Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10639
18.6.12 10:26

Ja dnes varim rajdu s knedlikem a masovyma kulickama, od mamky mame kolac s pudinkem, tak prace usetrena :lol: k veceri budou mit deti knedl s vajickem…rychlovka.

• načítám...
3968
18.6.12 10:31

U nás dnes dušené maso s bramborem

• načítám...
PetkaK
18.6.12 11:20

Kuchařky, potřebovala bych poradit:

1. jak udělat domácí tatarku - nemusí to být přímo tatarka, prostě nějaký DIP vhodný k bramborům a masu (já jím tatarku z obchodu, ale pro dceru bych ěnco potřebovala, a bílý jogurt jí nějak k tomu nejede).
  1. chci udělat jahodovou přesnídávku doma - děláte někdo? Jak?

Díky.

• Upravit
46669
18.6.12 11:21
@Eliška píše:
Nebo do paprik, nebo kuličky s rajskou.

Nebo kuličky ala Ikea ;)

• načítám...
46669
18.6.12 11:24

Já dělám tatarku z majolky, ale to bys asi pro dítě taky nechtěla :nevim:. Jinak ji dělám tak, že majonézu (jedine Helmans), opepřím čerstvým pepřem, nadrobno nakrájím cibulku a malou kyselou okurku. Je to lepší, než tatarka „hotová“

• načítám...
9994
18.6.12 11:31

@PetkaK Já dělám tatarku domácí, ale ze syrových žloutků, což asi není to pravé, viď? A co ochutit zakysanku?

• načítám...
9994
18.6.12 11:33

@PetkaK http://www.recepty.cz/…akysky-11503. Ale trochu bych to upravila.

• načítám...
PetkaK
18.6.12 11:37

@Paoloska No z vajíček právě nechci, to občas dělám taky, když mám náladu. Právě něco pro dvouleté dítě, ještě jsem pořádně nekoukala na netu, mě napadlo že tady mají všichni děti, tak třeba poradí :)

• Upravit
4697
18.6.12 11:40

Koprovka s vajíčkem a brambůrkama

• načítám...
25007
18.6.12 11:54
@joanee píše:
Prosim sos na nakou tu rajcatovou majdu co s tim muzu potrit korpus na pizzu… dik :kytka:

já jí ani nedusím, prostě jen rozmixuju rajčata (čerstvá či v pechovce) s česnekem, solí, oreganem a kapkou oliv. oleje a tím potírám ;)

• načítám...
25007
18.6.12 11:56
@Paoloska píše:
@joanee Jo a ty rajčata před nakrájením spařím a oloupu ;) :mavam:

když rozmixuješ i se šlupkou, tak je to taky v pohodě, šlupku nikde neucítíš, úplně se rozmixuje. Já si takhle mrazím rajčata když je sezona, prostě je naházím bez středů neoloupaný do mixeru a je to ;)

• načítám...
3905
18.6.12 12:04
@Paoloska píše:
@joanee Jo a ty rajčata před nakrájením spařím a oloupu ;) :mavam:

aaa to je dobre vedet :mrgreen: ;)

• načítám...
9994
18.6.12 13:26
@eshta píše:
když rozmixuješ i se šlupkou, tak je to taky v pohodě, šlupku nikde neucítíš, úplně se rozmixuje. Já si takhle mrazím rajčata když je sezona, prostě je naházím bez středů neoloupaný do mixeru a je to ;)

Já to ale nemixuju, ony se ty rajčata skoro rozvaří, tak mi to přijde zbytečné. Jinak mě šlupka nevadí, naopak, ale rodinka je háklivá :think:

• načítám...
25007
18.6.12 13:38
@Paoloska píše:
Já to ale nemixuju, ony se ty rajčata skoro rozvaří, tak mi to přijde zbytečné. Jinak mě šlupka nevadí, naopak, ale rodinka je háklivá :think:

když se rozmixujou, tak tam šlupka prostě vůbec není ;)
já taky někdy spařím a pokrájím, ale většinou používám rajčata na omajdu na těstoviny už takhle, je to rychlovka ;) prostě je frknu do mixeru a je to

• načítám...
5misa6
18.6.12 13:51

Tak jdeme grilovat hermelín a kuřecí steaky a kukuřici.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová