Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
850
27.6.12 14:44

:mavam: dnes fazolová polevka a maggi napady nudle s kur. mas, a houb. bylo to dobrý :mrgreen:
holky co vařite v chorvatsku? poradtě díky moc :mavam:

• načítám...
9994
27.6.12 14:47
@eshta píše:
ne nechybí! u nás ne :mrgreen: do Bylo nás pět by se nehodili, ale takhle je to pro mě tak akorát :mrgreen:
jinak děkuju :*

Kdyžtak já dva mám, občas ráda půjčím :mrgreen: ;)

• načítám...
2275
27.6.12 15:08

@lucikga Protože tam mají levné skopové, což tady levné není, vařím většinou ze skopového - gulášek atd. Moc toho nevozím, spíš koupím v Konzumu. Takže těstoviny, gnochy se sýr omáčkou, rizoto, lečo, brambory s rybou (pen domácí nám dával čerstvě vylovené, ale dají se koupit na trhu) Lívance, nebo palačinky…
Mi tam tedy jezdíme je tak po 3 letech, mezitím prošpikujeme jiným zahraničím nebo ČR, ale vyplatilo se mi mrknout na stránky hr lidlu a konzumu, jestli bde někde blízko, tak mrkni na nabídku a podle toho se můžeš zařídit. obecně tam jsou dost drahá vajíčka, mléko, salámy.

Holky dají se dle vás udělat dobré španěláky z vepřového? Mám tady jen vepř. plátky a nechce se mi pro hovězí, ale rodina chce ptáčky :think:

• načítám...
4886
27.6.12 15:14

Holky, zdáte se jako zběhlé kuchařky - jak namarinovat pstruha na gril? :kytka:

• načítám...
46669
27.6.12 15:35

@dorinka01
Tchýně dělá ptáčky z vepřového a jsou výborné. Já dělám tedy hovězí, ale myslím, že záleží spíš na ochucení masa a omáčky :palec:

• načítám...
9994
27.6.12 15:51

@dorinka01 Já dělám ptáčky jedině z vepřového a jsou výborné.

• načítám...
2326
27.6.12 16:24

Kapustová polévka, kuřecí roláda se sýrem a bramborová kaše, mrkvový salát.

• načítám...
15054
27.6.12 16:43
@Kima-o píše:
Holky, zdáte se jako zběhlé kuchařky - jak namarinovat pstruha na gril? :kytka:

já ho jen osolím, opepřím, očesnekuju, opaprikuju, mletý kmín, pokapu citronovou šťávou a dovnitř strčím ještě plátky citronu, zabalím do alobalu a nechám v lednici pár hodin, pak grilujem v tom alobalu

• načítám...
2275
27.6.12 17:01

@Paoloska Takže klasicky, jako z hovězího, nebo je tam ještě nějaký fígl na tmavší omáčku? Díky

• načítám...
4886
27.6.12 18:22
@dzarunka píše:
já ho jen osolím, opepřím, očesnekuju, opaprikuju, mletý kmín, pokapu citronovou šťávou a dovnitř strčím ještě plátky citronu, zabalím do alobalu a nechám v lednici pár hodin, pak grilujem v tom alobalu

hmmm, to zní dobře… není tam pak ale ten citron cítit moc? :think:

• načítám...
10631
27.6.12 19:02

K večeři jsem udělala cheeseburgery :pankac:

• načítám...
25007
27.6.12 19:22
@Kima-o píše:
Holky, zdáte se jako zběhlé kuchařky - jak namarinovat pstruha na gril? :kytka:

sůl, pepř, oliv. olej, citron, česnek a hooodně čerstvý petrželky, nechat odležet v lednici a pak na gril

• načítám...
25007
27.6.12 19:25
@Paoloska píše:
Kdyžtak já dva mám, občas ráda půjčím :mrgreen: ;)

nechci, díky :mrgreen: ale poku´d jsou jiné věkové kategorie než ti moji, tak přemýšlím, že bychom je občas mohly na den-dva vyčenžovat :think: teda jestli se cítíš na jeslo-školku :mrgreen:

• načítám...
3108
27.6.12 19:39

Večeře smažené žampiony a nové brambory, malý měl vločkovou kaši

• načítám...
5misa6
28.6.12 08:05

Dnes čína. Zítra nic, a v sobotu se bude žrát na svatbě :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat