Večerní pokecík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.12 21:17

Moje dítě taky už dávno spí, a přítel na pc..Tak mám klid :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 21:18

Žehleni tu mam taky. Mlady se vratil domu po vice jak tydnu a do toho se nam protočila střevni chřipka. Ale dneska ne.
Děti mam dvě. Kluky.11 a 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 21:20

Tak to u nás proběhlo minulý týden :roll:. Jinak já mám dceru (20m). Taky chrní a přítel sedí u druhý noťase. U nás taková večerní klasika :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.7.12 21:20

@Dana26 jé tak až dožehlíš tak můžeš přijít k nám, mám tady takovou menší horu prádla :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:23
@meringa píše:
Tak to u nás proběhlo minulý týden :roll:. Jinak já mám dceru (20m). Taky chrní a přítel sedí u druhý noťase. U nás taková večerní klasika :mrgreen:.

tak to máme stejný :lol: Já mám kluka 2,5roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 21:23

U nás se holky minulý měsíc stal zázrak… Ukecala jsem chlapa, že já budu žehlit a on skládat a bylo to za chvilku hotový! A dokonce mi slíbil, že to takhle budeme praktikovat pokaždý :palec: Sice super nápad, ale já se k tomu ne a ne dokopat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 21:24

@blaufik
By sis počkala. Žehleni nesnašim, tak asi budu pořadně skladat :lol: a mam v haji krčni pateř. Takže se šetřím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:24
@Dana26 píše: Žehleni tu mam taky. Mlady se vratil domu po vice jak tydnu a do toho se nam protočila střevni chřipka. Ale dneska ne.
Děti mam dvě. Kluky.11 a píše: Více

jéé kdybych měla prádlo na žehlení tak bych si tě pozvala :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 21:25

Jste se zblaznily.Se žehlenim opatrně. Akorat teda budu muset.Ale možna zitra. Přece jen už jsem starší člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 21:27

@Dana26 Taky si to nechám na zítra :mrgreen:. Dneska mám hozený nohy na stole a dokonce jsem si otevřela staropramen lemon 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.7.12 21:27

@Dana26 taky ho nenávidím. Od té doby co jsem dostala novou žehličku jsem ji měla v ruce asi 5× a už ji mám doma rok. Raději si vždycky všechno pečlivě pověsím, a poskládám, ale poslední dobou mi bylo zhnilo i tohle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
14.7.12 21:28

@maminka lucinka taky máme 2,5 roku :-) Já mám kupodivu koš na prádlo prázdný, až mě to udivuje-sobota večer a nic na práci?? ale co, aspoň můžu šmejdit po netu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:29
@Dana26 píše:
Jste se zblaznily.Se žehlenim opatrně. Akorat teda budu muset.Ale možna zitra. Přece jen už jsem starší člověk :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:30
@klara123 píše:
@maminka lucinka taky máme 2,5 roku :-) Já mám kupodivu koš na prádlo prázdný, až mě to udivuje-sobota večer a nic na práci?? ale co, aspoň můžu šmejdit po netu :D

já mám taky prázdný koš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.7.12 21:31

@klara123 na obrázku je tvoje dcerka? Nemůžu si pomoct, ale vypadá úplně stejně jako dcera od kamarádky, když byla menší :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová