Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja dneska pekla dve sisky plnene sekane, kureci horni stehna s testovinovym salatem, a dva plechy perniku… a dej se vule Bozi
zitra mam zase kontrolu v Motole
Grrrrrrrrr, nemam rad Motol:D
ale v pondeli jdu naposled pak uz jenom doPodoli, ale po porodu zpatky k zavodnimu ![]()
@sophinka píše:pasta pepperonata - na máslo a trochu oleje dát orestovat česnek a barevné papriky (červená, žlutá, event. zelená) na kousky, sůl, pepř, na konec sypat parmezánem
Já teď dělám kýtu a kuřecí (dvě varianty) na čínu, hranolky a zítra vývar, segedýn s dom knedlíkem a kuře na paprice (buď knedlík či těstoviny) a chlazený dort.
hledám nějakou novou omajdu na špagety - nesmí tam být mořské plody! prosím o tipy
@Monjie píše:
Aglio olio : cesnek, anglicka slanina, oliv. olej muze se dat pesto
@Monjie píše:
Aglio olio : cesnek, anglicka slanina, muze se dat pesto
já dělám aglio olio jen s hodně oli. olejem, česnekem a solí(někdy pálivý papričky)…třeba jako přílohu k masu na grilu, to by furt žral můj chlap ![]()
Tak u nás včera nějaký hnusný plněný těstoviny, kupovaný polotovar z pytlíku… z nouze ctnost, jak bych řekla
, jenže od rána ve městě a ještě u maminy takže na vaření nebyl čas, a dnes zase doma a za chvilku jdu zadělat na kynutý knedlíky s meruňkama a jahodama s máslem sypané strouhaným perníkem a cukrem… tchýně když jsem dávala na výběr tak řekla že by si dala knedlíky, pak udělat těsto na zítra na pizzu, toť zase přání mojeho a já abych si taky dala něco mňam až si zase Sebastiankek sundá nožičky z mého žaludku, mám v lednici nachystáno na salátek s kuřecím masem a franc. dresingem
… jinak v lednici tiramisu, a plnej mrazák dortu a řezů… by mne zajímalo kam nacpu ty knedlíky co se nepojí
![]()
Já dělám sójové kostky něco na způsob rozlítaného španělského ptáčka a v lednici mám těsto na pizzu podle @lenulina1979. Leni, to těsto, jak čeká v tý lednici, tak se moc nezvětší nebo se má zvětšit? A jak velkej kruh nebo čtverec asi by z toho měl vzniknout? Dělala jsem základní dávku z 360 gr mmouky, a koule (spíš kuličky do ruky) mám tři.
Tak dneska krůtí stehna v medové krustě, šťouchané brambory a jako dezert jsem udělala banánové „tiramisu“. ![]()
@danyk píše:
Já dělám sójové kostky něco na způsob rozlítaného španělského ptáčka a v lednici mám těsto na pizzu podle @lenulina1979. Leni, to těsto, jak čeká v tý lednici, tak se moc nezvětší nebo se má zvětšit? A jak velkej kruh nebo čtverec asi by z toho měl vzniknout? Dělala jsem základní dávku z 360 gr mmouky, a koule (spíš kuličky do ruky) mám tři.
Kureci vyvar s nudlemi a jako druhe mame smazeny hermelin v bramboraku a jako zakusek Tiramisu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat