Večerní pokecík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
15.7.12 20:53

Tak já bych žádnou motorku doma nepovolia :cert: jediné co má dovolené je kolo, a teď si dělá řidičák, tak bude mít propustku ještě na auto :mrgreen: ale aby se mi zabil nebo zmrzačil někde na motorce.. fuj, ani myslet na to nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 21:06

Dokud jsem neměla prcka, lítala jsem s klukama na motorce pořád :roll:. Teď na dovolený v Chorvatsku jsme si s přítelem půjčili skútr a světe div se-při rychlosti 45 km/h jsem mu bušila do zad, ať brzdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:09

@meringa já jsem taky kdysi jezdila, ještě s taťkou, ale s věkem jsem dostala respekt, a dneska by mě na to nikdo nedostal :mrgreen: holt stárnu nebo co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 21:12

@blaufik Když si představím, že mi za 15let bude dcera tvrdit, že jede s klukama v autě na Vranov a za rohem se oblíkne do kůže a sedne na motorku, tak jí roztrhnu :cert:. Teď se divím, že naši nejsou šedivý :mrgreen:. Jinak bych řekla, že se mnou to bude mít dcera těžký - já byla mistr útěků, tak mě snad jen tak nedoběhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:16

@meringa tak to semnou to měli rodiče v pubertě jakž takž dobré. Byla jsem spíše pecka, takže jsem šla jen semtam ven, nebo byla doma. Nic moc mě nebavilo. pomalu jsem se začala rozjíždět kolem 18 a k pravému „životu“ jsem přičichla až v 19 letech :mrgreen: to jsem taky poprvé pláchla z domu bo mě naši nechtěli pustit, protože byl školní týden :mrgreen: dneska na to ráda vzpomínám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 21:20
@meringa píše:
Nemáš o něj strach? Já chodila několik let s motorkářem a vždy jsem trnula hrůzou. Teď už si to nedovedu představit.

To víš že mám, ale když jsme bez malého tak mě taky vyveze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 21:24

@blaufik Tak to se mnou to začalo třískat (přímo ode zdi ke zdi :mrgreen: ) už v 15ti :D. Táta tvrdí, že mříže na balkon (přízemí) dal kvůli zlodějům, ale já vím svoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 21:24

Já mám s motorky respekt a přítel ten taky už mu není dvacet už je mu skoro 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 21:27

@maminka lucinka Obdivuju tvoje nervy :). Je pravda, že tyhle mašinky nelítají jako střely, ale blbci na silnicích se najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:28

@meringa tak mříže na balkon jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem byla hooodná :-)) ale jednou v životě jsme si mamkou daly málem přes hubu, když jsem ráno vstala na praxi a ještě jsem se potácela, hádaly jsme se jako koně před pátou ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 21:30

@blaufik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Největší trest pro tebe bylo stejně to vstávání jako takový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:33

@meringa ty ani ne.. největší trest pro mě byl, jak mé tělo přišlo k sobě, a začal mě šíleně bolet bok, a kus zadku, a pak jsem se vzpoměla, že jsem se omlátila v koupelně při oblíkání do pyžama :mrgreen: měla jsem přes prdel modřinu, bok celý podřený, to bylo teprve výživné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.12 21:41
@meringa píše:
@maminka lucinka Obdivuju tvoje nervy :). Je pravda, že tyhle mašinky nelítají jako střely, ale blbci na silnicích se najdou.

to je pravda blbci se najdou, ale máme domluve když zastaví někde na cigárku tak mi musí napsat nebo aspon prozvonit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.7.12 21:44

Tak holky, mám napuštěnou vanu s pěnou a jdu se na chvilku naložit do vlastní špíny :mrgreen:. Mějte se fajn, přeji dobrou noc (třeba plnou vášní :jazyk: ) :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.7.12 21:46

@meringa tak si tu vanu pořádně vychutnej ;) Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová