Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žehleni tu mam taky. Mlady se vratil domu po vice jak tydnu a do toho se nam protočila střevni chřipka. Ale dneska ne.
Děti mam dvě. Kluky.11 a 7
Tak to u nás proběhlo minulý týden
. Jinak já mám dceru (20m). Taky chrní a přítel sedí u druhý noťase. U nás taková večerní klasika
.
@Dana26 jé tak až dožehlíš tak můžeš přijít k nám, mám tady takovou menší horu prádla ![]()
@meringa píše:
Tak to u nás proběhlo minulý týden. Jinak já mám dceru (20m). Taky chrní a přítel sedí u druhý noťase. U nás taková večerní klasika
.
tak to máme stejný
Já mám kluka 2,5roku
U nás se holky minulý měsíc stal zázrak… Ukecala jsem chlapa, že já budu žehlit a on skládat a bylo to za chvilku hotový! A dokonce mi slíbil, že to takhle budeme praktikovat pokaždý
Sice super nápad, ale já se k tomu ne a ne dokopat ![]()
@blaufik
By sis počkala. Žehleni nesnašim, tak asi budu pořadně skladat
a mam v haji krčni pateř. Takže se šetřím
![]()
@Dana26 píše: Žehleni tu mam taky. Mlady se vratil domu po vice jak tydnu a do toho se nam protočila střevni chřipka. Ale dneska ne.
Děti mam dvě. Kluky.11 a píše: Více
jéé kdybych měla prádlo na žehlení tak bych si tě pozvala
![]()
Jste se zblaznily.Se žehlenim opatrně. Akorat teda budu muset.Ale možna zitra. Přece jen už jsem starší člověk ![]()
@Dana26 Taky si to nechám na zítra
. Dneska mám hozený nohy na stole a dokonce jsem si otevřela staropramen lemon ![]()
@Dana26 taky ho nenávidím. Od té doby co jsem dostala novou žehličku jsem ji měla v ruce asi 5× a už ji mám doma rok. Raději si vždycky všechno pečlivě pověsím, a poskládám, ale poslední dobou mi bylo zhnilo i tohle ![]()
@maminka lucinka taky máme 2,5 roku
Já mám kupodivu koš na prádlo prázdný, až mě to udivuje-sobota večer a nic na práci?? ale co, aspoň můžu šmejdit po netu ![]()
@Dana26 píše:
Jste se zblaznily.Se žehlenim opatrně. Akorat teda budu muset.Ale možna zitra. Přece jen už jsem starší člověk
@klara123 píše:
@maminka lucinka taky máme 2,5 rokuJá mám kupodivu koš na prádlo prázdný, až mě to udivuje-sobota večer a nic na práci?? ale co, aspoň můžu šmejdit po netu
já mám taky prázdný koš ![]()
@klara123 na obrázku je tvoje dcerka? Nemůžu si pomoct, ale vypadá úplně stejně jako dcera od kamarádky, když byla menší ![]()