Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Na další dny je v plánu houbová omáčka s houskovým knedlíkem a pečený bůček, bramborový knedlík a zelí červené
Teď jsem na zítra uvařila dušenou krutí játru s rýží takže aspoň na dva až tři dny pokoj ![]()
K večeři koprovku pro mě (nikdo jiný ji nejí
) a hranolky s kuřecím na grilu a manžel kuřecí játra. na zítra jsem ještě stihla vývar s játrovými knedlíčky a drobením
S tou koprovkou je to jak u nás, taky si ji vařím pro sebe (a hrozně ráda!!).
My jsme měli koprovku včera, s knedlíkem a vajíčkem natvrdo, dneska zelňačku, vylepšenou uzeným ocáskem…mňam. Sežrali jsme jí 5-ti litrový hrnec.
Zítra konečně smažený květák a brambůrky jinak jsem dělala nivovou pomazánku když by měli doma chuť a mojemu na sváču do práce, tu on má rád ![]()
Ahoj holky, chtela bych radu. zacala jsem odebyrat bedynky. chci podporovat nase zemedelce. No a mam tam docela velkou kapustu, poradte co zni mam udelat? napadji me jen kapustove karbanatky? chci to v nejakem stavu aby mi to manzel snedl ![]()
dekuju moc za receptiky ![]()
@DanielkaC píše:
Ahoj holky, chtela bych radu. zacala jsem odebyrat bedynky. chci podporovat nase zemedelce. No a mam tam docela velkou kapustu, poradte co zni mam udelat? napadji me jen kapustove karbanatky? chci to v nejakem stavu aby mi to manzel snedl
dekuju moc za receptiky
my děláme kapustu s vepřovým masem, je to mňamky
na cibuli orestuji plecko na kostičky a pak přidám pokrájenou kapustu. POkmínuji osolím a dusím do měkka. Jíme s bramborem
Já osobně kapustu nemám ráda, sním tak kapustovou polívku. Takže můžu poradit jen tu ![]()
@DanielkaC píše:
Ahoj holky, chtela bych radu. zacala jsem odebyrat bedynky. chci podporovat nase zemedelce. No a mam tam docela velkou kapustu, poradte co zni mam udelat? napadji me jen kapustove karbanatky? chci to v nejakem stavu aby mi to manzel snedl
dekuju moc za receptiky
Včera jsem si krájela a dávala zamrazit petrželku, pažitku a kopr dostala to budoucí tchýně od sousedky… jenže ona má kladný vztah pouze k hotovému jídlu navíc které nevaří ona ale já a tak mne ve dveřích pouze řekla, v kuchyni je nať petrželky, pažitka a kopr, donesla to sousedka, že toho má hodně, tak pokud chci ať si s tím něco udělám nebo ať to chytnu a vyhodím, je možné aby ženská byla lenošná pokrájet nebo udělat takovou věc? ale ve 12:00 lenošná dojít do kuchyně není, to až zase po 12:00 když tam náhodou je nádobí, to se tam neukáže a i ten talíř od oběda nechá do večera na svém okně v pokoji s tím že do večera tam toho nádobí přibude a večer se donese do kuchyně a jelikož já bordel na lince a ve dřezu nesnesu tak myju a myju ![]()
No tak nic já jdu asi obalovat květák a oškrábat brambůrky abych se mohla ve 12:00 kouknout na tchýni v kuchyni ![]()
Smažený květák nebo nějak zapečený se sýrem a a uzeným bůčkem, láká mne obojí ![]()
@lenulina1979
dekuju moc
to je ono co jsem chtela. hned dneska je udelam ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat