Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3374
28.6.12 21:39

Včera jsem na dnes uvařila vepřovej guláš, a dnes byl vážně luxusní… jestě troška zůstala na zítra :)

• načítám...
25007
28.6.12 21:45

@dorinka01 tak mám pro něj novej název, dík :mrgreen: Barbie salát :lol: to bude v mojí ryze mužský domácnosti znít dobře :lol: dnes je k večeři barbie salátek :lol: :palec:

• načítám...
2275
28.6.12 21:51

Takhle před lety pojmenovala podobně polévku z ředkviček moje dcera. je taky trošku do růžova. Vždycky chtěla Barbie polívku. Než jsem přišla na to co myslí :roll: Tak snad bude tvým Kenům Barbie salát chutnat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
10639
28.6.12 22:57

Dnes k obedu zampionova omacka s testovinama-minule jsem se na to vykaslala a byla studena veca :oops:,no a k veceri marinovana kureci kridylka, ani me deti jedno nenechali… :pocitac: :) Na zitra vubec nevim co, mozna pizzu :think: aby meli deti radost :mrgreen:

• načítám...
25007
28.6.12 23:04

Zítra budou plněný papriky, ale na letní způsob- klasika plněný a upečený s cibulí a rajčetem a posypaný ke konci sýrem a plus rychlo omajda z čerstvých rajčat (cibule, česnek, rajče, hlavně nijak nezahuštěná) a housky rozpečený v troubě pokapaný oliv. olejem a česnekem :dance:

• načítám...
2218
29.6.12 08:10

Dneska jdeme na koupaliště a pak na oběd k babičce a zítra zase na oběd k dědovi a bazének, takže na mě bude až neděle a to zatím nemám žádný nápad :think:

• načítám...
10631
29.6.12 08:33

Včera byl brokolicový krém s krutony, a kuřecí nugetky se sezamem s hranolkama.

• načítám...
4697
29.6.12 09:54
@NikysekR píše:
Včera byl brokolicový krém s krutony, a kuřecí nugetky se sezamem s hranolkama.

mňam u nás zelí zapečné s mletým masem a protlakem, nevím jak se to přesně jmenuje a k tomu jsem se ještě nerozhodla jestli brambory nebo pečivo :mavam:

• načítám...
15054
29.6.12 10:29
@žampion píše:
mňam u nás zelí zapečné s mletým masem a protlakem, nevím jak se to přesně jmenuje a k tomu jsem se ještě nerozhodla jestli brambory nebo pečivo :mavam:

a jak to děláš? to vůbec neznám

• načítám...
9994
29.6.12 10:44
@lenullka29 píše:
To je pro Paloosku, resp. jak se dělají všechny receptíky,: maso v lorne se zeleninou, masová sme s do toustů…
ježíš to jsem jedla před lety a myslela jsem že se ujím, druhý den jsem se nemohla hnout :-)

No, maso v lodně - tady potřebuješ hlavně tu lodnu, asi čtvrt selete a velkou partu :mrgreen: No, dá se určitě i v troubě…Maso jsem měla 3 dny nasolené v chladnu, rozdělené asi na 250g porce. Napřed jsem pekla samotné jen mírně podlité a okořeněné - mletý kmín, pepř, paprika sladká i trochu pálivé. Když bylo maso poloměkké, přidala jsem obrovskou hromadu nakrájené zeleniny - cibule, česnek, paprika, rajčata, zalila černým pivem a pekla do změknutí. Bylo to úplně mňam. To masíčko fakt doporučuju nechat několik dní naložené, je pak krásně růžovoučké a úplně se rozpadá.
Na toustíky sem hodím recept o víkendu, jsem teď v práci ;):mavam:

• načítám...
1101
29.6.12 10:51

Dnes uzené, špenát a domácí br. knedlík

• načítám...
8428
29.6.12 11:18

Holky nemate nejaka dobrej recept na dusenou mrkev…takovou tu jak delali ve skolnich jidelnach :mrgreen: moc dekuju :-)

• načítám...
9994
29.6.12 11:36
@Sasanka30 píše:
Holky nemate nejaka dobrej recept na dusenou mrkev…takovou tu jak delali ve skolnich jidelnach :mrgreen: moc dekuju :-)

Dělám jednoduše. Rozpustím máslo, na to mrkvičku, my nejradši nahrubo nastrouhanou, osolím a dusím do změknutí. Přidávám i hrášek.

• načítám...
8428
29.6.12 11:38
@Paoloska píše:
Dělám jednoduše. Rozpustím máslo, na to mrkvičku, my nejradši nahrubo nastrouhanou, osolím a dusím do změknutí. Přidávám i hrášek.

Tak to delam podobne taky, ale jak ze skolni jidelny to neni, tam to delali i s tim masikem a melo to takovou zvlastni chut :mrgreen: ale dekuji :-)

• načítám...
9994
29.6.12 11:42
@Sasanka30 píše:
Tak to delam podobne taky, ale jak ze skolni jidelny to neni, tam to delali i s tim masikem a melo to takovou zvlastni chut :mrgreen: ale dekuji :-)

My měli maso extra :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová