Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23.6.12 15:42

Dnes jsme měli těstovinový salát se zeleninou (bílé zelí, paprika, rajčata), kuřecím masem a tzatziky (nashrouhaná salátová okurka, tatarka, koření na tzatziky a prolisovaný česnek) ;)

• načítám...
10639
23.6.12 17:19

Katuv sleh s ryzi, slehackovy kolac s ovocem a jeste budu delat cesnekovo-syrovou pomazanku na jednohubky-nas Honzik bude mit zitra prvni svatek, tak ceka gratulanty :mrgreen:

• načítám...
16557
23.6.12 17:21

:mavam: Dnes zelňačka s klobásou a špagety s omáčkou, co přivez chlap z Anglie, zítra fr. brambory s okurkovým salátem ze zakysanou smetanou

• načítám...
1101
23.6.12 17:40

Dnes kuře na paprice s dom. houskovým knedlíkem. Pak jsem dělala Míša řezy. Omáčka bude i zítra s těstovinami.

• načítám...
46669
23.6.12 19:19
@eshta píše:
ha, to vypadá dobře :palec: a to je tam dáš na sucho?a jak třeba pečete holky dobrý brambory, na kolik stupňů?
nemáte nějaké vychytávky?

Takhle peču hranolky i brambory. Dám je na pečící papír, pokapu olejem a rukama promíchám, aby se všechny obalily. Díky papíru se nelepí a oleje tam nemusí být moc…

• načítám...
sophinka
23.6.12 19:34

Celodenní výlet. teď vývar s játrovými knedlíčami a dovezli jsme si z maďarska domácí klobásy -mňam mňam :mrgreen: zrovna se láduju. a taky jsme si dovezli řepkový med.
zítra klasika-řízky, brkaše nějaká buchta a pro sebe ještě koprovou polévku

• Upravit
46669
23.6.12 19:52

My jsme měli u tchýně vynikající plněné papriky s rajskou. Dělá je velmi nezvykle s bramborovým knedlíkem. Jedla jsem to poprvé u nich (jinak je znám s houskovým nebo těstovinama).
A zítra taky nevařím, u ségry bude husa 8)

• načítám...
850
23.6.12 20:28

Ja jsem včera nalozila kur. křidelka a dnes byla supr bašta k tomu amer, bram, a salatek zitra jde k babičce a jestě jsem udelala jahodove tiramisu :mrgreen: uz neni :mavam:

• načítám...
3374
23.6.12 22:45

Masové kuličky v rajské omáčce na zítra skoro uvařeny, zítra dovařit a udělat hrníčkové knedlíky

• načítám...
50143
23.6.12 23:14
@KPKristy píše:
Takhle peču hranolky i brambory. Dám je na pečící papír, pokapu olejem a rukama promíchám, aby se všechny obalily. Díky papíru se nelepí a oleje tam nemusí být moc…

Já je dělám úplně na sucho, jenom osolené.

• načítám...
3108
24.6.12 05:49

Dnes máme pizzu teda krom malého ten má něco jak svíčkovou ani jsem ji nazahušťovala zelenina zahustila dost ale má tam trošku smetany ať to má lepší :P :lol:

• načítám...
2218
24.6.12 08:28

Dneska nás zve přítel na oběd, má svátek :srdce:

• načítám...
3108
24.6.12 10:32
@Lucajdice79 píše:
Dneska nás zve přítel na oběd, má svátek :srdce:

můj muž má taky svátek a zve nás do zoo :mavam: tak se těším na cukrovou vatu :kytka:

• načítám...
1452
24.6.12 10:34

Já si dnes ugriluju v troubě kuřecí stehýnka a křidýlka, přidělám brkaši z pytlíku a okurkový salát..si žiju, když jsem sama :-)jen do té restaurace se s takovou nedostanu, když si pořád vyvařuju :-)

• načítám...
2326
24.6.12 12:48

My dnes dojídáme zbytek pečených žeber a uzeného bůčku s knedlíkem, špenát nezbyl, takže dnes se zelným salátem. Na večeři ředkvičková pomazánka s kuřecím masem a pečivo a peču povidlový perník s polevou a kokosem. A ještě jsem udělala domácí jahodovou zmrzlinu, ale tu schovám, páč by mi ji hned sežrali :lol:!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová