Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
15.6.12 22:17

Ja dneska pekla dve sisky plnene sekane, kureci horni stehna s testovinovym salatem, a dva plechy perniku… a dej se vule Bozi :zed: :roll: :) zitra mam zase kontrolu v Motole

• načítám...
24292
15.6.12 22:26

Motol :pankac:

• načítám...
23033
15.6.12 22:33

Grrrrrrrrr, nemam rad Motol:D :zed: ale v pondeli jdu naposled pak uz jenom doPodoli, ale po porodu zpatky k zavodnimu :D

• načítám...
25007
15.6.12 23:13
@sophinka píše:
Já teď dělám kýtu a kuřecí (dvě varianty) na čínu, hranolky a zítra vývar, segedýn s dom knedlíkem a kuře na paprice (buď knedlík či těstoviny) a chlazený dort.
hledám nějakou novou omajdu na špagety - nesmí tam být mořské plody! prosím o tipy
pasta pepperonata - na máslo a trochu oleje dát orestovat česnek a barevné papriky (červená, žlutá, event. zelená) na kousky, sůl, pepř, na konec sypat parmezánem
cuketo-mátová pasta - na olej dát orestovat kuř. maso, cukety na kostky (půlměsíčky když jsou malé cuketky), česnek, rajčata, smetana, sušená máta, na konec parmezán špenátové špagety s philadelphií - na máslo česnek, list špenát, philadelphia (či pomazánkové máslo) a zalít trochu vody ze špaget, na konec parmezán
  • načítám...
23033
15.6.12 23:55

Aglio olio : cesnek, anglicka slanina, muze se dat pesto :jazyk:

• načítám...
23033
15.6.12 23:55
@Monjie píše:
Aglio olio : cesnek, anglicka slanina, oliv. olej muze se dat pesto :jazyk:
  • načítám...
25007
15.6.12 23:57
@Monjie píše:
Aglio olio : cesnek, anglicka slanina, muze se dat pesto :jazyk:

já dělám aglio olio jen s hodně oli. olejem, česnekem a solí(někdy pálivý papričky)…třeba jako přílohu k masu na grilu, to by furt žral můj chlap :)

• načítám...
3374
16.6.12 08:43

Tak u nás včera nějaký hnusný plněný těstoviny, kupovaný polotovar z pytlíku… z nouze ctnost, jak bych řekla :poblion:, jenže od rána ve městě a ještě u maminy takže na vaření nebyl čas, a dnes zase doma a za chvilku jdu zadělat na kynutý knedlíky s meruňkama a jahodama s máslem sypané strouhaným perníkem a cukrem… tchýně když jsem dávala na výběr tak řekla že by si dala knedlíky, pak udělat těsto na zítra na pizzu, toť zase přání mojeho a já abych si taky dala něco mňam až si zase Sebastiankek sundá nožičky z mého žaludku, mám v lednici nachystáno na salátek s kuřecím masem a franc. dresingem :)… jinak v lednici tiramisu, a plnej mrazák dortu a řezů… by mne zajímalo kam nacpu ty knedlíky co se nepojí :) :nevim:

• načítám...
9994
16.6.12 09:18

U nás dnes vaří tatínek kapra na Budvaru a bramborovou kaši.

• načítám...
24292
16.6.12 09:32

Já dělám sójové kostky něco na způsob rozlítaného španělského ptáčka a v lednici mám těsto na pizzu podle @lenulina1979. Leni, to těsto, jak čeká v tý lednici, tak se moc nezvětší nebo se má zvětšit? A jak velkej kruh nebo čtverec asi by z toho měl vzniknout? Dělala jsem základní dávku z 360 gr mmouky, a koule (spíš kuličky do ruky) mám tři.

• načítám...
10631
16.6.12 09:47

Tak dneska krůtí stehna v medové krustě, šťouchané brambory a jako dezert jsem udělala banánové „tiramisu“. :mavam:

• načítám...
3374
16.6.12 10:36
ve zprávě jsem ti poslala odkaz snad ti pomůže :kytka: :mavam:
@danyk píše:
Já dělám sójové kostky něco na způsob rozlítaného španělského ptáčka a v lednici mám těsto na pizzu podle @lenulina1979. Leni, to těsto, jak čeká v tý lednici, tak se moc nezvětší nebo se má zvětšit? A jak velkej kruh nebo čtverec asi by z toho měl vzniknout? Dělala jsem základní dávku z 360 gr mmouky, a koule (spíš kuličky do ruky) mám tři.
  • načítám...
9044
16.6.12 10:40

Dneska játra s rýží a asi upecu bananovou babovku :)

• načítám...
5301
16.6.12 10:44

Kureci vyvar s nudlemi a jako druhe mame smazeny hermelin v bramboraku a jako zakusek Tiramisu ;)

• načítám...
3374
16.6.12 10:45

Tak a teď těsto nakynuté tak se jdu vrhnout na ty knedlíky :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová