Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paoloska píše:
Do změknutíJátrům stačí chvilka, kuřecím zvlášť, řekla bych tak 20 minut.
Hlavně nesolit, ty si posol až po udělání, jinak ti ztvrdnou ![]()
@veveruskaa píše:
Jinak dneska u nás opět vývar s nudlemi a bulgur se zeleninou a kuř. prsem
na bulgur se už dlouho chysdtám, ale mám obavu, abych to nezkazila - neměla bys nějaký osvěčený recept i s postupem jak na ten bulgur? ![]()
U nás dnes dojídání ze včera
k večeři bude domácí chlebík s ředkvičkovou pomazánkou
@sandrik píše:
na bulgur se už dlouho chysdtám, ale mám obavu, abych to nezkazila - neměla bys nějaký osvěčený recept i s postupem jak na ten bulgur?
No já nejsem nějaký expert, mám nějakou zn. biolinie, nebo co a na obalu je napsané jak to připravit, základní příprava 1:2 - bulgur : vařící voda, osolit, trochu oliv. oleje, 2 minuty povařit pod pokličkou a pak nechat 15-20 minut zakryté dojít…
a pak je tam ještě nějakej jinej recept ještě se zeleninou, ten se nechá zalít horkou vodou a pak se přidá zelenina a pak se to ještě nechá odležet, ale ten jsem nedělala…
tady jsem našla na stránkách výrobce recepty
http://www.probio.cz/…y-z-bulguru/
@sandrik bulgur jako kuskus. Pouze zalít vodou nebo vývarem v poměru 1:2 (bulgur: voda). Nechat pod pokličkou cca 10 minut. Mezitím tak 2× pročechrat vidličkou. Já do toho pak jen vmíchám tuňákovou konzervu (tuňák salá Mexico) a je to. Druhá verze. Bulgur smíchat s osmaženou (podušenou) zeleninou - rajče, pórek, paprika, mrkev.
@Sasanka30 píše:
Hlavně nesolit, ty si posol až po udělání, jinak ti ztvrdnou
Jojo děkuji ![]()
Dnes smažený knedlík ve vajíčku se zeleninou a zbytek kuřecí ze včerjška zítra kastrol polívky-s červených fazolek z plechovky a k tomu steaky a zeleninovy salat ![]()
@veveruskaa @danyk Děkuju, tak to bude příští týden ![]()
(o víkendu ne, dneska mi přijíždí návštěva a oni jsou krapet vybíravý, by si mysleli, že je chci otrávit nebo vyhnat
)
Tak jsem akorát dodělala česnekovou pomazánku ze strouhanýho sýra a majolky s česnekem-bude k večeři na chleba a k tomu kefír
@mahdalka juuu tu já miluju.. přidávám ještě tavený sýr do toho - a je to mňamka ![]()
Jinak já dělám dneska chleba ve vajíčku, s krémž. hořčičí s drůbeží šunkou a rajčátkem - to miluju
a děti taky (bez hořčice)
@sandrik píše:![]()
![]()
mňam
A k véče bude tataráček
. On je výborný i z panenky ![]()
Dotááázek, i když to není sem, ale přesto… Může moje 7mi měsíční dcera takový ty velký křupky, jsou bezlepkové. už snedla dve ![]()
@jullls píše:
Dotááázek, i když to není sem, ale přesto… Může moje 7mi měsíční dcera takový ty velký křupky, jsou bezlepkové. už snedla dve
No jasne, proc by nemohla?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat