Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8428
17.6.12 20:39
@lenulina1979 píše:
Míchaný salát s restovanýma kuřecíma prsíčkama a dresing césar od kotányi s jogurtem… dnešní večeře

Dala bych si říct :dance:

• načítám...
46669
17.6.12 20:40
@Sasanka30 píše:
Dala bych si říct :dance:

I já! Tento týden salátek určitě udělám :palec:

• načítám...
8428
17.6.12 20:42
@KPKristy píše:
I já! Tento týden salátek určitě udělám :palec:

Já taky, hned po pizze :mrgreen:

• načítám...
3374
17.6.12 20:56
tento je lepší je to to samé jen je tam zálivka francouzská místo toho césar dresingu s jogurtem, s tím mě to přišlo zbytečně těžký a né tak dobrý… jinak ty kuřecí prsa restuju s gril.kořením s bylinkama a to ten salát taky trochu ochutí
@Sasanka30 píše:
Já taky, hned po pizze :mrgreen:
  • načítám...
8428
17.6.12 21:06
@lenulina1979 píše:
tento je lepší je to to samé jen je tam zálivka francouzská místo toho césar dresingu s jogurtem, s tím mě to přišlo zbytečně těžký a né tak dobrý… jinak ty kuřecí prsa restuju s gril. kořením s bylinkama a to ten salát taky trochu ochutí

Vypadá to výborně :potlesk: :potlesk:

• načítám...
25007
17.6.12 21:11
@lenulina1979 píše:
U nás dnes pizza pro mne a pro mojeho, a tchýně knedlíky a pizza na véču jestli mě vyhládne bude salátek, nebo vychlazený meloun a broskve…

teda co bez tebe budou doma dělat, až budeš v porodnici, to fakt nevím :think: :think: :nevim: :mrgreen:

těsto na pizzu mám taky v lednici, už se těším na zítra :lol:

• načítám...
3374
17.6.12 21:21
10 meruňkovejch knedlíků mají zamrazeno, ještě budu dělat rajskou a plněný papriky a těch jim aspoň na jeden dva obědy taky zamrazím, můj tam má ještě zamrazený dort a možná jeden oběd zvládne udělat i skoro tchýně :) no a pak už snad budu doma :) jinak já mám těsto na pizzu taky v lednici dělala jsem dvojitou dávku mojemu by pizza jeden den nestačila na svačiny do práce nebo snídani mu nejspíš upeču nějaký pizza a anglický rohlíky a zamrazím… ty on taky může
@eshta píše:
teda co bez tebe budou doma dělat, až budeš v porodnici, to fakt nevím :think: :think: :nevim: :mrgreen:těsto na pizzu mám taky v lednici, už se těším na zítra :lol:
  • načítám...
8428
17.6.12 21:23
@lenulina1979 píše:
10 meruňkovejch knedlíků mají zamrazeno, ještě budu dělat rajskou a plněný papriky a těch jim aspoň na jeden dva obědy taky zamrazím, můj tam má ještě zamrazený dort a možná jeden oběd zvládne udělat i skoro tchýně :) no a pak už snad budu doma :) jinak já mám těsto na pizzu taky v lednici dělala jsem dvojitou dávku mojemu by pizza jeden den nestačila na svačiny do práce nebo snídani mu nejspíš upeču nějaký pizza a anglický rohlíky a zamrazím… ty on taky může

Mužu se k Tobě nastěhovat? Tam by se mi líbilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
25007
17.6.12 21:24

@lenulina1979 teda tchýně vůbec nevaří? :lol:

• načítám...
3374
17.6.12 21:32

No jednou za dva měsíce, se v kuchyni ukáže :D ale jinak jí chutná, dnes snědla na oběd 4 plněný knedlíky a tak 15 minut po knedlíkách jsem jí dala půlku z mojí pizzy a tu snědla taky…

• načítám...
3374
17.6.12 21:34
No nevím zda líbilo mojemu a tchýni se to že mají každej tak deset možná víc kg nahoře moc nelíbí :) ale chutná jim pořád :nevim:
@Sasanka30 píše:
Mužu se k Tobě nastěhovat? Tam by se mi líbilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
8428
17.6.12 21:35
@lenulina1979 píše:
No nevím zda líbilo mojemu a tchýni se to že mají každej tak deset možná víc kg nahoře moc nelíbí :) ale chutná jim pořád :nevim:

No to by se mi asi taky nelíbilo, ale ted mi chutná fakt hodně a možná by mi to ani nevadilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
25007
17.6.12 21:43
@lenulina1979 píše:

nj když oba asi pár let předtím doma hladověli, tak se jim nediv :mrgreen:

• načítám...
3374
17.6.12 21:52
:D teď jsi na to kápla… můj jedl mrazenou pizzu co si sem tam koupil v kaufu a udělal si ji v troubě nebo si sem tam na pizzu zašel a tchýně ta vařila jen v sobotu na dva dny, přes tejden si dali prý třeba párky salám a samé chuťovky :poblion:, holky když mě tchýně řekla že nikdy nedělala plněné papriky a když je chtěl můj s rajskou tak si je koupil mrazené a ona mu k nim udělala rajskou z kečupu, :poblion: tak jsem nechápala.
@eshta píše:
nj když oba asi pár let předtím doma hladověli, tak se jim nediv :mrgreen:
  • načítám...
Silwinka87
17.6.12 23:37
@lenulina1979 píše: :D teď jsi na to kápla… můj jedl mrazenou pizzu co si sem tam koupil v kaufu a udělal si ji v troubě nebo si sem tam na pizzu zašel a tchýně ta vařila jen v sobotu na dva dny, přes tejden si dali prý třeba párky salám a samé chuťovky :poblion:, holky když mě tchýně řekla že nikdy nedělala plněné papriky a když je chtěl můj s rajskou tak si je koupil mrazené a ona mu k nim udělala rajskou z kečupu, :poblion: tak jsem nechápala.

Ježiši.. 8o To snad mluvíš o mém chlapovi.. :mrgreen:
Akorát s tím rozdílem, že tam se vaří snad 6-krát do roka, jinak obědy tchýně objednává ze školní jídelny..Pro sebe a pro tchána.. :roll:
Já tomu nerozumím, u nás se vždycky vařilo, hanba by mě fackovala, kdyby chlap došel z práce a já neměla navařené..Kor když jsme na mateřské a vím, že to bude chlapove první teplé jídlo dne…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová