Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@gorina píše:
Dneska to je osizene rajska polivka ze sacku(detska)+ krupicova kase s jahodami. Polovicce kotel zelnacky, tak na tyden nebot od zitrka na 4 tydny za nas vari lazne, tak at ma aspon tyden co jest potom bude mit 3 tydenni dietu
![]()
![]()
@lenulina1979 píše:
Tak smažený květák a květákové karboše se sýrem a uzeným domácím bůčkem už jsou skoro hotové zlatavé v troubě, brambůrky taky dovařeny… ikdyž nevím pro koho tchýně mě oznámila že jí bude stačit květák s karbosi bez brambor že je na ni hrozný horko…asi budu kupovat celou palici květáku pro ni a druhou rozdělím zbytku rodiny… ale co už když se celej den tak dře ono to čtení od rána a koukání na tv dá zabrat
![]()
![]()
Pochopila jsem správně, že ty karbanátky nejsou smažené, ale dělané v troubě? Pokud jo, tak sem hod recept nebo odkaz na něk - děkuju ![]()
A s tchýní přeju hodně trpělivosti ![]()
@Paoloska píše:
@lenulina1979 Lenu, můžu se zeptat, proč jí teda vaříš? Jak to bude dělat, až jednou budeš chodit do práce a nebudeš mít tolik času na vyvařování?
@luciášice píše:
Pochopila jsem správně, že ty karbanátky nejsou smažené, ale dělané v troubě? Pokud jo, tak sem hod recept nebo odkaz na něk - děkuju
A s tchýní přeju hodně trpělivosti
@lenulina1979 Jo, to já taky vařim, přestože jsem v práci do večera. Jen mi nešlo do hlavy, že tak vystrojuješ babičce
. Vlastně jsme na tom podobně, ta moje má ze mě zase osobní švadlenu… ![]()
@Paoloska píše:
@lenulina1979 Jo, to já taky vařim, přestože jsem v práci do večera. Jen mi nešlo do hlavy, že tak vystrojuješ babičce. Vlastně jsme na tom podobně, ta moje má ze mě zase osobní švadlenu…
@sophinka píše:
my děláme kapustu s vepřovým masem, je to mňamkyna cibuli orestuji plecko na kostičky a pak přidám pokrájenou kapustu. POkmínuji osolím a dusím do měkka. Jíme s bramborem
jé to máme zrovna dneska ![]()
já dělám ještě podobnou verzi se zelím (nebo kapusta, je to jedno), kdy přidám ještě trochu protlaku (nebo kečupu) a jíme s bramb. kaší
@Paoloska píše:
@lenulina1979 Lenu, můžu se zeptat, proč jí teda vaříš? Jak to bude dělat, až jednou budeš chodit do práce a nebudeš mít tolik času na vyvařování?
mě by zajímalo, jak to bude po porodu
![]()
@lenulina1979 píše:
já budu vyvařovat i když budu chodit do práce, byla jsem zvyklá dělat s ex přítelem přes tři roky v Rakousku na stavbě, ex dělal zedníka a já jemu helfra dělalo se 10 hodin denně, přes léto ob den 10hod druhej 14hod, na střídačku, a jelikož jak ex měl 13 letou dceru a já 11 letého syna, neznamenalo to že chodím do práce že bych nevařila většinou jsme měli pondělky volno a já celej den vařila jídla dětem na mrazák, když se snedli vařila jsem když jsme dojeli z práce… + večerní chystání svačin a snídaně, prostě v 5 ráno budíček ve 23 jsem si sedla na chvilku k pc, (ex si toho ale nevážil) tady teď s novým přítelem je to tak, že jsme se domluvili, že dokud budeme bvydlet tady u tchýně tak budu vařit a budem jí o to míň přispívat na bydlení… jak to bude až tu bydlet nebudeme, o víkendu jí na oběd pozvu, říkám já ji mám ráda… jen mě štve ta její lenora a přes tejden si dá ty její rohlíky a salám jak byla zvyklá než jsem se sem nastěhovala já…
tak to tě obdivuju
a kdy se budete stěhovat?
Prosím poradí mi někdo recept na kuřecí játra s rýží? jak je dlouho povařit, potom co je osmahnu do běla na cibulce ![]()
@veveruskaa píše:
tak to tě obdivujua kdy se budete stěhovat?
@lenulina1979 tak ať bydlíte co nejdřív
, já bych se z tohohle zbláznila ![]()
@jullls píše:
Prosím poradí mi někdo recept na kuřecí játra s rýží? jak je dlouho povařit, potom co je osmahnu do běla na cibulce
Do změknutí
Játrům stačí chvilka, kuřecím zvlášť, řekla bych tak 20 minut.
Jinak dneska u nás opět vývar s nudlemi a bulgur se zeleninou a kuř. prsem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat