? Proč ne. Jen si myslím, že by byla moc velká náhoda, kdybychom byli byt ze stejného okresu. Odkud jsi? Už jsem si tu psal s holkou z Chomutova. No, to je z Valašska pěkně daleko.

Miminku se věnuji, jinak nevím, co bych dělala a jak bych to zvládla. Takhle prostě musím.. A co Ty, jak to zvládáš s dceruškou? Jak je stará?
Já jsem z Brna. Nevím, proč si automaticky myslím, že jsou všichni z Brna a okolí :-) Kdyby jsi chtěl, můžeš napsat ":https://www.emimino.cz/…il/seznamcz/

Příspěvek upraven 02.04.18 v 01:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
31.3.18 21:28
@Sophie18 píše:
Miminku se věnuji, jinak nevím, co bych dělala a jak bych to zvládla. Takhle prostě musím.. A co Ty, jak to zvládáš s dceruškou? Jak je stará?
Já jsem z Brna. Nevím, proč si automaticky myslím, že jsou všichni z Brna a okolí :-) Kdyby jsi chtěl, můžeš napsat na mail - edit admin - odstraněn email

Ted jsem i s ní na Velikonoce u našich v Bruntále. Dcera je narozena 2.listopadu 2015 - ach jo, přesně na dušičky. Jinak je šikovná, v květnu ji budu zapisovat do školky. Jinak @Sophie18 si klikneš na jméno, které ted zveřejním, můžeš napsat soukromou zprávu. Jo a jsme z Rožnova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
31.3.18 22:31

@Sophie18 Upřímnou soustrast :hug:. Já měla děti tři, když manžel umřel, nejmladšímu bylo 10 měsíců. To člověk prostě fungovat musí. Ale trvá dlouho, než to celé pochopí a smíří se s tím. Přeji hodně sil, hlavně se neboj říct si o pomoc, nedrž to v sobě a mluv nebo piš, cokoliv, co ti pomůže nějak tu bolest ventilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí