Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tlapička ňam ňam, to bych si taky dala, ale Pavlovi to neprojde krkem. Můžu přijet k vám ![]()
Jinak u nás zítra špenát, bramborový knedlík, uzený a kuřecí vývar se strouháním.
Dnes vařil chlap, dělal vepřové na ananasu s rýží k večeři pizza
Tak jsem holky dneska zkusila mléčnou majonézu a teda mě neoslovila
. Vadí mi chuť toho oleje. I přes ochucení má pořád „olejovou“ chuť…
@dorinka01 půlka čín. zelí, velká plechovka kukuřice, 1 tmavozelená paprika, 1 červená paprika, šunka nakrájená na kostičky asi 20 dkg, zakysaná smetana, bílý jogurt (majolka kdo chce), provensálské koření, balík těstovin mašliček
Zítra na oběd bramb. šišky s mákem
a dnešní večeře domácí chleba, maslo, šunka + paprika ![]()
@dorinka01 já dělám krabí tyčinky nakrájet, čín. zelí, paprika, rajče a jakákoliv zelenina, jogurt bílý nebo i majonéza a někdy přidám i ananas s plechovky + těstoviny a ochutím sůl, pepř, pažitka… ![]()
To je pro Paloosku, resp. jak se dělají všechny receptíky,: maso v lorne se zeleninou, masová sme s do toustů…
ježíš to jsem jedla před lety a myslela jsem že se ujím, druhý den jsem se nemohla hnout ![]()
@Mucha Mňam to zní dobře. Dnes je sice již hotový (klasika, prostě nemám fantazii) ale tenhle podle tebe určitě vyzkouším. Díky ![]()
@dorinka01 mamka někdy dělá těstovin. salát tak, že smíchá těstoviny + červená řepa + vajíčko na tvrdo a majolka s jogurtem. Je moc dobrej a celej růžovej
![]()
@eshta Barbie salát, řepu miluju. Jak to vypadá, celý příští týden v těch vedrech bude těstovinový slaát na 100 způsobů díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat