Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak dneska kuřecí steak na provensálských bylinkách, vařené brambory a chřest na másle.. ![]()
@NikysekR píše:
Tak dneska kuřecí steak na provensálských bylinkách, vařené brambory a chřest na másle..
Hmmm, to musí být dobrota!
@dzarunka když se to zabalí do alobalu, tak to drží pohromadě. Samozřejmě jak se to začne krájet, tak se roztéká, ale to dělá každý hermelín.
My sme dnes měli rizoto sypané sýrem s okurkem
Jsem vás zas delší dobu zanedbávala, tak rychle dočítám, do co kuchtil a chytám inspiraci ![]()
minulý týden
jsem dělala těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem z konzervy, taky byly kuřecí prsa se smetanovou omáčkou a kuskus, špagety, vepřový+brokolice+brambor
o víkendu jsme bli u tchýně, takže klasika - kuře na praprice s h. k., knedlovepřozelo, kynutý koláč
včera hovězí vývar a zbytky z víkendu
dneska vepřová plec se zeleninovým pyré a kuskusem (i pro nejmladší, která měla skoro boule za ušima
)
zítra halušky se zelím čtvrtek brambory s něčím, možná francouzský
na víkend nevím ![]()
Ja dnes udelala mlade zeli na smetane na to jsem se tesila s kuretem a bram. vloč, pol., mame to i na zitra ![]()
Já vařila poslední dobou - kuřecí vývar se zeleninou, zapečené těstoviny s tuňákem, kuskus se zeleninou kuř. masem na kari, langoše, lasagne, nové br. s tvarohem a salátem. Třeba někoho inspiruju. Já totiž už vůbec nevím co vařit a když se zeptám, tak jen slyším, jo, něco uvař ![]()
Tak dnes koprovka, hovězí, vejce, houskknédl.
Na víkend asi zapečené šafránové těstoviny s kuřecím, čerstvým špenátem a smetanou. A já mám hubu na mrkvovo-celerový salát ![]()
Tak pizza se vcera povedla a byla skvela
, jen tchyne to bez zubu zuzlala trosku dyl
, tak uz se tesim, az ji zase udelam ![]()
dnes bude na obed vyvar se zeleninou a nudlema, nak v tom vedru neni ani hlad ![]()
Dnes ještě zbytek pečeného kuřete se zeleninou a rýží. A zítra vůbec netuším, ale byli nějaký moc velký výdaje, tak buď něco z mrazáku nebo třeba čočka s vejcem. ![]()
@dzarunka píše: Česnečka více u plotny stát nehodlám![]()
týjo to je super nápad, mňam.
u nás dukátové buchtičky s krémem
@sophinka píše:
u nás dukátové buchtičky s krémem
mňam, to bych taky někdy mohla udělat
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat