Ve 4 měsících Lipánka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1769
22.5.11 21:16

co?? ze se priklaneji ktomu davat napr.lipanka malym miminkum?? :roll: 8-o nebo jsem to blbe pochopila :nevim:

Pudloslava píše:
a neni to nejaka sranda, dat takovouhle diskusi a bavit se, jak supermatky zase vystartujou? :-)

mimochodem z takovehle chyby se nijak nepouci, protoze se totiz nejspis vubec nic nestane… maximalne se tak pouci, njake diskuse na emiminu neradno zakladat.

mimochodem nova doporuceni imunologu speji spis k tomuto modelu stravovani, nez k plnemu kojeni do 7mi mesicu......
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
22.5.11 21:17

Hele, holky, nechme toho, zakladatelka už to teď stejně nenapraví, páč lipánek byl již s chutí zbaštěn, tak co tu vlastně řešíme, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.5.11 21:18
market.s.87 píše:
co?? ze se priklaneji ktomu davat napr.lipanka malym miminkum?? :roll: 8-o nebo jsem to blbe pochopila :nevim:
Pudloslava píše:
a neni to nejaka sranda, dat takovouhle diskusi a bavit se, jak supermatky zase vystartujou? :-)

mimochodem z takovehle chyby se nijak nepouci, protoze se totiz nejspis vubec nic nestane… maximalne se tak pouci, njake diskuse na emiminu neradno zakladat.

mimochodem nova doporuceni imunologu speji spis k tomuto modelu stravovani, nez k plnemu kojeni do 7mi mesicu......

To se mi taky nezdá 8-o 8-o vždyť jen podle složení je to přeslazená chemička :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
22.5.11 21:21

Asi to bylo míněno tak, že pro jednou se svět nezboří, ne, že by se měla mimča cpát lipošema, ne? Pokud to bylo myšleno jinak, pak taky nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
22.5.11 21:21
market.s.87 píše:
Pudloslava píše:

Tak nevím jestli zrovna lipánka, ale potenciální alergeny a lepek ano… tedy v doporučení co jsem viděla bylo to konkrétně o tom lepku - tak v malém množství podávat hned po 6. měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.5.11 21:22

tak zítra mu můžeš dát knedlo vepřo zelo :pankac:

zaděláváš mu na alergie, to víš že ho snědl rád, je to sám cukr, opravdu pochoutka, ale tak pro 10měsíční dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
22.5.11 21:24
mayya píše:
tak zítra mu můžeš dát knedlo vepřo zelo :pankac:zaděláváš mu na alergie, to víš že ho snědl rád, je to sám cukr, opravdu pochoutka, ale tak pro 10měsíční dítě

No, na alergie možná dítku zadělává spíše ten, kdo ho chrání před všemi možnými alergeny…
Tím neříkám, že bych lipánka v tomhle věku dala, ale o alergii to tak úplně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.5.11 21:25
Pudloslava píše:

tak ty imunology bych teda chtěla vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.5.11 21:27
j.a.n.i1 píše:
mayya píše:
tak zítra mu můžeš dát knedlo vepřo zelo :pankac:zaděláváš mu na alergie, to víš že ho snědl rád, je to sám cukr, opravdu pochoutka, ale tak pro 10měsíční dítě
No, na alergie možná dítku zadělává spíše ten, kdo ho chrání před všemi možnými alergeny…
Tím neříkám, že bych lipánka v tomhle věku dala, ale o alergii to tak úplně nebude.

když myslíš…zbytečně mu zatěžuje trávení…a pak to jde ruku v ruce s ostatníma problémama…no jo, moje dítko to není takže mi to může být úplně putna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.5.11 21:33

No, ono za chvíli nebudeme vědět, čím děti krmit. Stále jsou nové poznatky, doporučení, všecko se moc řeší, moc se toho ví:-) Jsem zvědavá, kdy se to zase začne vracet zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.5.11 21:35
kvaček píše:
a jak dávala tu polévku a bramboty??? NO to by mě zajímalo, tak malé dítě, neumí ze lžičky

Polívku namixovanou ve flašce a kaši ze lžičky po trošičkách. Oni jsou blázni…
Po mě chtěla tenkrát u prvního synka, abych mu ve 2 měsících dala ochutnat polívku, tak jsem ji slušně poslala do míst, kde slunce nikdy nezasvítí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.5.11 08:15

I malé dítě umí jíst ze lžičky… Malý dostává lžičkou od 3 měsíců a šlo mu to hned zpočátku. Podle mě to neumí ty starší, co neví co s tou lžičkou zamýšlíte. :wink:
Ale Lipánka mu s ní teda nedávam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.11 08:22

Mayyao, ale to se zaváděním lepku a i některých alergizujících potravin je nejspíš pravda, mně to řekla i naše dětská, že teď je trend spíš opačný, tedy zavádět co nejdříve, aby se taky co nejdříve přišlo na určitý druh alergie a tato potravina se vyloučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
23.5.11 08:25
pampalin píše:
Mayyao, ale to se zaváděním lepku a i některých alergizujících potravin je nejspíš pravda, mně to řekla i naše dětská, že teď je trend spíš opačný, tedy zavádět co nejdříve, aby se taky co nejdříve přišlo na určitý druh alergie a tato potravina se vyloučila.

Jj. taky nám to říkali v porodnici, prý jsou to nějaké poslední výzkumy… a myslím, že to mělo spojitost i s tím, že když se zavádí tyhle potraviny a ještě se výrazně kojí, tak je větší šance, že se s nimi tělo vypořádá a snižuje to riziko alergie.
Ono je to stejné jako s imunitou a přehnanou čistotou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.11 08:52

Asi tak nějak. Já, když jsem dělala na následné péči, tak jsme tam měli jednu starší sestřičku, a ta razila heslo, že „imunitu je třeba pěstovat aktivně“. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí