Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zichisek píše:
Já neeeJsme vstávali ráno až v 9.30
Tak to už se mi dlouho nestalo ![]()
Taky tu ještě jsem.
Vstavat o půl 10?To už se mi slouho nestalo
Já si teda občas dávám po obědě šlofíka s malou
, jak jste na tom vy?
Po obědě ne, to by mi v práci dali
.Ale občas přijdu z prace na půl hodinky si lehnu.
Dneska jsem tak nějak proležela dopoledne. Kluci si hrali. A ja dohaněla celotydenni nespani
@zichisek Já si lehám abych koukla na film a pak se vzbudím celá pomuchlaná na gauči
. Probere mě jenom procházka. Malá má 20měsíců a je docela spáč
.
Máte taky vlastní jazyk, nebo už povídá a opakuje? U nás jsou kele(kamínky), baja (balon), pčí (prší), káka (kachna) a výraz pro vodu a koupání ani nenapíšu, to je takový vlvlvlv jazykem ![]()
@Dana26 Zkus to… Natáhni se na pult a pohoda
. Já taky chvilku prodávala. Takový etno zboží (ty žirafy, asmaty, vázy…) Ani nevím, proč jsem tenkrát odešla
. Asi peníze… Ale bavilo mě to ![]()
@meringa
Na pult, nebo na mražak. By se zakznici divili
.I když oni jsou chapavi.
Mizim
![]()
@meringa píše:
@zichisek Já si lehám abych koukla na film a pak se vzbudím celá pomuchlaná na gauči. Probere mě jenom procházka. Malá má 20měsíců a je docela spáč
.
Máte taky vlastní jazyk, nebo už povídá a opakuje? U nás jsou kele(kamínky), baja (balon), pčí (prší), káka (kachna) a výraz pro vodu a koupání ani nenapíšu, to je takový vlvlvlv jazykem
Malá(22.měs) říká hodně slov, ale taky si je různě komolí
Momentálně 3 dny strká za každé slovo „ka“ takže je kočička, ale taky AUTOka, maminka, TATAka, kačaka (kachna):roll: A vlastní slova má taky oší(krteček), bočí(voda), bububáá (bum bum bác ![]()
Ale hezky říká ahoj, balon, boty, jo, ne
ježiši a bože ![]()
@zichisek U nás je krteček krcha
. Ahoj neřekne ani náhodou. Naučila se čau a plácne
. A když náhodou řeknu: Řekni máma. Tak ukáže na někoho jiného nebo na mě a řekne TÁTA, a tlemí se tomu jako blázen
![]()
@meringa píše:
@zichisek U nás je krteček krcha. Ahoj neřekne ani náhodou. Naučila se čau a plácne
. A když náhodou řeknu: Řekni máma. Tak ukáže na někoho jiného nebo na mě a řekne TÁTA, a tlemí se tomu jako blázen
![]()
U nás je máma, táta, babí a deda už tak od vánoc určitě. Teď to zdokonalila a volá z postýlky „mamikooo“.To se mi moc líbí. Je ukecaná po mně ![]()