Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lenulina1979 píše:
Míchaný salát s restovanýma kuřecíma prsíčkama a dresing césar od kotányi s jogurtem… dnešní večeře
Dala bych si říct ![]()
@Sasanka30 píše:
Dala bych si říct
I já! Tento týden salátek určitě udělám ![]()
@KPKristy píše:
I já! Tento týden salátek určitě udělám
Já taky, hned po pizze ![]()
@Sasanka30 píše:
Já taky, hned po pizze
@lenulina1979 píše:
tento je lepší je to to samé jen je tam zálivka francouzská místo toho césar dresingu s jogurtem, s tím mě to přišlo zbytečně těžký a né tak dobrý… jinak ty kuřecí prsa restuju s gril. kořením s bylinkama a to ten salát taky trochu ochutí
Vypadá to výborně
![]()
@lenulina1979 píše:
U nás dnes pizza pro mne a pro mojeho, a tchýně knedlíky a pizza na véču jestli mě vyhládne bude salátek, nebo vychlazený meloun a broskve…
teda co bez tebe budou doma dělat, až budeš v porodnici, to fakt nevím
![]()
těsto na pizzu mám taky v lednici, už se těším na zítra ![]()
@eshta píše:
teda co bez tebe budou doma dělat, až budeš v porodnici, to fakt nevím![]()
![]()
![]()
těsto na pizzu mám taky v lednici, už se těším na zítra
@lenulina1979 píše:
10 meruňkovejch knedlíků mají zamrazeno, ještě budu dělat rajskou a plněný papriky a těch jim aspoň na jeden dva obědy taky zamrazím, můj tam má ještě zamrazený dort a možná jeden oběd zvládne udělat i skoro tchýněno a pak už snad budu doma
jinak já mám těsto na pizzu taky v lednici dělala jsem dvojitou dávku mojemu by pizza jeden den nestačila na svačiny do práce nebo snídani mu nejspíš upeču nějaký pizza a anglický rohlíky a zamrazím… ty on taky může
Mužu se k Tobě nastěhovat? Tam by se mi líbilo
![]()
No jednou za dva měsíce, se v kuchyni ukáže
ale jinak jí chutná, dnes snědla na oběd 4 plněný knedlíky a tak 15 minut po knedlíkách jsem jí dala půlku z mojí pizzy a tu snědla taky…
@Sasanka30 píše:
Mužu se k Tobě nastěhovat? Tam by se mi líbilo![]()
![]()
@lenulina1979 píše:
No nevím zda líbilo mojemu a tchýni se to že mají každej tak deset možná víc kg nahoře moc nelíbíale chutná jim pořád
No to by se mi asi taky nelíbilo, ale ted mi chutná fakt hodně a možná by mi to ani nevadilo
![]()
@lenulina1979 píše:
No nevím zda líbilo mojemu a tchýni se to že mají každej tak deset možná víc kg nahoře moc nelíbíale chutná jim pořád
nj když oba asi pár let předtím doma hladověli, tak se jim nediv ![]()
@eshta píše:
nj když oba asi pár let předtím doma hladověli, tak se jim nediv
@lenulina1979 píše:teď jsi na to kápla… můj jedl mrazenou pizzu co si sem tam koupil v kaufu a udělal si ji v troubě nebo si sem tam na pizzu zašel a tchýně ta vařila jen v sobotu na dva dny, přes tejden si dali prý třeba párky salám a samé chuťovky
, holky když mě tchýně řekla že nikdy nedělala plněné papriky a když je chtěl můj s rajskou tak si je koupil mrazené a ona mu k nim udělala rajskou z kečupu,
tak jsem nechápala.
Ježiši..
To snad mluvíš o mém chlapovi.. ![]()
Akorát s tím rozdílem, že tam se vaří snad 6-krát do roka, jinak obědy tchýně objednává ze školní jídelny..Pro sebe a pro tchána.. ![]()
Já tomu nerozumím, u nás se vždycky vařilo, hanba by mě fackovala, kdyby chlap došel z práce a já neměla navařené..Kor když jsme na mateřské a vím, že to bude chlapove první teplé jídlo dne…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat