Večerní pokecík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
14.7.12 22:39
@zichisek píše:
Já neee :mrgreen: Jsme vstávali ráno až v 9.30 :dance:

Tak to už se mi dlouho nestalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 22:40

Taky tu ještě jsem.
Vstavat o půl 10?To už se mi slouho nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 22:46

Já si teda občas dávám po obědě šlofíka s malou :roll:, jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.7.12 22:49

@meringa @Dana26 no nám se to stalo poprvé co máme malou, bude mít 2 roky :mrgreen:
A přes den se snažím nespat, protože se potom nemůžu probrat. RAději si lehnu a čtu si nebo si pustím film.Ale jak usnu, pak jsem večer vzhůru do dvou do rána :roll:

• Citovat
  • Upravit
9356
14.7.12 22:50

Po obědě ne, to by mi v práci dali :lol: :lol: .Ale občas přijdu z prace na půl hodinky si lehnu.

Dneska jsem tak nějak proležela dopoledne. Kluci si hrali. A ja dohaněla celotydenni nespani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 22:53

@zichisek Já si lehám abych koukla na film a pak se vzbudím celá pomuchlaná na gauči :roll:. Probere mě jenom procházka. Malá má 20měsíců a je docela spáč :mrgreen:.
Máte taky vlastní jazyk, nebo už povídá a opakuje? U nás jsou kele(kamínky), baja (balon), pčí (prší), káka (kachna) a výraz pro vodu a koupání ani nenapíšu, to je takový vlvlvlv jazykem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 22:56

@Dana26 Zkus to… Natáhni se na pult a pohoda 8). Já taky chvilku prodávala. Takový etno zboží (ty žirafy, asmaty, vázy…) Ani nevím, proč jsem tenkrát odešla :think:. Asi peníze… Ale bavilo mě to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 22:56

Jdu dat prckovi sirup a taky spat.
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
14.7.12 22:57

@meringa
Na pult, nebo na mražak. By se zakznici divili :lol:.I když oni jsou chapavi.

Mizim :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 22:58

@Dana26 :mavam: Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.7.12 23:01
@meringa píše:
@zichisek Já si lehám abych koukla na film a pak se vzbudím celá pomuchlaná na gauči :roll:. Probere mě jenom procházka. Malá má 20měsíců a je docela spáč :mrgreen:.
Máte taky vlastní jazyk, nebo už povídá a opakuje? U nás jsou kele(kamínky), baja (balon), pčí (prší), káka (kachna) a výraz pro vodu a koupání ani nenapíšu, to je takový vlvlvlv jazykem :mrgreen:

Malá(22.měs) říká hodně slov, ale taky si je různě komolí :) Momentálně 3 dny strká za každé slovo „ka“ takže je kočička, ale taky AUTOka, maminka, TATAka, kačaka (kachna):roll: A vlastní slova má taky oší(krteček), bočí(voda), bububáá (bum bum bác :))
Ale hezky říká ahoj, balon, boty, jo, ne :) ježiši a bože :)

• Citovat
  • Upravit
14.7.12 23:01

Jdu taky spát dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 23:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.7.12 23:07

@zichisek U nás je krteček krcha :mrgreen:. Ahoj neřekne ani náhodou. Naučila se čau a plácne 8). A když náhodou řeknu: Řekni máma. Tak ukáže na někoho jiného nebo na mě a řekne TÁTA, a tlemí se tomu jako blázen :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.7.12 23:21
@meringa píše:
@zichisek U nás je krteček krcha :mrgreen:. Ahoj neřekne ani náhodou. Naučila se čau a plácne 8). A když náhodou řeknu: Řekni máma. Tak ukáže na někoho jiného nebo na mě a řekne TÁTA, a tlemí se tomu jako blázen :cert: :mrgreen:

U nás je máma, táta, babí a deda už tak od vánoc určitě. Teď to zdokonalila a volá z postýlky „mamikooo“.To se mi moc líbí. Je ukecaná po mně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová