Ve kterých plenkových kalhotkách se může hýbat???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
20.6.10 19:07

Tak me napadlo, ze na leto mu upletu jednovelikostni vlnacky, mely by vypadat jako plenka Pastelka od HD, taky s dlouhym chobotem, ktery se zahne dovnitr a tak se vlastne zlepsi save vlastnosti „kalhotek“, nebudou mit zadne naplety ani an brisku nebo na nozickach, tak by malymu nemelo byt v nich moc teplo. Zapinat se budou na snapku, akorat do nich budu moci davat asi jenom zavazovacky. Az je zrealizuju, tak pridam foto.

• Citovat
  • Upravit
10652
21.6.10 10:27

květinka:dobrej nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
21.6.10 20:33

Tak holky, dneska jsem vytahla cc, ktery jsou po moji neteri, tzn. 15 let stare!!! A v porovnani s temi, co jsem kupovala, to je fakt jak nebe a dudy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.6.10 20:47

yvi:jsou lepší že?my jsme s babčou vyhrabaly na půdě snad ještě po přítelovi plenky a to je teda matroš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
21.6.10 20:52

tlusté jako současné tetraosušky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1535
21.6.10 21:00

jsou paradni, mekke a krasne sajou…by me zajimalo, proc ted delaji takovy nijaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.6.10 16:39

yvi:to mě taky :roll:

máte holky nějaká zkušenosti s těma ikea žínkama nebo ručníkama?já zkoušela obyč.žínky jako vkládačky a ty byli na prd :nevim: ale je fakt že taky stáli pár kaček asi 60kč 4 ks takže to asi kvalitka nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.6.10 17:28

Ze začátku jsem používala Ikea ručníky. ale taky nic moc. mě celkově nějak nesedí froté. Jak je to chlupaté, je to objemné a zas tak extra to nesaje. Ale zase je využiju na utírání zadku po sprchování po kadění. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
25.6.10 20:01

Pavli, ja jsem je obcas davala na dovycpani cc, ale nic moc, tak je ted nepouzivam.

• Citovat
  • Upravit
10652
2.7.10 08:59

hmm tak koukám že žínky se asi neosvědčily nikde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.7.10 07:37

holky poradily by jste mi prosím nějaký svrchňáky s PUL…já nemám ani jedny ..mám dost vlňáčků a pak jen AIO.chci koupit nějaký s PUL do zásoby když mám vlňáčky třeba v lan.kůře:) díkýýý

p.s. a znáte nějaký server kde by se daly koupit za dobrý peníz?já mám zkouknuté auko a MMB a tam nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
7.7.10 09:08

Já mám Thirsties, hodně je tu holky doporučovaly. Jsem spokojená, ale moc vyzkoušené nemám, jsou fakt až jako záložní, pokud je vlna v lanolinu.

• Citovat
  • Upravit
10652
7.7.10 14:35

neczuz:práávě nooo :think: jsem byla jen tak namátkou tady u nás na malém měste kouknout do obchodů bylo mi jasné že tam asi kalhotkové plenky nebo svrchňáky nenajdu ale že nebudou vědět vůbec o co jde jsem teda nečekala 8-o .jo a vjednom obchodě mi nabízeli „šusťaky“ od G-mimi ty obyč nejobyč za 100kč a tak jsem se musela posmát pže vedle u vietnamců to mají za 30 kč:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Katy2
7.7.10 18:29

Pavlo no já myslím že na MMB by se něco našlo, nějaké popoliny, imse vimse, či bummis http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
já měla ráda i haipa daipa s Pul, byly pěkně široké, tak že pasovaly dobře i na kalhotkové plíny
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
thirsties http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
no myslím že jich tam je dost, že by jsi určitě něco vybrala

• Citovat
  • Upravit
10652
7.7.10 21:14

kyty:tj jen nevím jaký střih je nejlepší nebo co dobře sedí ale to si stejně musím vyzkouěet sama že? :think:
btw:koukám že ti taky nejde přihlásit u nás v břez%nátkách maji holky tak problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí