Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes pečené kuře s kaší a zítra bude hovězí se španělskou omáčkou- Manža nemá rád španěláky tak je to maso na kostky a náplň španěláků v omajdě ![]()
Dneska jdeme na oběd k dědovi, pěkně obídek na zahrádce u bazénu, takže je mi celkem jedno, co bude
![]()
u nás dnes… tchýně bude mít zase knedlíky, můj ten bude mít pizzu a já asi zase salátek s masem asi koupím salátovou zálivku cesar od kotanyi tu smíchám s jogurtem podle návodu a zbytek už bude podle mne
… v tom vedru se ani nic jiného jíst nedá, někdo mne tu sice navnadil minule na toto http://recepty.vareni.cz/…ske-rostene/ ale posledních pár dnů mám do sebe problém něco natlačit :/ tak vyzkouším receptík časem ![]()
Dnes u nas gulas z veproveho pupku s kolinkama, a kolac s jahodama, tvarohem a pudinkem..
Dnes budou kančí řízky s bramborovým salátem. Zvěřinu už sme dost dlouho neměli, tak už se moc těšíme
![]()
Ahoj holky, prosím o radu. Chci udělat manželovi dort z dětství a určitě ho některá budete znát. On ví jen, že tam jeho mamka dávala tvaroh, želatinu a kompot. Dala to do dortové formy zatuhnout do lednice. Nemáte některá recept? Díky moc ![]()
Dnes kaťáček s rýží (jakoby už tak nebylo dost velký vedro) a na zítra peču kuře se zeleninou (budu obíhat úřady, tak nebudu stíhat vařit) a k tomu budou rané brambory.
@weendulka píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Chci udělat manželovi dort z dětství a určitě ho některá budete znát. On ví jen, že tam jeho mamka dávala tvaroh, želatinu a kompot. Dala to do dortové formy zatuhnout do lednice. Nemáte některá recept? Díky moc
Ségra dělá něco podobného, na dno dá piškoty na to tvaroh a ovoce a udělá takhle pár vrstev. Nakonec dá ovoce a zaleje to želatinou a dá chladit na pár hodin do lednice.
@MUFICE píše:
Ségra dělá něco podobného, na dno dá piškoty na to tvaroh a ovoce a udělá takhle pár vrstev. Nakonec dá ovoce a zaleje to želatinou a dá chladit na pár hodin do lednice.
Já to dělám bez tý želatiny a se zakys smetanou. Dělám takhle podobně i tiramisu, mňam, úplně se mi sbíhají sliny ![]()
Možná to byla v tý ikee s těma kuličkama jen akce pro členy ikea klubu. Ale neměli to v tý restauraci, ale dole u kas co se prodávaj párky v rohlíku ![]()
U nás dnes kotletky po debrecínsku
U nás dnes pizza pro mne a pro mojeho, a tchýně knedlíky a pizza na véču jestli mě vyhládne bude salátek, nebo vychlazený meloun a broskve…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat