Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mahdalka píše:
Tak jsem akorát dodělala česnekovou pomazánku ze strouhanýho sýra a majolky s česnekem-bude k večeři na chleba a k tomu kefír
Příspěvek upraven 21.06.12 v 18:22
K obědu kotlety podle Eshty (snad to byla ona kdo sem dával ten recept) s br. kaší
K večeři dnes jen chleba s rybí pomazánkou
@dorinka01 píše:
Já totiž už vůbec nevím co vařit a když se zeptám, tak jen slyším, jo, něco uvař
No, u nás je to to samé ![]()
Já dělám na zítra pórkovou polívku a zítra do ní jen udělám chlebové krutonky. Na víc nebude čas, dopoledne máme pochůzky.
Česnekovou pomazánku dělám z žervé, taveňáku a někdy i másla+česnek a pepř z mlýnku
@lenulina1979 píše:
já ji mám jinak ráda, ale jsou věci ve kterých mě dokáže nas… neříkám každej má někdy den kdy se člověku nic nechce ale ona nemá snad nikdy den kdy by se jí něco chtělo… já prostě lenošnější ženskou neznám. mne by hanba fackovala i když mám teď pár dnů do porodu, že bych od rána seděla a ve 12:00 zamířila do kuchyně a šla se jen nacpatvždyť i malé děti ví že bez práce nejsou koláče…
Tak proč pro ní vaříš? ![]()
@MUFICE píše:
Tak proč pro ní vaříš?
Včera k večeři jsme měli krevety v bylinkovo-česnekové marinádě a k tomu celozr. kaiserky zapečené s mozzarellou.
Dneska jsem vařila kuřecí maso s nivovou omáčkou a žampion. a k tomu br. noky. K večeři udělám květákovou polévku, květák na mozeček s bramborem a okurkový salát, zbyde nám i na zítra ![]()
@lenulina1979 píše:
Už jsem to psala… mě neva někomu uvařit vadí mne, že ten někdo nemůže třeba ani uklidit nádobí když ho umeju
Jo, ted jsem to dočetla ![]()
Tak jí to řekni nebo si ty práce rozdělte. Ty uvaříš a ona umyje a uklidí nádobí.
Ahoj holky, tak jsem udelala kapustove karbanatky a manzel se muze uzrat ![]()
jeste kdyby vedel, rekla jsem mu ze je to s cibulkou a zelenou barvu tim padem neresi a uz snedl sladke knedliky a chodi potaji na karbose
no ja se picnu asi se mi vazne povedli a zdelala jsem to, co jsem ani nevedela jak udelat.
dekuju moc za recpetiky ![]()
Ahoj nevím co uvařit, jen to musí být s rýží, ale né rizoto a čínu to máme skoro pořád a omáčku asi taky ne, to mám v plánu na víkend. No to toho asi moc udělat nejde co? Ale snad někdo poradí díky
@levandule25 píše:
Ahoj nevím co uvařit, jen to musí být s rýží, ale né rizoto a čínu to máme skoro pořád a omáčku asi taky ne, to mám v plánu na víkend. No to toho asi moc udělat nejde co? Ale snad někdo poradí díky
rýžový nákyp, katův šleh
@dzarunka píše:
rýžový nákyp, katův šleh
Je dík asi udělám katův šleh, sladký se u nás moc nejí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To se mi ulevilo
Papá je ráda… Moooc dík!