Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My dneska měli u babičky svíčkovou s knedlíkem a kotlety na houbách s rýží. Na zítra jsme svíčkajdu vyfasovali s sebou, ale něco budu muset uvařit. Ještě nevím co ![]()
K večeři jsem narychlo spáchala tuňákovou pomazánku a až větší dítě zaklapne víka (malé už spí), tak si nakrájíme sýry, klobásky, salámky a olivy ![]()
Ahojky, nečetla jsem příspěvky
Nenapadá někoho co se dá udělat z mixu mletého masa, kromě karbošů a sekačky
![]()
@jullls já z mletýho dělam takovou směs z pánve, okořenim a orestuju a přidam cibuli, mrkev, papriky trochu to podusim, přidam trochu kečupu-ostrýho..A nebo kuličky do rajský a často plněnou sekanou =)
@elenkazed píše:
@jullls já z mletýho dělam takovou směs z pánve, okořenim a orestuju a přidam cibuli, mrkev, papriky trochu to podusim, přidam trochu kečupu-ostrýho..A nebo kuličky do rajský a často plněnou sekanou =)
Jojo, sekačku a karboše nu
pak jsem našla v alobalu nějaky pikantní kuličky ![]()
@jullls jednou jsem zkoušela do pekáčku- brambory na kostičky, nebo plátky, na to vrstva masa, cibule a další vrstvy..Brambory sem opaprikovala a bylo to dobrý
taky bych to zas mohla udělat =)
@elenkazed píše:
@jullls jednou jsem zkoušela do pekáčku- brambory na kostičky, nebo plátky, na to vrstva masa, cibule a další vrstvy..Brambory sem opaprikovala a bylo to dobrýtaky bych to zas mohla udělat =)
to dělam s kuřecím ![]()
Ahoj holky, neznáte nějakej dobrej recept na pizzu? Myslim těsto ![]()
Díky ![]()
Dneska na večeři grilované párky s chlebe a zítra na oběd kuře na zelí s bramborem
![]()
@Sasanka30 http://www.recepty.cz/…zdeho-149218
tento odkaz sem dala @lenulina1979 a je fakt super, dnes a včera jsme pizzu pojídali
@danyk píše:
@Sasanka30 http://www.recepty.cz/…zdeho-149218
tento odkaz sem dala @lenulina1979 a je fakt super, dnes a včera jsme pizzu pojídali
Moooc díky, já zkoušela dva a prostě to těsto je nijaký, ihned pozítří vyzkouším, na zítřek mam ještě upečená kuřecí stehýnka s hlívou a žampiony ![]()
Na oběd sójová čína s jasmínovou rýží, a večeře, nakládaný hermelím.
Míchaný salát s restovanýma kuřecíma prsíčkama a dresing césar od kotányi s jogurtem… dnešní večeře
@jullls píše:
Ahojky, nečetla jsem příspěvkyNenapadá někoho co se dá udělat z mixu mletého masa, kromě karbošů a sekačky
![]()
Boloňskou omáčku na těstoviny, rizoto s mletým masem nebo musaku…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat