Ve 4 měsících Lipánka?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak mě rozhodně nepřijde ve 4 měs vhodnej. V té době Filip neznal nic jinýho než kozu.
Když chci dát Lipánka, uvařím doma ze 400 ml van. puding a zašlehám do toho tvaroh. Vím co do toho strkám a nemám to zakonzervovaný a plus další věci navíc co v Lipánkovi a Pribiňácích jsou. Nicméně ani to bych ve 4 měsících nedala. Dítě ti to nezabije, ale výživová hodnota total o ničem.
Myslím že pokud sis to vyhledala v Googlu našla jsi stovky odkazů a měla jsi možnost přečíst názory ještě předtím, než jsi ho dala.
U nás dodneška k svačina vede bílej jogurt. Chutná mu i nejvíc. Někdy mu do něj nakrájím ovoce, jednou za uherák přidám trochu domácích džemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:misacek00 píše:
Dala jsem dneska malýmu Lipánka a snědl ho celýho na posezenípoprvé co ho kdy měl
myslíte, že jsem udělala hloupost, už tak brzy mu dávat?
![]()
tady by platilo to o tý holubičce
Nejdřív mu něco dáš a pak se ptáš?Jo .Když už si tak hloupá tak s tím aspon ostatní nerozčiluj
Chudák malej
Pod tohle se taky můžu podepsat. Napsáno drsněji, ale pravda každým coulem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já si myslím, že mu to nic neudělá,pokud ho tím nebudeš krmit denně, i když tak brzo uvažuju nad tím, co tě k tomu vedlo
moje dítě ho tedy poznalo až po prvním roce a spíše to dostává místo sladkých laskomin typu sušenky apod. mám pocit že se z toho aspon nají, ale zase si z těch odpovědí tady nic moc nedělej, někdo tady trefně napsal že je to tvoje dítě, jen pro příklad
švagrová krmí malou lipánkem a podobnými éčky od 6 měsíců, přesto že ji doteď kojí (malá má 9měsíců), o zelenině si malá může nechat zdát a o víkendu jsem byla svědkem toho jak malá v pohodě žužlala chipsy!!! a všem kromě mě
to přišlo normální, takže záleží hlavně na tobě jaké stravovací návyky tvé dítko bude mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krusika píše:
no já si myslím, že mu to nic neudělá,pokud ho tím nebudeš krmit denně, i když tak brzo uvažuju nad tím, co tě k tomu vedlomoje dítě ho tedy poznalo až po prvním roce a spíše to dostává místo sladkých laskomin typu sušenky apod. mám pocit že se z toho aspon nají, ale zase si z těch odpovědí tady nic moc nedělej, někdo tady trefně napsal že je to tvoje dítě, jen pro příklad
švagrová krmí malou lipánkem a podobnými éčky od 6 měsíců, přesto že ji doteď kojí (malá má 9měsíců), o zelenině si malá může nechat zdát a o víkendu jsem byla svědkem toho jak malá v pohodě žužlala chipsy!!! a všem kromě mě
to přišlo normální, takže záleží hlavně na tobě jaké stravovací návyky tvé dítko bude mít.
Někde jsem četla, že vhodné stravovací návyky jsou přímo úměrné s výší IQ. Myslím si, že je to pravda
Neznám nikoho vzdělaného, kdo by mimino krmil srajdama
Příspěvek upraven 22.05.11 v 20:15
- Citovat
- Upravit
Hehe, ty jsi jak moje tchýně
Ta mému synovi chtěla narvat lipánek už ve 2 měsích a to dokonce s potvrzenou alergií na kravskou bílkovinu a do dneška se strašně diví, proč už nejí něco pořádnýho ![]()
Já teda nechápu, proč se ptáš až po tom, co jsi mu ho dala? Tak chutnal mu, tak co, dávej i dál, bude to spokojené dítě, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uf , to jsem si zase početla ![]()
Jinak mám asi divný dítě - Lipánka jsme zkusili asi před měsícem a vůbec jí nechutnal ![]()
Dodnes jí pouze bílou Holandii, případně Aktivii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dvou a půlletá dcera taky lipánky, pribináčky, nic podobného nejí. Je to pro ni nechutně sladké, má ráda bílé jogurty.Syn si občas dá, já mu to kupuju tak jednou, dvakrát týdně. Někdy ani to ne. Dělám Pribináčka domácího - z tvarohu, šlehačky a vanilkového cukru. Taky mu to chutná.. Čokoládu a nějaký bonbon si občas dá, ale nemá moc ráda sladké pečivo, buchty, ani sladká jídla jako knedlíky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sieta.m píše:
Někde jsem četla, že vhodné stravovací návyky jsou přímo úměrné s výší IQ. Myslím si, že je to pravdaNeznám nikoho vzdělaného, kdo by mimino krmil srajdama
Ale u vlastních stravovacích návyků už to rozhodně neplatí
jsem toho důkazem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu ty přehnané reakce na zakladatelku..proč to dítěti vůbec dala atd atd. Tak to třeba nevěděla a chybama se člověk učí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:
Nechápu ty přehnané reakce na zakladatelku..proč to dítěti vůbec dala atd atd. Tak to třeba nevěděla a chybama se člověk učí
sumaya před týdnem založila diskuzi kde rady dostala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:sieta.m píše:Ale u vlastních stravovacích návyků už to rozhodně neplatí
Někde jsem četla, že vhodné stravovací návyky jsou přímo úměrné s výší IQ. Myslím si, že je to pravdaNeznám nikoho vzdělaného, kdo by mimino krmil srajdama
jsem toho důkazem…
i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:
Nechápu ty přehnané reakce na zakladatelku..proč to dítěti vůbec dala atd atd. Tak to třeba nevěděla a chybama se člověk učí
He? Pokud nemá zakladatelka IQ 5O a umí číst, tak všude je dostatek informací. A chybama se učit na vlastním dítěti asi není to pravé ořechové
- Citovat
- Upravit
Kamča.dalmatinka píše:j.a.n.i1 píše:i jásieta.m píše:Ale u vlastních stravovacích návyků už to rozhodně neplatí
jsem toho důkazem…
Jj, to chápu
myslím, čím krmí matky děti
- Citovat
- Upravit
Kamča.dalmatinka píše:Sumaya píše:sumaya před týdnem založila diskuzi kde rady dostala
Ta to nevím
Nečtu všechny diskuze, tak to potom chápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a neni to nejaka sranda, dat takovouhle diskusi a bavit se, jak supermatky zase vystartujou? ![]()
mimochodem z takovehle chyby se nijak nepouci, protoze se totiz nejspis vubec nic nestane… maximalne se tak pouci, njake diskuse na emiminu neradno zakladat.
mimochodem nova doporuceni imunologu speji spis k tomuto modelu stravovani, nez k plnemu kojeni do 7mi mesicu......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit