Večerní pokecík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9356
14.7.12 21:31

@blaufik
dělůaqm to podobně. Pořadně pověsim a poskladam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.7.12 21:32

Ahoj holky, ráda bych se přidala. Já teda žehlila včera, takže dneska naštěstí nemusím :dance:
Celý den jsem to doma přestavovala, třídila hračky, montovali jsme nový dětský nábytek, vymýšlela jsem jídelníček, takže teď už se mi vůůůbec nic nechce :)

• Citovat
  • Upravit
163
14.7.12 21:33

@Dana26 tak mě to učila už mamča, aby s tím nebylo tolik práce. Jenže jsem to teď zapinkala, bolely mě klouby a nic se mi nechtělo, tak jsem to jen tak narychlovku pověsila, a pak svěsila.. :oops: asi budu muset vytáhnout svého největšího nepřítele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.7.12 21:33

Ahoj,
i mne kupodivu vse spi…:-))Jo a ja teda nezehlila tri roky :idea: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:34
@blaufik píše:
@Dana26 taky ho nenávidím. Od té doby co jsem dostala novou žehličku jsem ji měla v ruce asi 5× a už ji mám doma rok. Raději si vždycky všechno pečlivě pověsím, a poskládám, ale poslední dobou mi bylo zhnilo i tohle :oops:

já když pověsím prádlo ven tak ho nežehlím, ale když ho mám na balkoně na sušáku tak malej když pod to vleze tak to zmuchlá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 21:36

Mamka vždycky žehlila i ponožky.Skoro.Ale věkem zjištuju, že lenivim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:37

Já ponožky nikdy nežehlila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163

@zichisek vymýšlíš si i jídelníček jo? Já jsem to zkoušela několikrát a vydržela jsem u toho systému vždycky tak maximálně měsíc :oops: :oops: Ale je fakt, že můj životní styl je jeden velký chaos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469

Jejej, koukám, jak máme maminky všechny stejný:Když to dobře pověsíš, nepřeschne to a poskládáš, tak je zbytečný žehlit. Jo. jo, není nad zkušenosti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 21:38

Tak zjišťuju, že věším prádlo 10let špatně :think:. Já si to na sebe navlíknout nevyžehlený, tak vypadám jako… :mrgreen:. Jak to děláte aby tam nebyla uprostřed vidět ta šňůra popř. obtisk kolíčků? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.7.12 21:38

Tak ponožky se u nás taky nikdy nežehlily. Mamča nežehlila ani ručníky, a kalhotky žehlila stylem, že je poskládala, a přežehlila zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:39

Holky co budete zítra vařit? Já právě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.7.12 21:41

Tak ten můj si právě „vydyndal“špagáty, k tomu bolonskou a nazdar bazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 21:43

Koupila jsem kousek hověziho, tak uvidim co mně napadne. Up=ečene je, pokud to v noci někdo nesni. Těstovinovy salat, taky možna zbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.12 21:43
@MartinaVALL píše:
Tak ten můj si právě „vydyndal“špagáty, k tomu bolonskou a nazdar bazar

nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová