Ve 4 měsících Lipánka?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
já bohužel nekojím, jsme téměř od začátku na UM ![]()
nepřibírá nám, to je právě ten problém, proto o tom uvažuji aby alespoň něco snědla. má na 4M necelých 6kg!
asi bude po taťkovi na maso a zeleninu ![]()
ale až tak drasticky Lipánkem bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta váha mi přijde v pohodě, malý měl ve 4 měsících 6,2kg… což zas není až takový rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak uvidíme až vedra přestanou a dohodnu se kdyžtak v pátek s Mudrou co dál dělat, když nebude jíst ani pak.
a děkuji za odpověď ohledně váhy, jsem klidnější.
malinká se narodila tak snad to dožene…
když si představím, že je to někdy téměř běžná porodní váha miminek tak jsem ráda, že si jí ještě můžu užít, myslím chování, nošení atd. ještě se tolik nepronese ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jen doplním, že v roce by mělo mít mimčo cca 3× svoji porodní váhu, takže pokud se narodila maličká, tak ji nemůžeš porovnávat s dětmi, které se narodily a měly třeba 4,5kg.
Jen pro srovnání, malý měl při narození 3,25kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucineeccka píše:NELOUŠEK 1 píše:
ale jdi ty! jÁ NEMÁM ASI TOLIK ČASU JAKO TY SEDĚT U PC A ČÍST SI KAŽDOU DISKUZI, KDYŽ TI DÍTĚ NEJÍ TAK TRÁVÍŠ VEŠKERÝ ČAS S JÍDLEM A KDYŽ MÁŠ TROŠKU VĚTŠÍ VOLNO TAK URČITĚ NEJDU VYHLEDÁVAT TYHLE DISKUZE. BYLA TO NÁHODA ŽE JSEM NA TO NARAZILA,ASI BLBÁ NÁHODA JAK VIDIM, ALE NAŠTVALO MĚ JAK JSTE NA NI VŠICHNI ZAÚTOČILI. PROSTĚ JSTE ASI VŠECHNY CHYTRÉ A ONA ASI JEDINÁ HLOUPÁ. NO CO SE DÁ DĚLAT.Prosím tě, ty velký písmena si nech na někoho jiného.Nevím co tě vede k tomu otevírat diskuzi, která je už dlouho stará. Nikde jsem neviděla, že by zakladatelka psala, že jí dítě nemůže jíst.
![]()
Dává dítěti Lipánka no a co? Mám si taky založit diskuzi, dávám 14 měsíčnímu klukovi meloun? Mrkev?
Ostatní jí jen upozornili, že to není dobré.Tak se nezblázni.Dřív se dítěti ve 4 měsících dávala svíčková s knedlíkem, v USA dávají dětem hranolky a hambáče.A taky to tak vypadá.Ona tak rakovina tlustého střeva, infarkty a obezita, přece s jídlem nesouvisí co?Cpi si dítě čím chceš…Mému synovi je přes rok a Lipánka ani neochutnal.Teď máme taky problémy s jídlem, ale necpu do něj zbytečný cukr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lipanek
hele mam kamaradku a ta ve 3 mesících dala pribináček a doktorka řekla pokud nestačí um a neosypese potom, chutna muto tak at mu to klidne dava trebas 2 krat za mesic ale ja osobne bych zacla zeleninou
- Citovat
- Upravit
@pampalin ono je staršně snadné kritizovat, když neznáš podrobnosti. Malé bude 5 měsíců a nepozře mi UM, všechno jde násilím stříkačkou, 3× jsme byli v nemocnici, příčina se nezjistila, nepije ve spánku ani když je vzhůru. Upřímně, kdybych věděla, že mi toho lipánka sní, tak jí ho klidně dám. Ono když dítě ukázkově jí, tak není důvod, ale když ti dítě nepozře nic, tak uděláš cokoliv jen aby ti něco snědlo. Ale kdo takové dítě nezažil, nedokáže pochopit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@popletka ve 4 měsících 6 kg a to se ti zdá málo? veru měla ve 4 měsích 4,7 kg a to porodní měla 3125 g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Misacku, já za sebe to pojmenuju stručně a jasně - ano, udělala jsi blbost. Lipánka bych nedala ještě ani ročnímu dítěti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misacek00 já jsem malé dávala lipanka už ve 3 měsících, teď je ji 8 let a žádný problém se zazivanim opravdu nemá ji normálně vše trávení také v pořádku. Jak se tu píše je to tvé dítě a tvá věc
a proč jsem ho dávala? Nevím proste jsem chtěla
vím ze asi teď se tu na me shrnou hejterske komentáře ale mám teď malou holčičku za chvíli ji budou 4 měsíce a lipanka už taky papá. Je to na vás co miminku podate samozřejmě s rozvahou. Pěkný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky ted furt kojím, jíst moc nechce.