Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1452
22.6.12 13:35

@mamkasl já to dělám tak, že osmažím slaninku a cibulku, promíchám s kysaným zelím, dám do pekáčku, naskládám na to kuřecí stehna, klidně i mezi to brambor a upeču..lahoda..jinak naše oblíbená rychlá smetanová je se sýrem..orestovat šunku, kuřecí, co je doma na cibulce, zalít smetanou, přidat tavený sýr nebo v tom střívku, osolit, opepřit, okořenit bylinkama dle chuti, někdy do toho přidám i osmažený žampion…taky lahoda..

• načítám...
1452
22.6.12 13:37

Jinak jelikož jsem vdova :-) na krátký čas..dnes a zítra koprovka, pak sladký knedlíky z maražáku, pondělí domácí špagety..a pak si dopřeju zbylé dny restauraci.-) možná to nevydržím a objednám si dřív, miluju donášku domů :-)

• načítám...
25007
22.6.12 13:55
@mamkasl píše:
Holky a ještě…před časem sem dával někdo recept na kuře na zelí a já si ho samozřejmě nezapsala…nemáte ho někdo? Jo a ještě by mi bodl nějaký recept na smetanovou omáčku na těstoviny, třeba s kuřecím…potřebuju teď na víkend nějakou inspiraci na rychlovky, nechce se mi teď stát u plotny ;) díky

já jen smíchám kysaný zelí a dost jablek na kousky, na to frknu kuře a peču..je to bez práce a jablka to zelí osladěj

• načítám...
6362
22.6.12 13:56

Holky a když nemám kysaný, můžu mít sladkokyselí zelí?

• načítám...
1452
22.6.12 14:00

@mamkasl tož na tom jsem to nedělala..aby pak nebylo vysušený…

• načítám...
19494
22.6.12 14:01
@mamkasl píše:
Holky a ještě…před časem sem dával někdo recept na kuře na zelí a já si ho samozřejmě nezapsala…nemáte ho někdo? Jo a ještě by mi bodl nějaký recept na smetanovou omáčku na těstoviny, třeba s kuřecím…potřebuju teď na víkend nějakou inspiraci na rychlovky, nechce se mi teď stát u plotny ;) díky

Orestuju kuřecí na cibulce a přidám podusenou brokolici, dám smetanu a cesnek a jak se to začne varit, tak nasypu kvalitní strouhany sýr, nemusí se to skoro dopita a pak třeba bazalky apod

• načítám...
9994
22.6.12 16:44
@Mucha píše:
Tak játra mi zkysla :( :zed: přitom jsem ji měla v ledničce tak jsem udělala rychlovku uzenou krkovici s na cibulce upečenou v troubě s brkaší a bude i na zítra tedy doufám že vydrží jinak mě klepne :mavam:

V lednici? Jak dlouho jsi je tam měla? Docela mě děsíš. Já mám naložené sele od včera do lodny na neděli a maso na uzení. Udit chceme za týden…By mě šlehlo, jestli se to zkazí :cert:

• načítám...
9994
22.6.12 16:48

Holky poraďte, přijede k nám kamarád se čtyřletou dcerkou. Potřebuju poradit, co k obědu. Třeba jen pro ní, já budu dělat i nějaké maso a ona maso prý nejí. Co mají rádi vaši mrňousové? Já už mám kluky velký. Dík :kytka: Jo, tatínka jsem se ptala a prý má nejradši kolínka s kakaem, že to jí pořád, tak nevim, radši bych jí udělala něco jiného, než to, co jí furt.

• načítám...
3686
22.6.12 16:53

Já se s cuketou vetřu :) Mladou cuketu bez loupání, velkou oloupat, rozkrojit na půlky, měkký vnitřek vydlabat. Na pánvi osmahnout cibulku, kuřecí maso a dál vše, co dům dal - pórek, kukuřice, prostě zbytky, ochutit dle chuti, nakonec přimíchat vydlabanou cuketu, směsí naplnit obě půlky, posypat sýrem a dát zapéct na cca 20 min dle velikosti cukety. Máme to na večeři samotné, případně k obědu s bramborem. Doporučuji! :palec:

• načítám...
15674
22.6.12 16:53

@Paoloska Ahoj. Tak ono to hodně záleží na dítěti, poptala bych se, co má ráda (snad je to víc než jen kolínka s kakaem). Moje starší dcera miluje torteliny, jí je samotné nebo s kečupem, někdy k tomu uvařím kuře a nadrobno nakrájím čerstvou zeleninu (rajčata, papriky, salát, okurka..). Jinak miluje omáčky, hlavně teda rajskou. KDyž je nemocná nebo jí chci udělat jo radost, tak dělám ty torteliny, to je úspěch zaručený. Vařím sýrové a hlídám, aby byly bez glutamátů a podobných bleček.

Nebo mě napadá pizza ;).

• načítám...
24392
22.6.12 17:01

Já bych taky řekla, dětičky mají rády omáčky(hlavně rajskou).Když nejí to masko tak jí dej sýr nebo vajíčko.

• načítám...
10631
22.6.12 17:03

K večeři bude květákový mozeček na cibulce s bramborama :)

• načítám...
1127
22.6.12 17:28

Dnešní pozdní oběd těstoviny s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem.

• načítám...
17925
22.6.12 18:42

Tak moje děti zas omáčky děsně nerady. To je zaručený, že to jíst nebudou.
Kolínka s kakaem? To jsem nikdy neslyšela. A chuť bych na to teda neměla :?

• načítám...
24292
22.6.12 18:50

Kolínka s kakaem můžu i v dospělosti :-).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová