Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska byl špenát, volské oko a knedlík, zítra, DOUFÁM, uvaří něco syn ![]()
Špagety s kakaem jí od známé syn, jinak je těžký nejedlík. Už jsem slyšela i těstoviny s povidly, to bych taky nedala ![]()
Dík za inspiraci, co s cuketou, máme ji rádi. Jen klukům moc nejede v trojobalu.
@Paoloska píše:
Holky poraďte, přijede k nám kamarád se čtyřletou dcerkou. Potřebuju poradit, co k obědu. Třeba jen pro ní, já budu dělat i nějaké maso a ona maso prý nejí. Co mají rádi vaši mrňousové? Já už mám kluky velký. DíkJo, tatínka jsem se ptala a prý má nejradši kolínka s kakaem, že to jí pořád, tak nevim, radši bych jí udělala něco jiného, než to, co jí furt.
starší kluk miluje kuře na paprice, guláš, svíčkovou, rajskou
prostě vše omáčkový a knedlíkový
pak mu chutná bramborová kaše a file, to je u nás děsnej hit a špagety bolognese ![]()
jestli nejí maso, tak jsem dost v koncích- kluk je masovej ![]()
jo a pak u nás vlastně jede vše plackoidní- květákový placičky, bramborový placky..
sladký jídla třeba ne-e ![]()
@Eliška píše:
Tak moje děti zas omáčky děsně nerady. To je zaručený, že to jíst nebudou.
Kolínka s kakaem? To jsem nikdy neslyšela. A chuť bych na to teda neměla
nudle s mákem a nudle s kakaem je moje dětství ![]()
@Paoloska a co takhle gnocchi s houbama, špenátem a sýrovou omajdou?
to teda u nás taky jede..anebo rizoto, to děti taky většinou rády ![]()
Dík za nápady, dostala jsem se k vám až teď. Napadlo mě palačinky, jahody, šlehačku…No, každopádně udělám polévku s těma těstovinovýma zvířátkama a asi nějakou masovou směs a rýži a uvidím, jestli to malá bude chtít. Možná dojde i na ty kolínka
Já s návštěvou nadělám, co
? Ale já se na ni hrozně moc těšim
.
Fuj, tak těstoviny nasladko nesnáším od dětství. U nás se občas dělaly třeba nudle s mákem nebo s ořechy a cukrem a já si radši dala suchej rohlík…
Dneska jsme se najedli v terénu, k večeři pórková polívka a zítra vaří tchýně. Mají pouť ![]()
@eshta píše:
@Paoloska a co takhle gnocchi s houbama, špenátem a sýrovou omajdou?to teda u nás taky jede..anebo rizoto, to děti taky většinou rády
Dík
, ale ono je to fakt složité. Tohle je třeba supr nápad
a zrovna můj mladší syn nejí sýr ani houby, takže se to fakt nedá odhadnout. Já do té směsi dám hodně zeleniny a žampiony, ať si to každý přebere podle chuti ![]()
Tak se omlouvám všem, co to mají rády, ale mě už ta představa kolínek a kakaa krutě odrazuje. Připomíná mi to taky zlatý hřeb školní jídeln, kam jsem chodila na oběd při své první práci - kynuté knedlíky s jahodovým přelivem - knedlíky klasické plátky, jako se přidávají k masu a zelí. Byla jsem asi jediná, kdo na to hleděl s patrným despektem, ostatní to považovali buď za delikatesu, nebo už si zvykli.
Nudle s mákem mám taky ráda ![]()
@Eliška píše:
Tak se omlouvám všem, co to mají rády, ale mě už ta představa kolínek a kakaa krutě odrazuje. Připomíná mi to taky zlatý hřeb školní jídeln, kam jsem chodila na oběd při své první práci - kynuté knedlíky s jahodovým přelivem - knedlíky klasické plátky, jako se přidávají k masu a zelí. Byla jsem asi jediná, kdo na to hleděl s patrným despektem, ostatní to považovali buď za delikatesu, nebo už si zvykli.
Nudle s mákem mám taky ráda
Nudle s mákem miluju
A ty kolínka jsou mi nějak fuk. Já to jíst nemusim a když to malé chutná…Ale ty knedlíky, co píšeš, to je brutus ![]()
@Paoloska vařit pro takhle malý děti je děsně nevděčný
myslím si, že vařím dobře a tuhle jsem vařila pro 6ti letou neteř a sestřenka mi řekla co ona ráda- špenátovou polívku a pečený kuře s bramborem. Hmmm tak že jo ![]()
nakonec nežrala ani polívku, ani brambory, kuřete si teda trošku dala a ještě k tomu furt opakovala, že jí to vůbec nechutná
![]()
Příspěvek upraven 22.06.12 v 20:25
Jo jo, hranolky z čerstvých brambor (ne mražené) a pečené v troubě. Děláme si je doma a syn je miluje.
Bramborák bych si už delší dobu dala a pořád se nemůžu dostat k tomu, abych ho udělala. A v tomhle vedru tím míň. Mohl by třeba tchán zítra, dělá exluzivní!
Mno tak hranolkama se určitě zavděčíš
myslím si, že není dítě co by je v tomhle věku nemělo rádo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat