Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50147
17.6.12 23:46
@jullls píše:
Ahojky, nečetla jsem příspěvky :) Nenapadá někoho co se dá udělat z mixu mletého masa, kromě karbošů a sekačky :) ;)

Třeba boloňský špagety nebo chilli con carne :pankac:

• načítám...
17927
17.6.12 23:51

Nebo do paprik, nebo kuličky s rajskou.

• načítám...
50147
17.6.12 23:56
@lenulina1979 píše: :D teď jsi na to kápla… můj jedl mrazenou pizzu co si sem tam koupil v kaufu a udělal si ji v troubě nebo si sem tam na pizzu zašel a tchýně ta vařila jen v sobotu na dva dny, přes tejden si dali prý třeba párky salám a samé chuťovky :poblion:, holky když mě tchýně řekla že nikdy nedělala plněné papriky a když je chtěl můj s rajskou tak si je koupil mrazené a ona mu k nim udělala rajskou z kečupu, :poblion: tak jsem nechápala.

No, fuj z kečupu :lol: :lol:

• načítám...
50147
17.6.12 23:58

Zítra vařím těstoviny s kuř. masem a sýrovou omáčkou. Na úterý plánuju pečené kuře s nádivkou a k tomu br. kaši a nějaký zel. salát.

• načítám...
sophinka
18.6.12 07:34
@MUFICE píše:
Zítra vařím těstoviny s kuř. masem a sýrovou omáčkou. Na úterý plánuju pečené kuře s nádivkou a k tomu br. kaši a nějaký zel. salát.

u nás jsou ty těstoviny dnes-akorát jako salát s kuřecím, sýrovou omáčkou a zeleninou -bude takové horko, že to asi bude jediné co by pozřela moje rodinka.

• Upravit
25007
18.6.12 08:32

K obědu míchanej salát s kuřecím ala lenulina, pro děti hustá kuřecí polívka a pak samotné brambory s mrkví, k večeři pizza a la lenulina :lol:

• načítám...
179
18.6.12 08:37

My dnes dojíme zbytky ze včera - vývar s nudlemi a řízky se salátem

• načítám...
3374
18.6.12 08:38

Já mám v lednici ještě na 4 pizzy taky 3 knedlíky ty si zamluvila tchýně, a tak se asi budu muset kouknout po jiné činnosti jak je vaření, :think: jedině bych si na chuť udělala smažený květák :) ten bych si docela dala :)

• načítám...
17010
18.6.12 08:50

Dneska zbytky od tchánů z víkendu
pečené kuře, knedlík a zelí, malá kuře s bramborem a polívka vývar s játr. knedlíčkama a drobením

• načítám...
1788
18.6.12 08:55

Dneska květákové placičky :-) je to rychlý a v tom vedru se mi nechce s ničím patlat :-D

• načítám...
3905
18.6.12 09:08

Prosim sos na nakou tu rajcatovou majdu co s tim muzu potrit korpus na pizzu… dik :kytka:

• načítám...
9994
18.6.12 09:17
@joanee píše:
Prosim sos na nakou tu rajcatovou majdu co s tim muzu potrit korpus na pizzu… dik :kytka:

Orestuju cibulku a česnek na oleji, přidám nakrájená rajčata, sůl, pepř a oregano a dusím do změknutí. Ani nepasíruju, zrovna natírám na pizzu. Před pokladením dalších surovin ještě trošku posypu kořením na pizzu.

• načítám...
3905
18.6.12 09:29
@Paoloska píše:
Orestuju cibulku a česnek na oleji, přidám nakrájená rajčata, sůl, pepř a oregano a dusím do změknutí. Ani nepasíruju, zrovna natírám na pizzu. Před pokladením dalších surovin ještě trošku posypu kořením na pizzu.
:hug: dekuji
  • načítám...
9994
18.6.12 10:17

@joanee Jo a ty rajčata před nakrájením spařím a oloupu ;) :mavam:

• načítám...
2218
18.6.12 10:19

Jsem se tady inspirovala a budou taky těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecí vývar ze včerejška ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová