Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Denska šunkofleky a ještě chci vymysle nějakou polívku a dobrý moučník ![]()
@ncc1701 píše:
Tuto diskuzi sleduju, a proto si dovolím vložit odkaz na rozhovor s Romanem Vaňkem (o jídlech z mimibazaru jsem totiž už dost slyšela předtím)
http://www.lidovky.cz/…bra-chut.asp?…
To jsem četla i „lepší“ recept. Knedlíky ze starých knedlíků. To se nastrouhá starý tvrdý knedlík, přidá se vajíčko, hr. mouka, sůl. Vytvaruješ knedlík, uvaříš, no a za týden jedeš další kolo ![]()
@Paoloska píše:
To jsem četla i „lepší“ recept. Knedlíky ze starých knedlíků. To se nastrouhá starý tvrdý knedlík, přidá se vajíčko, hr. mouka, sůl. Vytvaruješ knedlík, uvaříš, no a za týden jedeš další kolo
U nás dnes knedlo, zelo a divočáček. A knedlíček pravej poctivej, populární recept (viz. výše) fakt neriskuju… ![]()
Mám zaděláno na chleba, naložené kuřecí a udělám zeleninový salát. Polévka včerejší - kuřecí vývar.
@Paoloska píše:šmarjá co to je
To jsem četla i „lepší“ recept. Knedlíky ze starých knedlíků. To se nastrouhá starý tvrdý knedlík, přidá se vajíčko, hr. mouka, sůl. Vytvaruješ knedlík, uvaříš, no a za týden jedeš další kolo
Já mááám brutální chuť na langoše… ale ty asi neuspějou
po celodenní práci ![]()
Tak nevím už kdo sem vkládal odkaz na tu mléčnou majolku ale díky za to
je fakt skvělá
už se mi chladí salátek s kuřátkem-zel-těstoviny a právě s tou majolkou a malé moooc chutnal už za tepla ![]()
@Kajjka: nemáš za co, hlavně, že chutná. ![]()
@jullls: jó langoše, ty mám v plánu už od minulého týdne. Jenže droždí skončilo v buchtě a sušené nějak nedrožďovalo - čili musím nejdřív na nákup. ![]()
Dneska grenadyr (nevím, jak se to píše, je to slovenské jídlo, možná spíš maďarské),jsou to flíčky s bramborem na paprice a u nás si k tomu dáváme volí oko a udělala jsem 2 saláty, jeden hlávkový, druhý rajčatový ![]()
A my jsme poobědvali vynikající salát s kuřecím masem a Cesar zálivkou. Děkuju za inspiraci!!
I Ondra si dal a jak mu šmakovalo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat