Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes jsme měli těstovinový salát se zeleninou (bílé zelí, paprika, rajčata), kuřecím masem a tzatziky (nashrouhaná salátová okurka, tatarka, koření na tzatziky a prolisovaný česnek) ![]()
Katuv sleh s ryzi, slehackovy kolac s ovocem a jeste budu delat cesnekovo-syrovou pomazanku na jednohubky-nas Honzik bude mit zitra prvni svatek, tak ceka gratulanty ![]()
Dnes zelňačka s klobásou a špagety s omáčkou, co přivez chlap z Anglie, zítra fr. brambory s okurkovým salátem ze zakysanou smetanou
Dnes kuře na paprice s dom. houskovým knedlíkem. Pak jsem dělala Míša řezy. Omáčka bude i zítra s těstovinami.
@eshta píše:
ha, to vypadá dobřea to je tam dáš na sucho?a jak třeba pečete holky dobrý brambory, na kolik stupňů?
nemáte nějaké vychytávky?
Takhle peču hranolky i brambory. Dám je na pečící papír, pokapu olejem a rukama promíchám, aby se všechny obalily. Díky papíru se nelepí a oleje tam nemusí být moc…
Celodenní výlet. teď vývar s játrovými knedlíčami a dovezli jsme si z maďarska domácí klobásy -mňam mňam
zrovna se láduju. a taky jsme si dovezli řepkový med.
zítra klasika-řízky, brkaše nějaká buchta a pro sebe ještě koprovou polévku
My jsme měli u tchýně vynikající plněné papriky s rajskou. Dělá je velmi nezvykle s bramborovým knedlíkem. Jedla jsem to poprvé u nich (jinak je znám s houskovým nebo těstovinama).
A zítra taky nevařím, u ségry bude husa ![]()
Ja jsem včera nalozila kur. křidelka a dnes byla supr bašta k tomu amer, bram, a salatek zitra jde k babičce a jestě jsem udelala jahodove tiramisu
uz neni ![]()
Masové kuličky v rajské omáčce na zítra skoro uvařeny, zítra dovařit a udělat hrníčkové knedlíky
@KPKristy píše:
Takhle peču hranolky i brambory. Dám je na pečící papír, pokapu olejem a rukama promíchám, aby se všechny obalily. Díky papíru se nelepí a oleje tam nemusí být moc…
Já je dělám úplně na sucho, jenom osolené.
Dnes máme pizzu teda krom malého ten má něco jak svíčkovou ani jsem ji nazahušťovala zelenina zahustila dost ale má tam trošku smetany ať to má lepší
![]()
@Lucajdice79 píše:
Dneska nás zve přítel na oběd, má svátek
můj muž má taky svátek a zve nás do zoo
tak se těším na cukrovou vatu ![]()
Já si dnes ugriluju v troubě kuřecí stehýnka a křidýlka, přidělám brkaši z pytlíku a okurkový salát..si žiju, když jsem sama
jen do té restaurace se s takovou nedostanu, když si pořád vyvařuju ![]()
My dnes dojídáme zbytek pečených žeber a uzeného bůčku s knedlíkem, špenát nezbyl, takže dnes se zelným salátem. Na večeři ředkvičková pomazánka s kuřecím masem a pečivo a peču povidlový perník s polevou a kokosem. A ještě jsem udělala domácí jahodovou zmrzlinu, ale tu schovám, páč by mi ji hned sežrali
!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat