Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja dnes varim rajdu s knedlikem a masovyma kulickama, od mamky mame kolac s pudinkem, tak prace usetrena
k veceri budou mit deti knedl s vajickem…rychlovka.
Kuchařky, potřebovala bych poradit:
Díky.
@Eliška píše:
Nebo do paprik, nebo kuličky s rajskou.
Nebo kuličky ala Ikea ![]()
Já dělám tatarku z majolky, ale to bys asi pro dítě taky nechtěla
. Jinak ji dělám tak, že majonézu (jedine Helmans), opepřím čerstvým pepřem, nadrobno nakrájím cibulku a malou kyselou okurku. Je to lepší, než tatarka „hotová“
@PetkaK Já dělám tatarku domácí, ale ze syrových žloutků, což asi není to pravé, viď? A co ochutit zakysanku?
@PetkaK http://www.recepty.cz/…akysky-11503. Ale trochu bych to upravila.
@Paoloska No z vajíček právě nechci, to občas dělám taky, když mám náladu. Právě něco pro dvouleté dítě, ještě jsem pořádně nekoukala na netu, mě napadlo že tady mají všichni děti, tak třeba poradí ![]()
@joanee píše:
Prosim sos na nakou tu rajcatovou majdu co s tim muzu potrit korpus na pizzu… dik
já jí ani nedusím, prostě jen rozmixuju rajčata (čerstvá či v pechovce) s česnekem, solí, oreganem a kapkou oliv. oleje a tím potírám ![]()
@eshta píše:
když rozmixuješ i se šlupkou, tak je to taky v pohodě, šlupku nikde neucítíš, úplně se rozmixuje. Já si takhle mrazím rajčata když je sezona, prostě je naházím bez středů neoloupaný do mixeru a je to
Já to ale nemixuju, ony se ty rajčata skoro rozvaří, tak mi to přijde zbytečné. Jinak mě šlupka nevadí, naopak, ale rodinka je háklivá ![]()
@Paoloska píše:
Já to ale nemixuju, ony se ty rajčata skoro rozvaří, tak mi to přijde zbytečné. Jinak mě šlupka nevadí, naopak, ale rodinka je háklivá
když se rozmixujou, tak tam šlupka prostě vůbec není ![]()
já taky někdy spařím a pokrájím, ale většinou používám rajčata na omajdu na těstoviny už takhle, je to rychlovka
prostě je frknu do mixeru a je to
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat