Ve 3 měsících bez pleny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
7.6.16 12:31

Všem děkuju za rady a zkušenosti. Látkové jsme zkoušeli a to je ještě horší, pleny má č.3 malé bych jí nedávala a zkusili jsme více druhů. Jinak řvát ji určitě nenechám.
@Emno Děkuju,přesně tohle jsem potřebovala. Já jsem vlastně rada, že ty pleny moc nechce jen mi šlo o to cestování. Za den zvládne počůrat a poprďět klidně desatery gaťky a látkové podložky, tak to vyperu prostě… Pro mě jako pro Tebe si myslím to není žádná práce že? Dělám to přece pro své dítě :) a plakat ji určitě nenechám a už vůbec ne kvůli plence. Miluju když je moje holčička usměvavá a ne uplakaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
7.6.16 12:33

@HappyTummy
To je sice krásný, ale pořád nechápu, jak to budeš dělat venku? A hlavně v zimě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.6.16 12:52

@hehehe no nezlobte se na mě ale rozhodně ji nenechám řvát, jak tady několik z vás radí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
7.6.16 12:56

@HappyTummy
Neříkám, nechat řvát, jen zkoušet, zda by jí nesedly nějaké jiné… Jen mě to fakt zajímá, protože si to neumím ani v nejmenším představit. To nedojdeš vůbec nikam, počurá se a bude jí to venku v zimě studit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.6.16 13:06

@hehehe jiné jsme zkoušeli taky, stejne jako látkovky třeba. Tak samozřejmě v zimě ji nenechám bez pleny aby se ještě nastydla to ne, ale pokud ji to neprejde, tak to budu muset nějak vyřešit. Ale ne ji prostě nechat brečet… Na to já nemám srdce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
7.6.16 13:11

@HappyTummy
U takto malého mimča to není žádný rádoby výmysl, jako když se ti třeba dvouleťák odmítá obléci, něco jí prostě musí vadit, někde škrtit, nebo se v tom paří. :nevim: Oblečení jako takové teda říkáš že jí na tom zadku nevadí, bodyčko, dupačky atd…
A ty látkovky si zkoušela i ty klasické čtverce? Jako se nosilo dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.6.16 13:19

@HappyTummy No, ono pokud budeš mít dítě, které kadí i po půl roce 6× denně v nepravidelných intervalech, tak nevím, jak dlouho tě bude bavit prát a uklízet po bytě spoušť. Ony ty kalhotky udrží jen něco. Vím, co to je mít dítě v odplenkovací procesu, když se Ti počůrá na gauči, v jídelní židli, při blbnutí na manželské posteli, nebo skrz na skrz až do bot. A odělat 4 spodky a tepláky + ponožky za dopoledne pro něj nebyl problém.
V zimě/při nepřízni počasí budete sedět jen doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.6.16 13:35

@HappyTummy Tady se odrazování rádo - namísto tipů a podpory :)
Podle mě bude malá k plenám schovívavější, jak bude větší. Je teď ve věku, kdy začíná něco umět - zvedat nohy, vykulit se na bok atd… a ta plena, byť sebelehčí a sebemenší, jí šíleně omezuje, protože to vše umí jen tak tak. Až nabere síly, švih a dovednost, bude to umět i s plenou, takže v ní už nebude spatřovat takový omezení - myslim si. Jo a ještě jsem dělala to, to jsem si teď vzpomněla, že jsem jí mezi nohy jen vkládala látkovku složenou na úzkej pruh, prostě hlavně nic nezapínat na stranách, což omezuje hybnost těch nohou v kyčlích. Takhle byla v autosedačce atd. No a když joo neni zbytí, tak plena, ale to je prostě na matce, kdy je a kdy neni zbytí : ) Za mě taky - u nás děti prostě nebrečej, ne malý, absolutně závislý miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí