Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
mohla bych poprosit o recept na katuv sleh?
moc dekuji jo a jeste me zaujala ta zdrava bublanina
kolik te mouky a cukru? a je to bez vajicka a mleka?
dekuju
Dneska sladký oběd - vdolečky s povidlama a k večeři ještě ředkvičková pomazánka s kuřecím masem.
Dneska buřtguláš
včera jsme utratili šíleně moc v restauraci za oběd, tak musíme šetřit ![]()
@DanielkaC píše:
Ahoj holky,
mohla bych poprosit o recept na katuv sleh?
moc dekuji jo a jeste me zaujala ta zdrava bublaninakolik te mouky a cukru? a je to bez vajicka a mleka?
dekuju
Recept jsem našla někde na netu, mléko tam myslím nebylo
Dala jsem tam 3 lžíce tř. cukru, 2 vejce, 2 lžíce oleje a 1 hrnek celozrnné špaldové mouky a 1,5 hrnku klasické polohrubé mouky. Snad jsem ti to napsala dobře ![]()
Hovězí na houbách s rýží
a dostala jsem včera rybíz tak míchám rybízovou marmeládu ![]()
Králičí stehna na houbách(smetanová om.) a knedlíky, polévka vývar se zeleninou a drobením ![]()
Holky, mě je tak špatně. Dělali jsme včera sele v lodně, plno zeleniny, fantazie, navíc jsem pekla kynuté koláče s tvarohem a marmeládou, do toho toustíky s masovou směsí a sýrem a k obědu před tím vším koprovka s vajíčkem a brambory nebo jahodové knedlíky a já si dala pro jistotu obojí…dobře mi tak ![]()
Včera byl hovězí vývar s písmenky, pečený kuře, polentový placičky a mrkvový salát
dneska dojídám zbytky, malá má krůtí se zeleninou a brambor
zítra přírodní vepř. plátky s rýží
@Paoloska To přejde. Taky tolik dobrot v dosahu, to se nedá odolat. Uvař si mátový čaj a popíjej.
Zeleninova polevka, brkase s klobasou a jeste budou smazene zampiony nebo omajda s testovinama ![]()
@danyk Dík
Zatím mám břicho jak pátrací balón. Kam se včera poděla má (semtam) pevná vůle
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat