Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46669
22.6.12 20:29

A můžeš k nim udělat domácí tatarku z mlíka a je to hotový :palec:

A můj syn si překvapivě pochutnával na zeleninovém salátu s kuřecím masem a cesar dresingem ;)

• načítám...
9994
22.6.12 20:30
  • načítám...
9994
22.6.12 20:32
@KPKristy píše:
A můžeš k nim udělat domácí tatarku z mlíka a je to hotový :palec:A můj syn si překvapivě pochutnával na zeleninovém salátu s kuřecím masem a cesar dresingem ;)

Tak ta mléčná tatarka je naprosto bez chyby. Už jinou nedělám :palec: :potlesk:

• načítám...
46669
22.6.12 20:33
@Paoloska píše:
@Eliška https://www.email.cz/getAttachment?…
Myslíš takhle? :poblion:

Ty vo*e, to je humáč nejtěžšího kalibru, to jsem v životě neviděla 8o :poblion:

• načítám...
46669
22.6.12 20:34

Mléčnou tatarku budu muset vyzkoušet. Říkala jsem to chlapovi a on je děsná konzerva a skeptik, netvářil se na to. Ale jednou ji udělám, neřeknu mu to a uvidíme :jazyk:

• načítám...
24392
22.6.12 20:35

@Paoloska co to je za blivajs :poblion:
Můžeš, prosím, dát recept na tu tatarku?

• načítám...
24392
22.6.12 20:36

Vypadá to na jídlo v nemocnici

• načítám...
9994
22.6.12 20:57

http://conovehonakopci.cz/?…
Tenhle návod sem před nedávnem dávala Neanonymní. Je fakt super!

• načítám...
8428
22.6.12 22:30
8 @KPKristy píše:
Jo jo, hranolky z čerstvých brambor (ne mražené) a pečené v troubě. Děláme si je doma a syn je miluje.
Bramborák bych si už delší dobu dala a pořád se nemůžu dostat k tomu, abych ho udělala. A v tomhle vedru tím míň. Mohl by třeba tchán zítra, dělá exluzivní!

Ahoj, hranolky z cerstvych brambor v troube? To se musi strasne dlouho delat ne? :think:

• načítám...
46669
23.6.12 08:48
@Sasanka30 píše:
Ahoj, hranolky z cerstvych brambor v troube? To se musi strasne dlouho delat ne? :think:

Rozprostřu na plech, přikreju alobalem a dám tomu 250°C. Do půl hodiny jsou měkké, sundám alobal, stáhnu teplotu na 180-200 a dopeču pár minut dokřupava. Trvá to o něco dýl, než ve friťáku, pravda, ale jsou lepší a jistě zdravější ;)

• načítám...
50147
23.6.12 09:35
@eshta píše:
já lilek zapečenej v troubě s mozzarelou a s omáčkou za rajčat, cibule a česneku miluju :pankac: vidíš, cuketu tam nedávám, ale určitě tam půjde taky ;)
na vrch dělám posypku (strouhanka, oliv. olej, oregano) a je to teda mňamka!

Jo, dělám to podobně jak ty, akorát tu strouhanku tam nedávám.

• načítám...
2326
23.6.12 09:36

Ahoj! Po dlouhé době jsem konečně zase připojená a jen sem vlezu, hned super tip na mléčnou majonézu :-)! Jinak já dnes dělám pečený uzený bůček a žebírka na kmíně a česneku, špenát a bram. knedlíky. Na večer ještě musím vymyslet nějakou polvku, ale jsem nějak bez nápadu… Jo a máslová bublanina s třešněma.

• načítám...
50147
23.6.12 09:37
@mamkasl píše:
Holky a ještě…před časem sem dával někdo recept na kuře na zelí a já si ho samozřejmě nezapsala…nemáte ho někdo? Jo a ještě by mi bodl nějaký recept na smetanovou omáčku na těstoviny, třeba s kuřecím…potřebuju teď na víkend nějakou inspiraci na rychlovky, nechce se mi teď stát u plotny ;) díky

Tak to kuře dělám jako kachnu. Kysané zelí dám na dno pekáčku na to kuř. stehna, popř. i vepř. plátky, podleju vodou a ona ta kůže pustí dobrý sos. K tomu jsou dobré br. knedlíky nebo noky.

• načítám...
50147
23.6.12 09:45
@Paoloska píše:
Holky poraďte, přijede k nám kamarád se čtyřletou dcerkou. Potřebuju poradit, co k obědu. Třeba jen pro ní, já budu dělat i nějaké maso a ona maso prý nejí. Co mají rádi vaši mrňousové? Já už mám kluky velký. Dík :kytka: Jo, tatínka jsem se ptala a prý má nejradši kolínka s kakaem, že to jí pořád, tak nevim, radši bych jí udělala něco jiného, než to, co jí furt.

Můj dvouletý syn miluje jakékoliv těstoviny se smetanovou nebo rajčatovou omáčkou. A taky má rád kuře a polévky.

• načítám...
50147
23.6.12 09:47
@danyk píše:
Kolínka s kakaem můžu i v dospělosti :-).

To bych nepozřela, nemusím sladké těstoviny ani rýži. Ale třeba takové palačinky děti můžou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová