Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska rizoto a rajčatový salát, měl včera veliký úspěch
No a na zítra jsem koupila kuřecí křidýlka a upeču je na bramborách s cibulí, máme to moc rádi ![]()
Dnes zase pečené maso pro přítele opět pizzu, jinak nějaký salát a asi vytáhnu kousek dortu z mrazáku, nebo večer nakrojím meloun… zítra smažený květák a brambory přítel nějak upravenou kotletu, květák brokolici atd bych do něj nedostala
Dneska jsme dojedli vývar se strouháním a játr. knedlíčkama, na druhé kuskus se zeleninou podušenou na másle a restované nudličky z kuř. prsou
Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu…
![]()
budu mít asi blbej dotaz, ale nakládáte někdo česnek a jak???
Koupila jsem konečně poctivý český česnek a chci, aby mi co nejdýl vydržel a nemusela jsem zase kupovat ten čínský hnuj.. ![]()
@Rose-k Ahoj, babička ho tuším vždy jen krátce zavařila v čistě slaném nálevu. Ale pokud máte mrazák, tak oloupat na stroušky a šup tam s ním ![]()
@romcaonca @levmah28 díky, tak oloupat a dát do mrazáku mě nenapadlo
to bude asi nejjednoduší. Ještě jsem slyšela, že někdo prolisovaný naloží do oleje, ale to nevím jak přesně na to ![]()
Zítra těstovinový salátek s grilovanými kuřecími prsíčky. A k večeři bude co kdo přinese - budeme na školkové zahradní slavnosti ![]()
Dneska likviduju zasoby v lednici a vytvarim same zbesile kombinace: k obedu quesadilla se syrem a koprem a k veceri zeleny salat se syrem grana padano a ricottove livanecky ![]()
@Rose-k píše:
Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu…![]()
budu mít asi blbej dotaz, ale nakládáte někdo česnek a jak???
Koupila jsem konečně poctivý český česnek a chci, aby mi co nejdýl vydržel a nemusela jsem zase kupovat ten čínský hnuj..
já si ho oloupu, prolisuju a promíchám se solí a oliváčem a skladuju v lednici
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat