Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blaufik jj, to je náš Elouš
teď má švagrová-přítelovo nevlastní sestra-syna a jsou si taky neskutečně podobní ![]()
@maminka lucinka píše:
Holky co budete zítra vařit? Já právě nevím
Na zítra mám navaříno, holanďan s bramborem
Syn spí u rodičů, tak mám pohodu
![]()
@meringa já na klamerky nevěším, takže tyhle otisky řešit nemusím, a obtisk šňůry je jen malinko, když prádlo svěsím, tak ho natřepu, a poskládám, a pak se mi to vyrovná ![]()
@maminka lucinka já jsem před chvílí dovařila dršťkovku, takže bude zítra polévka s pečivem. Můj má odpolední, takže to vidím tak, že zblajzne půl hrnce polévky a druhou půlku si dá k večeři. Já moc nejím, takže jen nějaké pečivo, možná si dám taky trošku polévky ![]()
Jj, maminka též říká-když to pořádně naklepeš a hezky pověsíš, nemá cenu žehlit. ale když já si nemůžu pomoct ![]()
a na zítra už mám vařeno: dušená mrkev s bramborem
hoďte nějaké tipy, co vařit, já už jsem kolikrát bezradná a vařím furt to samý ![]()
@klara123 no úplně jako kdyby vypadla Marjance z oka.. úplně dvojnice ![]()
Co varim? U nas domaci knedl.-zelo-vepr, plus bramboracka s HOUBOU, jednou. Tak skoncila nase dnesni vyprava na sber hub s detma
![]()
@blaufik Marjánka, jéé, to je moc hezký jméno. to už jsem dlouho neslyšela.
@blaufik
Jenže pro manžela tam neni maso.TA dušena mrkev nenim špatny napad
Ten můj je taky na maso ale minule jsem udělala jen dušenou mrkev s bramborem ![]()
@klara123 jojo taky se mi moc líbí, je sladké jako jeho nositelka ![]()
@Dana26 tak jestli je manžel masový, tak můj ujíždí na kuřeti na bramborách, a nebo masu na hořčici dělaném v troubě s rýží. To jsou u nás tutovky ![]()
Náš táta nejí těstoviny
a my s malou je milujeme, tak je děláme přes týden, aby neměl řeči, že ho chudáčka odbívám
knedlo-zelo bych si taky dala ![]()
A ktrej chlap nemá rád maso. A malej ten už od roka baští tlačenku ![]()