Večerní bolení u malého mimi a řev

1934
15.1.11 22:00

večerní bolení u malého mimi a řev

Ahoj. Mám dvojčátka, už skoro od narození se večer rozšoupnou a křičí jako o závod několik hodin. A hlásky mají teda festovní. Dnes je nám skoro 7 týdnů a už vím, že je bolí bříško. Po nutrilonu zkoušíme hami, ale zatím nevidím zlepšení. A když přestanou křeče, stejně křičí a křičí. Magická je půlnoc, po té usnou. Před každým jídlem dáváme sap simplex. Máte podobnou zkušenost? Co pomohlo? Dík všem předem!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
780
15.1.11 22:14

Ahoj to znam ale neuklidnim te na to nepomaha nic nam to preslo ve 2.mesících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.1.11 22:15

Já jsem dávala na prdy Babycalm…
Ale může to být i nezralým mozečkem, kdy večer už toho mají za celý den plno a ten přetlak podnětů ventilujou pláčem :nevim: Tam pomáhá přítmí, šumění v rádiu třeba, tiše mluvit, pokud je to možné, kolíbat (dvojky asi těžko…)
A přes den fakt pevný, „průhledný“, pravidelný režim.
To nepomůže hned, ale jestli jsou třeba na tohle trošku citlivější, pomůže to do budoucna - a nebo z toho zapár týdnů vyrostou a bude klídek.
Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
15.1.11 22:17

Jak dlouho to Hami zkoušíš? Ono to trvá delší dobu, než si to bříško zvykne.Náš měl koliky, když jsem kojila, už jsem nic nejedla, pak dostal Nutrilon a ok, kolika se vrátila kolem 4 měsíce, tak dostal sunar od té doby klid.Zkus nahřát plínku v mikrovlnce dát n bříško, nosit v klubíčku, nebo rourku.

• Citovat
  • Upravit
1934
15.1.11 22:32

Holky, dík. Nosím jednu, huždám druhou, klubíčkujeme, cvičíme. Hami máme teprve třetí den. Překonávám se, píšu s malou v náruči a jsem nešťastná, když je něco bolí. Ale včera v noci měly příšerné stavy, to asi po tom přechodu na hami,že? Je to tak,že každé dítě chce něco jiného, nebo je něco fakt lepší? Nechci z nich dělat pokusné králíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.1.11 22:33
Pipet píše:
Ale může to být i nezralým mozečkem, kdy večer už toho mají za celý den plno a ten přetlak podnětů ventilujou pláčem :nevim: Tam pomáhá přítmí, šumění v rádiu třeba, tiše mluvit, pokud je to možné, kolíbat (dvojky asi těžko…)
To nepomůže hned, ale jestli jsou třeba na tohle trošku citlivější, pomůže to do budoucna - a nebo z toho zapár týdnů vyrostou a bude klídek.
Držím pěsti :palec:

popisujes drazdivy deti?? :-) to mi predevcirem „diagnostikovali“ u malyho :-? mas s tim zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.1.11 22:35
careynka píše:
Pipet píše:
popisujes drazdivy deti?? :-) to mi predevcirem „diagnostikovali“ u malyho :-? mas s tim zkusenost?

No trochu, u Majdy to bylo fakt jen po tom šestinedělí pár týdnů, než se zas srovnala, pak už nic takového nepozoruju… Možná až teď, má hrozně „živé“ sny, pláče ze spaní, volá, hází sebou… Ale to už asi spolu nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
15.1.11 22:37
Anetik píše:
Holky, dík. Nosím jednu, huždám druhou, klubíčkujeme, cvičíme. Hami máme teprve třetí den. Překonávám se, píšu s malou v náruči a jsem nešťastná, když je něco bolí. Ale včera v noci měly příšerné stavy, to asi po tom přechodu na hami,že? Je to tak,že každé dítě chce něco jiného, nebo je něco fakt lepší? Nechci z nich dělat pokusné králíky…

ahoj, asi to bude ta kolika, takze kapicky s kazdym jidlem, nahrivani briska a nam pomohla elektricka houpacka, normalni tam das baterky, strcis prcka a zapnes, ma to vic rychlosti a nektere i hraji pisnicky,, nam to kluky uklidnilo spolehlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.1.11 22:39
Pipet píše:
careynka píše:
Pipet píše:
No trochu, u Majdy to bylo fakt jen po tom šestinedělí pár týdnů, než se zas srovnala, pak už nic takového nepozoruju… Možná až teď, má hrozně „živé“ sny, pláče ze spaní, volá, hází sebou… Ale to už asi spolu nesouvisí.

Tak Vojtovi se to ted zacalo nejak rozjizdet…tak se pevne drzim knizky Nezna naruc rodicu a musim nas objednat na rehabka a chodime plavat a na neuru nas poslali jeste na EEG, z toho zesilim, stacila mu normalni prohlidka a myslela jsem ze zboura ordinaci, tohle snad nepreziju :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.1.11 23:04

Nečetla jsem celou diskuzi, ale zkus probiotika. Buď jsou kapky (Bifiform. BioGaia) a nebo tabletky, které se vysypou do mlíka.
Já jsem ještě dávala BabyCalm a taky byly dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
15.1.11 23:21

tohle měly naše holky taky…vždy ve stejnou dobu - řev, až mi to rvalo srdce…pomohly nám bio gaia…je to sice trochu dražší, ale stálo to za to. jinak s tím, že má člověk jedny ruce a dvě děti…houpačky bych taky ocenila, ale v tom panelákovým bytě už není kam je dát…mít tu všechno dvakrát, navíc tu mít kočár a tak všechno…připadáme si tu jak v bazaru s dětským zbožím, takže já když bylo nejhůř, tak jednu chovala (ta co řvala víc) a druhou houpala nohou v autosedačce( jo a jedná dobrá zpráva…tohle jednou skončí a bude líp :palec:

• Citovat
  • Upravit
1934
15.1.11 23:34

Dík :-) tak to je fajn, že to jednou přejde. A autosedačky jsou skvělý univerzál! my v nich i odřihujeme i někdy baštíme…
Holky dík!
Jo a to hami atd… jak moc jsou v tom rozdíly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
16.1.11 00:27

rozdíl mezi těma mlíkama dle doktorky není velký…prý se výrobci předhánějí a dohánějí…aby to bylo všechno na jedný úrovni. jen ze zkušenosti vím, že každýmu dítku nesedne každý mlíko…my jsme třeba zkoušeli ten nutra defense od sunaru a holky nemohly kadit a když už se jim to třeba po dvou dnech podařilo nebo s pomocí rourky, tak to bylo smrdutý a šedozelený…tak jsme přešli na Bebu a dobrý. takže to chce fakt vyzkoušet, co kterýmu dítěti sedne a co ne. tak hodně pevný nervy, hodně energie a co nejvíc klidných a prospaných nocí. :palec: a jestli chceš vědět, jak líp bude…tak já v šestinedělí bych řekla „za hodinu spánku, šla bych světa kraj“ a dneska holky spinkají celou noc až do rána do sedmi a kolikám je konec. tak teď se těším na zuby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4251
16.1.11 07:08

Anetik,Careynka…moc držím palce! Ze zkušenosti musím říct, že je to fakt náročné a ještě dvojčátka, takhle uplakaná :hug: :hug: U nás se brečelo čtyři měsíce ve dne v noci, když malá nespala…už jsem myslela, že ji budu reklamovat…
Ani nevím,co pomohlo. Zkoušeli jsem kde co. Na bříško byly bezvadný pecky z třešní nahřáté v mikrovlnce a tím jsme masírovali bříško. Prodávají je v DM.
Taky pevné zavinutí a je fakt, že jsem ji chovali a chovali. Měla ráda, když jsem říkali ššššš nebo jak to říct. Prostě šuma když bylo nejhůř pustili jsem vysavač ne na plno, ale na menší otáčky a u toho i usnula. Jéžiš to bylo období…
Přeju hodně síly!!! Bude jen a jen lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.1.11 12:46

Ahoj,
tak moje dvojky to taky dělávali a docela dlouho. Dávala jsem Probbiotické kapičky Bio Gaia a k tomu SabSimplex. Tyhle řvací večery znám velmi dobře a nejhorší na tom je, že oni už pak řvou jak jsou přetažení a navzájem se burcují k dalším a dalším výkonům. A když jeden přestane, tak ho zaručeně druhý nabudí… :roll: :roll:
No elektrickou houpačku jsme měli a byla fajn, ale nejvíc se mi osvědčili lehátka na krmení. Používali jsme je jako kolíbky a houpali a houpali. Každé lehátko na jedné noze, já ležela nebo seděla na gauči a hodiny houpala…byl to mazec :zed: , ale taky to bylo to jediné, co trochu zabralo :palec:

A ano, jednou to přejde…a přijdou další problémy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401