Ve 4 měsících Lipánka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
2.6.11 10:13
mikelka píše:
jé nečetla jsem oststní příspěvky, no ale já ho nedávám ani v roce, nejsem divná? U nás se baští pouze Hollandia s ovocem :nevim:

Takhle šidit dítě :mrgreen:

Já teda taky nejsem proti Lipánkovi jako takovému, není tam nic špatného, ale pro starší. I náš dvouletý má co dělat, aby ho snědl celého (myslím toho maxi, ty malé u nás nemají), většinou dá tak půlku a už nechce, přestože mu chutná. Takže těžké to bude asi dost :nevim: Nedovedu si představit, že stejné množství, jako sní dvouleťák a je najezený, narvu do 4měsíčního miminka.

A na to jsem přišla sama, bez internetu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
2.6.11 10:21

:lol: se polepším, hned jak bude mít větší pusinku koupím párek v rohlíku s kečupem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.11 12:41

No, to si dáš :lol: Já jsem mu párkrát koupila takové dětské párky, ať má změnu - není tam fakt nic hnusného, 70 % masa, a to kuřecí stehna bez kostí a kůže, k tomu jenom voda a snad nějaký škrob, teď nevím - prostě absolutně bez éček a mu to tak strašně zachutnalo, že by mě šlak trefil :lol: „Pajet“ je prostě jednička :roll:

Dneska jsme museli dolů k babi, která vařila párky pro psy a on se k snídani dožadoval párku :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
2.6.11 12:51

:mrgreen: a nechal těm psům něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.11 13:13

Nedostal nic, vařila jim to, že už se jí zdálo, že přes noc překročily zenit - takže takový párek fakt néééé :lol:

Ale pak se zahojil, opět u babi, dělala k obědu uzené žebra, tak si pomlaskával a říkal „to je pajet“ :roll: :lol: :lol: :lol: On má strašné chutě, jak starý chlap :lol: Já jsem mu tu nahoře vařila celer a on se nacpe žebrama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
2.6.11 13:40

já myslím, že u nás rozmazlovacím faktorem budou také bábiny,Johanka má tři, ale co. Někde to musí ochutnat, když to doma nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.6.11 13:43

A to ty naše zas nedají, co nedovolím… Ale myslím, že sem tam se nic nestane. Doma to moc nedělám, popř. fakt tak občas, že to neva nebo má jinou alternativu, popř. to přizpůsobím pro něho… Většinou se snažím, aby měl normální jídlo, ale zas klíčkama ho necpu - tak rozumně mezi, si myslím. I když je určitě mnoho dětí, které se stravují mnohem asketičtěji a zdravěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.11 14:28

Koukám jak jsou tady všichni chytrý a hned tu maminu zavrhli, vy jste asi nikdo neměl u vašeho miminka problém s jídlem co? my od narození. naše dítě odmítalo mlíko a nepřibíralo.válčili jsme neskutečnym způsobem. páčili jsem do ní 60ml UM 45min, zkuste si to 7× denně půl roku v kuse a pak si povíme jestli ho dát nebo nedát.my jsme ho dali taky, sice až v půl roce ale dali, asi máte všichni úžasný děti co fakt jedí všechno, my bohužel ne a tak jsme byli rádi že ho snědla. a žádný chutě se tim nezměnili.a uvědomte si jak to bylo dřív, tohle nikdo neřešil, teď se to řeší všechno neskutečně mooooooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.11 14:30

ten vzkaz nad tím patří těm prvním stránkám, do konce jsem to totiž nedočetla, protože některé názory stojí fakt za .....!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101638
23.8.11 14:43

Já tedy nechápu, co tebe vede k tomu vytahovat měsíc starou diskuzi a řešit, že někdo odsoudí dávat lipánka 4 měsíčnímu dítěti, či o čem to přesně bylo.
To je ti líto, že už diskuze upadla v zapomnění a máš potřebu ji oživovat, aby se to zas zbytečně pohádalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.11 15:20

ale jdi ty! jÁ NEMÁM ASI TOLIK ČASU JAKO TY SEDĚT U PC A ČÍST SI KAŽDOU DISKUZI, KDYŽ TI DÍTĚ NEJÍ TAK TRÁVÍŠ VEŠKERÝ ČAS S JÍDLEM A KDYŽ MÁŠ TROŠKU VĚTŠÍ VOLNO TAK URČITĚ NEJDU VYHLEDÁVAT TYHLE DISKUZE. BYLA TO NÁHODA ŽE JSEM NA TO NARAZILA,ASI BLBÁ NÁHODA JAK VIDIM, ALE NAŠTVALO MĚ JAK JSTE NA NI VŠICHNI ZAÚTOČILI. PROSTĚ JSTE ASI VŠECHNY CHYTRÉ A ONA ASI JEDINÁ HLOUPÁ. NO CO SE DÁ DĚLAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
23.8.11 15:30

Teď asi dělám přesně to, co bych neměla, protože na takovýhle výlevy odpovídat, může přinýst jenom hádku, ale nedá mi to. Zakladatelka nepsala ani slovo o tom, že by jí dítě nejedlo, že má problém do něj dostat UM nebo něco jinýho vhodnýho pro jeho věk.. takže proto asi ty ostrý odpovědi. Myslim, že v případě, že by dítě fakt nic jinýho nejedlo by mu Lipánka dal leckdo (ale nezakládal by o tom provokativní diskuze na server, kde se výživa docela dost řeší a o nevhodnosti podobnejch potravin pro takhle malé dítě je tu spousta příspěvků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
23.8.11 15:40

Rona:

vzala jsi mi to z úst, diskuzi jsem sledovala od začátku, malé budou v pátek 4měsíce tak mě zajímalo s čím je dobré začít, malá nám teď skoro nejí, ale přičítám to vedrům a snad až poleví, tak uvidíme, zda začne znovu dlabat. pokud ne, začneme se příkrmy, to ano ale dát jí Lipánka by mě skutečně nenapadlo a pokud ano, tak si snad o tom něco přečtu na netu a nezakládám takovouto diskuzi!

nezlobte se, ale nešlo nereagovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.8.11 15:55
NELOUŠEK 1 píše:
ale jdi ty! jÁ NEMÁM ASI TOLIK ČASU JAKO TY SEDĚT U PC A ČÍST SI KAŽDOU DISKUZI, KDYŽ TI DÍTĚ NEJÍ TAK TRÁVÍŠ VEŠKERÝ ČAS S JÍDLEM A KDYŽ MÁŠ TROŠKU VĚTŠÍ VOLNO TAK URČITĚ NEJDU VYHLEDÁVAT TYHLE DISKUZE. BYLA TO NÁHODA ŽE JSEM NA TO NARAZILA,ASI BLBÁ NÁHODA JAK VIDIM, ALE NAŠTVALO MĚ JAK JSTE NA NI VŠICHNI ZAÚTOČILI. PROSTĚ JSTE ASI VŠECHNY CHYTRÉ A ONA ASI JEDINÁ HLOUPÁ. NO CO SE DÁ DĚLAT.

Prosím tě, ty velký písmena si nech na někoho jiného.Nevím co tě vede k tomu otevírat diskuzi, která je už dlouho stará. Nikde jsem neviděla, že by zakladatelka psala, že jí dítě nemůže jíst. :roll: :roll:

Dává dítěti Lipánka no a co? Mám si taky založit diskuzi, dávám 14 měsíčnímu klukovi meloun? Mrkev? :zed:

Ostatní jí jen upozornili, že to není dobré.Tak se nezblázni.Dřív se dítěti ve 4 měsících dávala svíčková s knedlíkem, v USA dávají dětem hranolky a hambáče.A taky to tak vypadá.Ona tak rakovina tlustého střeva, infarkty a obezita, přece s jídlem nesouvisí co? :roll: Cpi si dítě čím chceš…Mému synovi je přes rok a Lipánka ani neochutnal.Teď máme taky problémy s jídlem, ale necpu do něj zbytečný cukr :roll:

• Citovat
  • Upravit
101638
23.8.11 16:06

popletka Teď bych se na zavádění příkrmů vybodla, malému je 10 měsíců, příkrmy už baští krásně, ale v tomhle vedru se vrátil defacto k plnému kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí