Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska udělám kuř. čínu s rýží a upekla jsem zdravou bublaninu z třešní.
@MUFICE Jak vypadá „zdravá“ bublanina??? Taky tu mám třešně a chci dělat bublaninu, tak bych se třeba nechala inspirovat…
Máme zeleninovou polívku, vepřové přírodní řízky, dušenou rýži a zelný salát.
Moje mamka peče ze špaldové mouky, i dorty a cukroví. A dobrý. jen musí dát trošku i obyčejné, aby to líp „vázalo“.
@KPKristy píše:
Rozprostřu na plech, přikreju alobalem a dám tomu 250°C. Do půl hodiny jsou měkké, sundám alobal, stáhnu teplotu na 180-200 a dopeču pár minut dokřupava. Trvá to o něco dýl, než ve friťáku, pravda, ale jsou lepší a jistě zdravější
Jééé no super, hned je vyzkouším, děkuju ![]()
Dnes bude bramboračka a dojíme sekanou se zelím a knedlíkem od včerejška. ![]()
Tak změna, polívka a rýže zůstává, do vepřového jsem přidala celer, mrkev a červené víno, syn si zrovna otevřel flašku, tak jsem mu odlila, ať mu není špatně ![]()
Krásně to voní.
Tak dnes bylo takový to " hodím všechno do zapíkací mísy ono to něják dopadne "
tzn. brambory, maso, sůl, pepř, tymián a finálka - docela dobrůtka ![]()
U nás zase ty knedlíky s meruňkama a s jahodama pro změnu sypané tvarohem a cukrem polité máslem… jinak nic pro mne na mne čeká v lednici kotletka salátek… tak až bude chuť tak si něco ukuchtím ![]()
@KPKristy píše:
Rozprostřu na plech, přikreju alobalem a dám tomu 250°C. Do půl hodiny jsou měkké, sundám alobal, stáhnu teplotu na 180-200 a dopeču pár minut dokřupava. Trvá to o něco dýl, než ve friťáku, pravda, ale jsou lepší a jistě zdravější
ha, to vypadá dobře
a to je tam dáš na sucho?
a jak třeba pečete holky dobrý brambory, na kolik stupňů?
nemáte nějaké vychytávky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat