Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ráda bych se přidala. Já teda žehlila včera, takže dneska naštěstí nemusím ![]()
Celý den jsem to doma přestavovala, třídila hračky, montovali jsme nový dětský nábytek, vymýšlela jsem jídelníček, takže teď už se mi vůůůbec nic nechce ![]()
@Dana26 tak mě to učila už mamča, aby s tím nebylo tolik práce. Jenže jsem to teď zapinkala, bolely mě klouby a nic se mi nechtělo, tak jsem to jen tak narychlovku pověsila, a pak svěsila..
asi budu muset vytáhnout svého největšího nepřítele ![]()
Ahoj,
i mne kupodivu vse spi…:-))Jo a ja teda nezehlila tri roky
![]()
@blaufik píše:
@Dana26 taky ho nenávidím. Od té doby co jsem dostala novou žehličku jsem ji měla v ruce asi 5× a už ji mám doma rok. Raději si vždycky všechno pečlivě pověsím, a poskládám, ale poslední dobou mi bylo zhnilo i tohle
já když pověsím prádlo ven tak ho nežehlím, ale když ho mám na balkoně na sušáku tak malej když pod to vleze tak to zmuchlá ![]()
Mamka vždycky žehlila i ponožky.Skoro.Ale věkem zjištuju, že lenivim
@zichisek vymýšlíš si i jídelníček jo? Já jsem to zkoušela několikrát a vydržela jsem u toho systému vždycky tak maximálně měsíc
Ale je fakt, že můj životní styl je jeden velký chaos
Jejej, koukám, jak máme maminky všechny stejný:Když to dobře pověsíš, nepřeschne to a poskládáš, tak je zbytečný žehlit. Jo. jo, není nad zkušenosti ![]()
Tak zjišťuju, že věším prádlo 10let špatně
. Já si to na sebe navlíknout nevyžehlený, tak vypadám jako…
. Jak to děláte aby tam nebyla uprostřed vidět ta šňůra popř. obtisk kolíčků? ![]()
Tak ponožky se u nás taky nikdy nežehlily. Mamča nežehlila ani ručníky, a kalhotky žehlila stylem, že je poskládala, a přežehlila zadek
Tak ten můj si právě „vydyndal“špagáty, k tomu bolonskou a nazdar bazar
Koupila jsem kousek hověziho, tak uvidim co mně napadne. Up=ečene je, pokud to v noci někdo nesni. Těstovinovy salat, taky možna zbude.
@MartinaVALL píše:
Tak ten můj si právě „vydyndal“špagáty, k tomu bolonskou a nazdar bazar
nazdar