Ve 4 měsících Lipánka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
1.6.11 21:39

si myslím,že je toto provokace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
1.6.11 21:41

hlavně jde o novou identitu, která první co, tak se jde dohadovat sem :-D a nikam jinam nepřispívá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.6.11 21:43
Markytkaaa píše:
hlavně jde o novou identitu, která první co, tak se jde dohadovat sem :-D a nikam jinam nepřispívá :-D

jj,souhlasím.Pěkná nový prudič :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
1.6.11 21:46

jé nečetla jsem oststní příspěvky, no ale já ho nedávám ani v roce, nejsem divná? U nás se baští pouze Hollandia s ovocem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.6.11 21:48
mikelka píše:
jé nečetla jsem oststní příspěvky, no ale já ho nedávám ani v roce, nejsem divná? U nás se baští pouze Hollandia s ovocem :nevim:

pch,já ho nedávám ani v 21m,malej jí bílý Choceňák.
A na co mu ho dávat? 8-o Když dobře jí,sní vše co mu dám.A aby se mu zkazily zuby? 8-o díky nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
1.6.11 22:04

mám ten samý názor, dokud neví, že je Lipánek chuťově lepší, o nic nepřichází…a trochu mimo…v neděli jsem dělala na koupališti u friťáku, v rámci dětského dne a ty pětileté koule, co si tam chodili pro hranolky, hambáče a langoše!!! Maminky!! Proboha, copak nevíte, že se to později odrazí i na psychice? O fyzičce ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.6.11 22:05

Tak Lipánek dle složení neobsahuje nic sračkoidního .. . http://www.chemievjidle.cz/…lkovy-madeta .. akorát ten tvaroh se nedoporučuje nej mrňatům, no a cukru je tam asi dost. Ale žádný zahušťovadla, zbytečný éčka. Akorát vanilkový aroma:-)

momi33 píše:
Avanka píše:
A nebo ma nektera z vas spatny zkusenosti s lipankem????Vsechno si vyctete z knizek a casopisu co se smi a co ne ale zkusenosti s tim nemate zadne.
si přečti složení na Lipánku,to úplně postačí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.6.11 22:07
hofka píše:
Tak Lipánek dle složení neobsahuje nic sračkoidního .. . http://www.chemievjidle.cz/…lkovy-madeta .. akorát ten tvaroh se nedoporučuje nej mrňatům, no a cukru je tam asi dost. Ale žádný zahušťovadla, zbytečný éčka. Akorát vanilkový aroma:-)
momi33 píše:
Avanka píše:
A nebo ma nektera z vas spatny zkusenosti s lipankem????Vsechno si vyctete z knizek a casopisu co se smi a co ne ale zkusenosti s tim nemate zadne.
si přečti složení na Lipánku,to úplně postačí.

no,hlavně ten cukr 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
1.6.11 22:08

on Lipánek není vyloženě nezdravý :-) ale jde o tvaroh, smetanu a větší množství cukru, pro kojence je to rozhodně nevhodné :-( … ale pro větší děti … nevidím v tom problém, jen je zbytečně škoda učit je na tyhle hodně sladké dezerty dokud jedí jogurty a jsou spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.6.11 22:08
mikelka píše:
mám ten samý názor, dokud neví, že je Lipánek chuťově lepší, o nic nepřichází…a trochu mimo…v neděli jsem dělala na koupališti u friťáku, v rámci dětského dne a ty pětileté koule, co si tam chodili pro hranolky, hambáče a langoše!!! Maminky!! Proboha, copak nevíte, že se to později odrazí i na psychice? O fyzičce ani nemluvím.
šmankote!!!
kdybys to viděla,kamrádka má cvičení pro holčičky 1-5 třída,a jaký mají břicha!jako kdyby byly těhotný.
 Děsný!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.6.11 22:09

Ámen:-)

Markytkaaa píše:
on Lipánek není vyloženě nezdravý :-) ale jde o tvaroh, smetanu a větší množství cukru, pro kojence je to rozhodně nevhodné :-( … ale pro větší děti … nevidím v tom problém, jen je zbytečně škoda učit je na tyhle hodně sladké dezerty dokud jedí jogurty a jsou spokojení :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
1.6.11 22:12

chudinky, ale toho se jen tak nezbaví…později, ve škole se to s nimi poveze…a nemohli se bránit. Vím zní to drsně, ale to je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 22:49

Nečetla jsem diskuzi, ale mmmmm Lipánek :oops: ňamňam, jednoho máme v lednici :roll:
Děkuju! Fakt :D díky vám budu tlustá, když tak žeru po nocích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.6.11 22:50
eManzelkaAmama píše:
Nečetla jsem diskuzi, ale mmmmm Lipánek :oops: ňamňam, jednoho máme v lednici :roll:
Děkuju! Fakt :D díky vám budu tlustá, když tak žeru po nocích :lol:

Ale tobě nejsou 4 měsíce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
1.6.11 22:54
momi33 píše:
eManzelkaAmama píše:
Děkuju! Fakt :D díky vám budu tlustá, když tak žeru po nocích :lol:
Ale tobě nejsou 4 měsíce :lol: :lol:

Tak, tak, mě taky ne, tak si dám i toho hambáče a langoše :-) občas se stravuju podle hesla, že zdravé je to co mi zrovna chutná :mrgreen: ale je fakt, že problém s váhou mám aktuálně opačný, mimčo mě normálně vysává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí