Věci do porodnice v době koronaviru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.20 20:34

@Tynka1993 já mám od Milosrdných hodně špatnou zkušenost, ale asi jsem měla pech protože mě rodila zastupující doktorka co normálně pracuje v Bohunicích a strašně protivná a hnusná PA, celkově šíleně neochotná a fakt až taková zle odměřená, hrálo to pro mě dost velkou roli. ALE! jela jsem tam právě na popud mnoooooha kladných ohlasů kamarádek a známých které tam byly moc spokojené, takže přes svou zkušenost věřím, že obyčejně je to asi super porodnice.

• Citovat
  • Upravit
2602
8.4.20 10:13
@misserima píše:
Také se připojuji s dotazem (27.4. Vinohrady), zatím mám klasický velký kufr na kolečkách a malou cestovní tašku pŕímo na sàl, obojí raději se jmenovkami. Doufám, že pak tatínek přijde před budovu s vajíčkem, dáme tam malou a já se vrátím pro kufr

Já rodila na vinohradech 23. 3. Vložky, noční košili jsem dostala (a dali mi čistou, když bylo potřeba). Doporučuji s sebou roušky, ať si je můžeš měnit. Toaletní papír tam normálně byl. Věci na miminko bohužel nevím, malou mi pár hodin po porodu odvezli do jiné nemocnice na JIP, na vinohradech dětská JIP není. Odcházela jsem chvilku po porodu, přítel čekal venku a sestra mi pomohla snést tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková